Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemota w prawku

Egzamin teoretyczny prawo jazdy.POMOCY!!

Polecane posty

Gość niemota w prawku

czy jesli zapisalam sie na prawo jazdy teraz to czy egzamin teoretyczny jesli podejde do egzaminu dopiero np w lutym to juz zdaje ten nowy egzamin? czy zeby zapisac sie na egzamin teoretyczny musze miec wyjezdzone te 30h?

Gość jak sie załapiesz na styczen
to w styczniu jeszcze sie pisze stare testy a od któregos tam lutego są juz nowe

Gość Ten, co zdał parę dni temu
Od 6 lub 11 lutego wchodzi w życie nowe prawo. Od tego dnia egzaminy teoretyczne będą odbywały się na nowych zasadach. Jeżeli do tego czasu zdasz egzamin teoretyczny, to nie masz czego się obawiać. Musisz się spieszyć, ponieważ jak czekałem parę dni temu na egzamin, to widziałem, jakie kolejki były do okienka, gdzie się zapisywało. Trzeba się spieszyć. Ja czekałem na egzamin łączony (teoria+praktyka) cały miesiąc, a warto zauważyć, że zdawałem w dużym WORDZ-ie, więc w mniejszych jest jeszcze gorzej. Żeby zapisać się na egzamin teoretyczny, trzeba ukończyć CAŁY kurs. Pozdrawiam.

a jaka bedzie roznica w tych testach? bo ja zdawalam testy jakies 3 lata temu wiec jesli podejde teraz do tych nowych to bede musiala kupowan nowe plyty i nowe ksiazeczki do nauki????? czy tamte stare sie nadzadza????????

Vivianaaa, egzamin teoretyczny ulegnie CAŁKOWITEJ zmianie. Nie będzie otwartej bazy pytań, na odpowiedź będzie zaledwie parę sekund, nie będzie można się cofnąć, będą ruchome scenki, itp.

Gość niemota w prawku
a mozna jezdzic po 2h dziennie?? jestem z warszawy,wiec pewnie duzo ludzi jest.czyli tak czy siak czeka sie miesiac mniej wiecej?hmm a jak termin nie bedzie mi odpowiadac to zmienia?

Gość nfekjvc f
ja teraz zdjae prawko, bedzie w nowych 3 tys pytan i nowe ksiazki

i to nie prawda ze trzeba ukonczyc caly kuts. ja po 15 jazdach sie zapisalam, czekalam miesiac i w tym czasie wyjezdzilam kolejne 15 godzin i juz mialam teorpie i praktyke jedengo dnia

to pare sekund na odpiwedz mnie martwi... bo ja musze dobrze przeanalizaowac wszysto pomyslec.. wiec tu u mnie mkze byc problem. ale slyszalam ze ogolnie ma byc latwiej...

w okienku baba sie pyta czy ten termin ci odpiowiada, czy godzina pasuje, jesli nie to podaje nastepny

niemota w prawku, nie wiem, jak w innych WORDach. Ja zdawałem w Szczecinie. Z tego, co mi wiadomo, w Warszawie zwykle długo sięczeka, ale najprościej zadzwonić jutro do WORDu i zapytać się, jaki jest aktualnie okres oczekiwania. A na pewno jest duży, bo wszyscy chcą zdążyć przed zmianą przepisów. Vivianaaa, to jest PRAWDA. Jeżeli było inaczej, to OSK poszedł na rękę, innymi słowy złamał prawo, ale w sumie to lepsze rozwiązanie. Ja tak nei mogłem zrobić, musiałem wyjeździć całe 30 godzin, dopiero potem pozwolono mi się zapisać.

Nic nie można na razie kupić, bo nikt nie wie, czego się dokładnie spodziewać.

no to dziwne bo w moim miescie w kazdej szkole zapisuja na egzamin w polowie kursu a nawet na poczatku jesli ktos juz skonczyl 18 lat. wtedy wyjezdza szybko godziny zdaje i juz. nie znam ani jedej osoby ktora by czekala do konca kursu z egzaminem. ja np w zyciu bym tak nie zrobila ze wyjezdze godziny o ptem czekania mieisac na egzami. i przez ten miesiac zapomnialabym jak sie jezdzi. wiec lepiej zostawic kilka godzin na pare dni przez egzaminem.

Gość niemota w prawku
czyli musze pozniej wykupic pare godzin bo przeciez jak bede czekac miesiac to chyba zapomne wszystko z jazdy?

no ale gdzie bedzie mozna juz wtedy kupic? bo ja zamierzam wracac do zdawania prawka jakos na wiosne, lato moze jesien. i musze wiedziec czy musze kkupowac juz nowe ksiazki i gidze jak cos je moza bedzie dostac...

dokladnie tak. zapomina sie migiem dlatego ja oblewalam egzaminy bo na kazdy czekalam ponad miesiac i ledwo pamietalam jak sie jezdzi. wiec kolo 20 godziny zapytaj sie czy mozesz juz sie zapisac na egzamin i zostaw sobie na dzien dwa przed egzaminem ze 3-4 godziny jazdy

niemota w prawku, może OSK pójdzie ci na rękę, tak jak pisze Vivianaaa. Ja z kolei nie znam nikogo, komu OSK poszedłby na rękę, zapisując w połowie kursu, ale to już zależy od przypadku.

a najlepiej to sie dowiedz w ktory dzien isc sie zapisac na egzamin zeby krotko czekac. bo w krakowie jest np tak ze w kazda srode jak sie pojedzie ustalac egzamin to sa takie terminy ze mozna miec za kilka dni ten egzamin. i dlatego ja sie specjalnie przenioslam do krakowa zeby nie czekac tyle czasu na egzamin i zapominac jak sie jezdzi

Gość niemota w prawku
cholerka:(

Gość niemota w prawku
a po ile godzin dziennie robiliscie?