Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia.L.

O co Mu chodzi..? :/ Kto wyjaśni zachowanie.

Polecane posty

Gość na pewno na seksie
z drugiej strony nie zalezy mu zbytnio na tej znajomosci, tylko odpowiada, nic prawie nie dziala i nie angazuje sie w ta znajomosc z zew wyglada to jak dobre kolezenstwo, z czasem moze 'z bonusem':o przeciez nic Ci nie obiecuje

Gość Natalia.L
Nic mi nie obiecuje..To fakt,ale gdy potrzebuje pomocy to mnie wspiera.Moze On potrzebuje czasu..?

Gość na pewno na seksie
moze miec jeszcze kogos

Gość na pewno na seksie
pol roku to duzo czasu, my kobiety szukamy czesciej wytlumaczen dla facetow, a oni sa prosci i jak im zalezy to widac i czuc to, a nie jest sie w dziwnej prozni, zawieszeniu dwuznacznych zachowan

Gość Natalia.L
Duzo pracuje, wygląda trochę na lewego w kontaktach z kobietami i jest wrażliwy..

Gość na pewno na seksie
przespij sie z tym 🌼

Gość traktuje cię jak koleżanko-
przyjaciółkę.Jak mu zależy to by dawno napomknął o związku.Jak ktos zauważyła faceci są bardziej w tym prostolinijni.Laski sobie wkręcają że nie ma czasu , praca albo ćoś.Jak by mu zależało to by nawet o 2 w nocy znajdował czas chociazby na smsa.

Gość a moze on
jest gejem? Nie wie jak Ci o tym powiedziec, boi sie odrzucenia i plotek. Ale lubi Cie. Tylko tyle i az tyle.

Gość Natalia.L
Ale ja nawet bym Go do lozka nie zaciagnela.. On ani o seksie ani o ziwazku, tylko pomaga... Ale przeciez faceci maja zawsze jakis interes...

Gość Natalia.L
Gejem nie, widzialam jak ukratkiem obczaja moją figure i patrzy sie na biust, gdy nie widze

Gość Natalia.L
W sumie, moze dobrze, ze mam takiego-kolego-przyjaciela..Może napisze na weekend z jakas sprawą i zobacze, co bedzie.

Gość Natalia.L
Po pierwsze- mowi,ze bardzo podoba mu się moja figura,po drugie, moja uroda , po trzecie mowi,że jestem ciekawa i lubi takie emocjonalne,wrazliwe kobiety, uważa ,ze jestem ciekawa, ciągle mowi, bym opoiadala o sobie, mowi, ze Go ożywiam. Chętnie mi pomaga, ale seksu i zwiazku nie chce.. wiec...? Gejem nie jest..

Gość Taki jeden..1
Na pewno jesteś jakąś gowniara która ciągle zawraca mu d.. Jakimiś duperelami a jego zachowanie to zwykła uprzejmość by cię nie urazic. Na pewno nie ma ochoty wiązać się z jakąś desperatką która z byle gownem do niego leci bo se rady dać nie może. Ja zachowywałbym się podobnie. Uprzejmy pomocny ale na pewno nie dawał nic więcej bo nie warto se brać kogoś takiego na stałe na łeb

Gość Natalia.L
Ehh. raczej zwracam się z powaznymi zagadnieniami ze studiów, nie banalnymi...On sam sie nad tym zastanawia.

Gość a moze on
a dlaczego gej nie moze spojrzec na kobiece piersi??? Mam kilku znajomych z tego srodowiska, czasem wspolnie imprezujemy i zapewniam Cie, ze nie patrza wylacznie mi w oczy :D ba! A jak tancza! I wtedy tez przytulaja, nawet bywa ze taniec jest bardziej "kontaktowy"(jesli to, np.mambo). Jesli kogos lubia to wlasnie zachowuja sie jak zakochany, niesmialy chlopak - jest wszystko, oprocz seksu :D no....moze z ta roznica, ze dzwonia do mnie jako pierwsi, np.z propozycja spotkania. Tyle tylko, ze ja wiem o ich orientacji, wiec problemu nie bylo, ze moge sympatie odebrac jako...podrywanie.

Gość Natalia.L.
napisalam mu dziś sms-a z jakimś zapytaniem, to na maila wysłał odpowiednie materiały. Potem dzowniłam, nie zdażył odebrac,to po paru sekundach oddzwonił, niechcacy dałam odrzuc, to dzwonił ponownie. W rozmowie był w porzadku.

Gość a moze on
a dlaczego mialoby nie byc w porzadku? Facet, gdy naprawde chce kobiety to nie bedzie dla niego przeszkod, by probowac ja zdobyc. A juz na pewno nie bedzie wciaz czekal, az ona pierwsza do niego zadzwoni... Wydaje mi sie, ze w Twoim przypadku nie ma mowy o niczym innym jak zwykla sympatia. Przykro mi.