Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogodniak777

Czy kobiety potrafia oddzielić seks od miłości

Polecane posty

Gość pogodniak777

Często sie słyszy, że np. mężczyźni korzystający z usług prostytutek mówią, że kochaja swoje żony ale nie sa do końca usatysfakcjonowani swoim zyciem seksualnym dlatego korzystaja z usług prostytutek. Twierdzą oni, że to tylko czysty, mechaniczny seks i w niczym nie przeszkadza im to kochać swoje żony. w związku z tym mam pytanie czy coś takiego jest mozliwe u kobiet. Chodzi mi o to, ze kobieta oddziela seks od miłości i np. kocha swojego męża ale brakuje jej czegos w łózku dlatego znajduje sobie kochanka.Nic jednak do niego nie czuje, dla niej to tylko seks a nadal kocha męża. Czy coś takiego jest możliwe drogie panie.

Gość hjkhkjhkjh
nie wiem, czy potrafią odróżnić seks od miłośći, na tomiast swietnie łączą sex z zamożnością partnera !!!

Gość mental carbon
Kobieta potrafi używać seksu (swojego ciała) w celu osiągnięcia korzyści. Może oddzielić seks od miłości. Natomiast nie potrafi oddzielić miłości od seksu, kiedy jest zakochana - naprawdę mocno kobieta zakochuje się dopiero po seksie. Kobieta nie zdradzi z własnej woli mężczyzny, którego kocha na prawdę, więc jeśli zdradza męża, a jednocześnie sypia z nim, to znaczy, że go nie kocha, a daje mu tylko żeby utrzymać pozory, związek i poczucie bezpieczeństwa, którego dostarcza jej mąż i rodzina. Czyli zachowuje się podobnie jak prostytutka tylko sobie to inaczej racjonalizuje, ale z logicznego punktu widzenia to jest prostytucja - dawanie dupy mężowi w zamian za utrzymanie związku, który daj jej korzyści w postaci schronienia i bezpieczeństwa - wmawia sobie, ze kocha dwóch facetów, ale w rzeczywistości jest wyrachowaną suką i ma męża gdzieś. Każda kobieta jakoś sobie racjonalizuje seks z mężczyzną, ale prostytutka ma najłatwiej. W ostateczności, kiedy nie znajdzie dobrego powodu, pomyśli, że po prostu stało się, ze to było silniejsze od niej i widocznie tak miało być... :D