Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruruniaaaaaaaaa

Godne polecenia USG 3D, 4D Warszawa???

Polecane posty

Gość ruruniaaaaaaaaa

szukam godnego polecenia USG 3D lub 4D w Warszawie?

Gość hopl
Polecam DIAGMED Witold Osóbka- Morawski na ul. Narbutta. Dokładny, rzeczowy i jako jedyny podał mi prawidłowy termin porodu( miałam wyznaczone 3 terminy). Niestety ma straszną wadę już prawie 4 lata temu brał 200 zł, więc nie wyobrażam sobie ile może wołać teraz...

Gość anna..maria
jeśli usg3d to tylko i wyłącznie świetna, nieoceniona wręcz dr Kucińska-Chachwan z Warszaw, z Białostockiej..

W Septima Med ul Wrocławska 20 dr Beta, rzadko przyjmuje ale to świetny lekarz... polecam!!!

Gość xdxd
dr Makowski ul. Łucka 18 lok.1801 (wt. cz. 10.00-18.00) ul. Żytnia 16 lok.50 (śr. pt.)

Gość wokkkkls
demeter, dr Cierpisz, bardzo dobre urządzenia, dokladne badanie

ja bylam w prywatnym gabinecie." zdrova" na ul florianskiej 6 placilam ok 300 zl.udg 4d ,fachowy lekarz,polecam.dadatkowo filmiki z usg i sliczne zdjecia na ktorych widac buzie maluszka sa w cenie

http://www.szczesliwe.macierzynstwo.pl/2012/05/27/2324-czerwca-centrum-handlowe-wola-park-warszawa/ Wola Park 23-24 czerwca będzie można wykonać darmowe USG 4D w ramach akcji SZCZĘŚLIWA MAMA = SZCZĘŚLIWE DZIECKO, można będzie zasięgnąć porady u ekspertów, przewidziano też instruktaże oraz liczne konkursy. Myślę za każda mama znajdzie tam coś dla siebie.

Jak najbardziej polecam dr Kucińską - Chachwan. Wspaniała specjalistka i na dodatek przemiła osoba, ma podejście do pacjenta.