Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolejny Facet z Problemem

Czy brak dopasowania anatomicznego może być podstawą do rozwodu kościelnego?

Polecane posty

Gość zerozerozero
z resztą nie chodzi o samą historię a komentarze kobiet

Sama sytuacja - mały penis i problemy z tym związane owszem. Autor trochę tylko przekoloryzował temat.

Gość zerozerozero
ja mam wrażenie, że mam co raz mniejszego, się zastanawiam gdzie jest dolna granica:D

Jak uznasz, ze nie możesz już sikać na stojąco to znaczy, że jest bardzo źle :P

Gość zerozerozero
kurde kobiety z małymi piersiami nie mają tak przesrane:P

Gość zerozerozero
to już nie chodzi nawet o to, faceci bardziej je tolerują niż kobiety facetów z małym onym:P

Gość zerozerozero
i gdzie tu sprawiedliwość?:D:P

Gość zerozerozero
oczywiście tam też ma to swoje granice:D

Gość kasinka...
po pierwsze - potrzebna jest SZCZERA rozmowa z partnerka o Waszym seksie (potraficie w ogole o tym mowic?). Dowiedz sie co jej nie odpowiada,a co w lozku robisz dobrze. I pracuj nad tym, by druga czesc sie "rozbudowywala". po drugie - gdy juz sie porozumiecie (bez pomocy jej kolezanek), to mysle ze warto by bylo pojsc do dobrego seksuologa. Pomoglby Tobie iwierzyc w siebie i - byc moze - wskazal techniki, przy ktorych zaspokojenie zony bedzie latwiejsze. A zonie pomoglby sie otworzyc, mowic o seksie, bo chyba oboje macie z tym problem. Niby seks nie jest najwazniejszy, ale nieudane pozycie to poczatek konca zwiazku... Staraj sie! Tym bardziej, ze to Ty dales plame ukrywajac przed wybranka jaki jestes naprawde.

Nie jest podstawą do rozwodu I właścieiw to nawet zatajenia nie ma Dlaczego? Wielkość pojęcie względne Kościól popiera czystość i nie wiem jak to jest z pokazywaniem narzeczonemu/narzeczonej organów płciowych A TWoja żona jest dziwna Bo nie liczy się wielkość ale jakość Nie oszukujmy się Pochwa kobiety to nie jest studia bez dna:PWystarczy członek o długości 8 cm zeby WYSTRACZAJĄCO zaspokoić kobietę Bo do około 8 cm znajdują się wrażliwe zakończenia nerwowe Zatem wielkość nie ma znaczenia To mit Albo wymysł kobiet Tyle w temacie

Swoją drogą dlaczego nie pogadasz z żoną?Dlaczego ona radzi się koleżanek w tych sprawach?Dziwne z was małżeństwo

Gość verrrithy
up