Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiki piszcie piszcie

prawiczki byliście kiedyś na randce?

Polecane posty

Gość IMO13861
!offerma "to że jesteś głupi to wiem już od dawna, żadna nowina." I teraz w dramatycznych okolicznościach powinno pojawić się LUSTRO! :D żaba Letycja "zaraz wklejam cycki! uwaga!!!" Już? Bo nic nie widzę. :classic_cool:

Gość IMO13861
Ciekawe, kto byłby stroną dominującą w Twoim związku z Ofermą. :classic_cool:

Gość Po co mi jakikolwiek
związek,który nie będzie tym czymś,w 200 procentach dla niej o dla mnie.Czy lepiej złapać choróbsko w burdelu,czy przeczytać o sobie,czy ona rzuci mnie dla jakiegoś eksa i takie bzdury.Mam nadzieję,że będę mieć szczęście poznania tej właściwej osoby,albo prędzej czy pozniej zarażę się czymś w burdelu.

"Ciekawe, kto byłby stroną dominującą w Twoim związku z Ofermą." aż jebaniec wypieków dostał. normalnie co za wścibski gnój.

Gość IMO13861
Ofermo. Zrób mi przysługę i wróć do bardziej zabawnych wywodów, okraszonych gęstą dawką hipokryzji, oraz niezamierzonego robienia z siebie głupa - takie przekleństwa nie są Ci do twarzy. :classic_cool:

większego "głupa" niż ten jakim ty jesteś to nie zrobię z siebie choćbym nie wiem jak się starał. wystarczą twoje brednie z pierwszego wpisu do mnie który nie był do mnie tylko do wiary itd itd. najwyraźniej jesteś jakiś opóźniony w rozwoju.

bo poza "tematami politycznymi" to tu mało jest o czym gadać. a jak nawet o czymś się rozmowa toczy to zaraz przylezie imo i będzie produkował te swoje wypociny bo mu się wydaje że to "dowcipne złośliwości".

Gość IMO13861
!offerma "wystarczą twoje brednie z pierwszego wpisu do mnie który nie był do mnie tylko do wiary itd itd." Ty chyba masz autentyczne problemy z czytaniem, albo po prostu kłamiesz. "Ta wypowiedź tyczyła się poczynań Wiary" "TYCZYŁA SIĘ" - teraz rozumiesz? Wypowiedź była skierowana do Ciebie, ale O JEGO zachowaniu. Nauczka na przyszłość: pisać na poziomie szkoły podstawowej, a teraz idę spać, bo jak włażąca Tobie w odbyt Pomarańczka stwierdziła, zaczynam ewidentnie kretynieć, acz z zupełnie innego powodu niż jej się wydaje. 🖐️

Gość IMO13861
!offerma "bo poza "tematami politycznymi" to tu mało jest o czym gadać. a jak nawet o czymś się rozmowa toczy to zaraz przylezie imo...po czym ja ignorując temat, przez kilka następnych stron się z nim kłócę, głośno narzekając na "rozwalanie tematu". Dobranoc Hipciu. :D

"Po czym płaczesz, że nie znasz tych miejsc..." skierowane do mnie powyższe słowa "tyczyły się zachowań wiary". ty jesteś bardziej pojebany niż można było przypuszczać.

Imo to dziecko któremu starzy podpięli net. Nie wiem czemu gadacie z jakimś gimnazjalistą, tak was kręcą rozmowy z debilem? Dajcie mu spokój to pójdzie lekcje odrabiać.

Gość Darker,
tak wstaję o te porze

"nie mów, że wstajesz o tej porze" Podszyw ma rację, wstaje o tej porze. O 4.00 rano konkretnie.

Gość Zuzanna Amelia ?
Kto rano wstaje .... ten ma caly dzien zly humor

Gość Zuzanna Amelia ?
A za rok poczekasz jeszcze rok a potem jeszcze rok... ile masz lat ?

Gość ten zostaje prawikiem
29 🖐️

Gość Zuzanna Amelia ?
To moze rzeczywiscie pora pomyslec co z tym fantem zrobic

Gość ten zostaje prawikiem
plan jest prosty w 30ste urodziny wizyta u prostytutki 🖐️

To moze rzeczywiscie pora pomyslec co z tym fantem zrobic wymagać od prawika myślenia to już przegięcie:P

Gość Zuzanna Amelia ?
Czy mamy skrzyknac zrzutke urodzinowa na kafe ? IKE - jak zacznie myslec to przestanie byc prawikiem.

a czemu tak wcześnie? " Cóż mogę powiedzieć... po znajomości pracy nie dostałem a do parzenia kawy, odbierania telefonów i przekładania papierków to wolą kobiety.

Gość Zuzanna Amelia ?
Lubisz te prace?

to prawda, że jest dyskryminacja mężczyzn. 80% ogłoszeń dotyczących pracy w biurze z góry zakłada płeć: sekretarka, recepcjonistka, asystentka itp. a potem siedzi taka baba i przegląda gazetki o urodzie, a jak się ma coś do załatwienia to z wielką łaską i fochem obsługuje ludzi :o