Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moni_1985

Weight loss

Polecane posty

Gość Ania Wajszczak
A ja stosuję Kyani Trójkat Zdrowia z storny http://odchudzajsie.com/ leci teraz już miesiąc mam za sobą 7 kilogramów! Dodatkowo stosuję się do porad z portalu: http://sukcesosobisty.pl/ mają własną telewizję, forum, porady, przepisy i chudniemy ZDROWO:) Każdemu polecam, bo są bardzo fajne efekty z stosowania jak kto ma jakieś pytanka to mój email bobmek@fejm.pl Pozdrawiam

Gość Ania Wajszczak
7 kilogramów więc w sam raz waga spada.

Gość nataleek
mam 15 lat i zastanawiam się nad zakupem tych tabletek, ale nie wiem, czy już mogę. Mam prośbę, do tych, którzy używają ich, czy mógłby ktoś sprawdzić na ulotce od ilu lat można je stosować .?? Z góry wielkie dzięki .! ;)

Gość Filipff
Przecież przeciwko Weight Loss toczy się proces w sądzie! Nie kupujcie tych tabletek oni je sprzedają pod kilkoma nazwami!

Gość kamis 124
odsprzedam te cud tableki jedno cale opakowanie drugie brak 14 tabletek moj meil kamilatargowska@wp.pl pozdrawiam co do cemy sie dogadamy

Gość steph
Odsprzedam Weight loss za 50zl,brak 14 tabletek,na mnie to nie działa,mało tego po nich mam brzuch jakbym byla w 6 miesiacu ciązy.Nie bralam ich dwa dni i brzuch zniknol.Jesli ktos jest chętny to jutro o tej porze tu bede,dam kontakt do siebie.

Gość Anulek76
Dzień Dobry Chętnie odkupię od Pani tabletki. Pozdrawiam Anna

Gość kamis124
do anulek od ktorej pani

Gość olimoli
witam ja właśnie kończe pierwsze opakowanie tych tabletek i nie schudłam ani kilograma

Gość steph
Anulek 76,napisz jutro na zanetafranczak@gmail.com dogadamy sie w sprawie tabletek.

Do Oli G Czy dostałaś skan tej etykiety?Jestem ciekawa co udało Ci się ustalić?Ja wysłałam zapytanie do Instytutu Żywności I Żywienia (na którą firma reklamująca WL powołuje się) czy znają taki "specyfik" Pozdr, K

Gość Ola G.
Witaj Olga nie przepisała jeszcze danych z etykiety. Jeśli ty możesz zrobić to wcześniej to przyspieszysz sprawę. Ktoś podał tutaj na forum, że toczy się sprawa przeciwko wprowadzającym Weight Loss do obrotu pod różnymi nazwami. Myślę, że to prawda choć nie dotarłam do takiej sprawy, w tym jestem za krótka. Z URPL wiem, że nie zostało to zgłoszone w powiadomieniu jako suplement diety a opinia to nie to co złożenie powadomienia min. 7 dni przed wprowadzeniem do obrotu. Opinia to opinia, prawo to prawo. Teraz etykieta, tłumaczenie tego co jest oryginalnie napisane i wystosowanie oficjalnego pisma do Nadzoru Rynku przy URPL i już oni się nimi zajmą. Jeśli możesz przepisać etykietę polską i to co jest w innym języku to pomożesz. Pozdrawiam Ola G.

Do Oli G.Wysłałam do Ciebie maila ze skanem ,daj znać czy doszedł ,ponieważ miałam problemy z pocztą.K

Gość Ola G.
Nie mogłaś wysłać do mnie bo nie znasz adresu a ja błędnie zamiast w pole temat wpisałam wczoraj w pole adres tlen :) Podaję: olagrz@tlen.pl Czekam na skany Ola G.

Gość EWA_59_lat
Nabyłam suplement diety: weight loss. Nie man do nikogo pretensji, że ten specyfik na mnie nie działa. Nigdzie nie przeczytałam, że jest to lek. Czy zakuypiony w aptece na receptę czy bez, lek na nas, nie zadziała ktoś nam zwraca pieniądze? Lek londuje w smieciach bo nik go od nas nie przyjmie a lekarz przypisuje nam kolejny. Pozdrawiam

Gość Bogumiła ;)
Hej witam wszystkich na allegro są opakowania tych tabletek po 71zł za 90 tabletek najtaniej jak dotychczas pozdrawiam

Gość gruszyna
a jaki ten od lekarza? słyszałam gdzieś coś kiedys piąte przez dziesiąte o takim na m... ale że go wycofali też. jest teraz coś innego już na receptę? i ile trzeba mieć bmi, żeby wypisali? i kto? internista wystarczy, czy dietetyk? ale dietetyk chyba nie jest po medycynie... nie? to nie może wystawiać recept... gubię się.

Gość KAmillalalala
Hejj;-) No to czytając wasze komentarze reklamę to zrobili tak dobrą, że mimo negatywnych skutków ludzie kupują bo "może na mnie zadziała - w końcu każdy organizm inaczej odbiera". Ja tam polecam dietę 1000 kcal + ćwiczenie, bo w końcu to one nam rzeźbią sylwetkę a nie sama dieta czy tabsy. Jak masz naprawdę dość swojego wyglądu to trzeba się wziąć w garść i liczyć na siebie jak w życiu a nie na CUD! Pozdrawiam

Gość pola333
Mam do odsprzedania Opakowanie tego specyfiku Weight Loss za 90zł nowe nieużywane zamknięte. Proszę pisać na maila jak ktoś jest zainteresowany.paula-fbi@wp.pl

Gość damiani73
Każdy może pisac co mu sie podoba,ja wiem tylko tyle że powzięciu 60 tabletek weight loos mam o 15 kg mniej,nigdy nie odczówałem żadnych efektów ubocznych,i jestem zadowolony.Nie polecam ich bo wybór należy do każdego z osobna na jednego może podziałac ,na innego nie.Smieszy mnie tylko jak co niektórzy mają wzrostu np. 170 wage 60 kg i pragną sie odchudzac.Jest to głupota,bo tak naprawde kto lubi tylko same kosci.?

A to bardzo ciekawe....ten ostatni wpis jakby żywcem ściągnięty z reklamy Weight Loss lub Tera Slim .Tam są tylko pozytywne komentarze ,innych(negatywnych) nie ma ponieważ są niezwłocznie wykasowywane!!! wejdź na http://forum.gazeta.pl/forum/w,1137,132762090,132762090.html?f=1137&w=132762090&a=132762090&wv.x=1 oraz http://forum.gazeta.pl/forum/w,1137,126953975,126953975.html?f=1137&w=126953975&a=126953975&wv.x=1

Gość elvinna
Witam ja jednak juz tych tabletek nie używam bo nie działaly a i brzuch mnie bolał. Jestem na Dukanie i waga leci w gół:D aż milej stanąć na wadze:D pozdr

Gość jeduk
Dlaczego jesteście tak porabani i piszecie ,że bierzecie od 2 .3 dni. Nas interesuje efekt po kuracji.

Zgadzam się z jeduk. Sama chciałam kupić te tabletki dlatego czytam różne fora odnośnie tych tabletek. Wszyscy piszą, że po kilku dniach nic się nie dzieje, to nie magia, tylko tabletki, więc uważam, że trochę czasu trzeba poświęcić. Każdy ma inny organizm i na każdego inaczej tabletki mogą działać, ja znalazłam stronę, na której jest artykuł pt.Ludzie ze Stanów chudną na potęgę, ale to Polka pobiła rekord! Właśnie to mnie zaciekawiło i dlatego zastanawiam się nad zakupem tych tabletek. Są tam również komentarze i nie tylko (jak wszyscy mogą myśleć) pozytywne. Ale jak już napisałam wyżej każdy ma inny organizm. Dla chętnych podaje link do strony z artykułem: http://gk1.medicalnewsreporter.pl/

Gość gogo29
LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ TAK JAK JA I WIELE INNYCH OSÓB!!!!!ZWRÓĆCIE UWAGĘ NA TO ZE TE OSOBY KTÓRE PISZĄ O TYM KYANI CZY JAKOŚ TAK PODPISUJĄ SIĘ IMIENIEM I NAZWISKIEM,A TAKICH OSÓB WOGÓLE NIE MA!!!!ONI SĄ PODSTAWIENI!!!!JA I MOJA KOLEŻANKA BRAŁYŚMY WL I ANI GRAMA NIE SCHUDŁYŚMY,TERAZ JESTEŚMY W TRAKCIE CZEKANIA NA ZWROT GOTÓWKI,ZOBACZYMY CO Z TEGO BĘDZIE.TE WSZYSTKIE TABLETKI TO G....zASTANÓWCIE SIĘ TEŻ NAD TYM ZE JAKBY TO BY BYŁO TAKIE SKUTECZNE TO BY NIE BYŁO GRUBYCH AKTORÓW,PIOSENKAREK, itd.ICH STAĆ NA TAKIE WYDATKI I NAPEWNO BY SOBIE KUPILI.JA NABRAŁAM SIE JUZ OSTATNI RAZ.

Gość Alisja99
Witam zamówiłam dziś te tabletki ale po przeczytaniu tego forum nie mam zamiaru ich brać....mam za nie zapłacić przy odbiorze. Czy moge za nie nie płacic kiedy wcale ich nie chce ????