Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężczyzna po 30-tce..

Jak poderwać dziewczynę 10 lat młodszą??

Polecane posty

@ mężczyzna po 30-tce.. 2011.11.20 Bardzo chciałbym mieć młodą żonę. Jak się do tego zabrać? x Czuję się wywołany do tablicy bo mam właśnie młodziuteńką żoneczkę. Po pierwsze - musisz być prawdziwym facetem. Po drugie - musisz być prawdziwym facetem. Po trzecie - musisz być prawdziwym facetem. Jeśli te trzy warunki spełniasz to poderwiesz każdą. Bez wyjątku. Jeśli nie wiesz co to "prawdziwy facet" to znaczy, że nim nie jesteś. A jeśli wiesz to działaj, a nie zadajesz dziwne pytania.

Gość Ostoja rozsądku
Stare przysłowie mówi, że faceci po 30 są jak kible - albo zajęci albo zasr... Innymi słowy, dziewczyna może się bać, że s korona jesteś sam, to coś z tobą nie tak. To nie wiek jest tu problemem, tylko fakt, że przez prawie 20 lat dorosłego życia nie stworzyłeś trwałego związku ( może nie da się z tobą wytrzymać? Może jesteś nieuswiadomiony/ukryty homo? Może masz jakieś uciążliwe nałogi? Może jesteś maminsynkiem?). Kobiety analizują takie sprawy non -stop!

Gość gość
Z doświadczenia wiem, że jeżeli już zaczynamy jakąś relację z młodszymi to zdecydowanie lepiej na krótszą metę. Jako, że ja akurat preferuję kontakty z młodszymi dziewczynami to często opisuję taki relacje na moim blogu Piaskownica Meksa. Gdyby ktoś miał chęć poczytać to zapraszam :) http://piaskownicameksa.pl/z-zycia-meksa-10-dziewczyna-z-liceum-zawodowki/

Gość KRUCAFUKS
Ja mam 32 a moja 21 i znaliśmy sie ok 3 lata przez które miała 2 chłopaków każdy ciapowaty kurd**el ja jestem przystojny ale 8 lat temu urodził mi sie nieslubny syn co jej nie przeszkadza zauroczyła sie we mnie raz ze jestem przystojny a dwa bo typ takiego bad boya od dwuch lat sie kochamy ona super laska szczuplutka brunetka 168cm 54 kg ladna buzia powodzenie ma duże widze jak sie gnojki slinia na jej widok ale boją sie MNIE