Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

Na tym topiku pomagam ludziom

Polecane posty

tym razem... kabla nie przebije nikt. do piet mu nie dorastasz. kurde, w sumie chyba lepszego mentora niz kabel nigdy nie mialam. w tylu sprawach mi tak madrze poradzil jak nikt inny. skorpionka, dla ciebiejuz jest juz za pozno.chyba, ze masz 12lat. wole miec problem z psychika niz ortografia

Gość skorpionka11111
ZABANOWANA KCIUKIEM a mi ortografia do szczescia nie jest potrzebna, ale psychika zdrowa tak jak najbardziej:) a tak W OGOLE :) widzisz jak szybko sie ucze ,ludzie ucza sie na bledach:)

co to jest bubu? kciukiem mnie kabel denerwowal czasami byl troche citowaty tzn taki hm..no nie wazne ale był ogólnie spoko i chce być taki jak on lubiany przez 99% płci pieknej na kafe:classic_cool: wiadomo ze jak kabel nie bede nigdy ale wiesz, tak chociaz w polowie?:P bym mial takie branie jak on? pomozesz mi?>?:P powaznie pytam co mam robic by byc taki fajny i lubiany na kafe? bo w realu wiem jak to robic a tu na kafe w ogole mi nie wychodzi i nikt mnie nie lubi :O

a mi ortografia do szczescia nie jest potrzebna hahahhahahahahhahahahahahha... nawet nie wiadomo, jak cos takiego skomentować :D

Gość skorpionka11111
NOXELIA---to ci dam rade,nie kometuj. To nie byla odp. do ciebie :)

Nox rty tez znajomoscia ort nie grzeszysz, wiec na ten temat lepiej sie nie wypowiadaj:O nie wiem co ci pradzic. po kablu po prostu bylo widac, ze jest madry, nie musial sie wysilac, uzywac trudnych slow,on prosto , bez wysilku udzielal sie w roznych tematach. i nie opowiadal o sobie nif\gdzie i nikomu, to tez bylo u niego zajebiste. dobrze, ze choc na mailu troche tajemnic o sobie zdradzil

ale to publiczne forum, jak chcesz pisac prywatnie i z bledami to wypierdalaj na gadulca 🖐️

Gość skorpionka11111
Noxelia----jak juz Zabanowana Kciukiem napisala, ty sie nie masz na ten temat wypowiadac, bo sama robisz bledy:) a wulgaryzm to ratunek tepakow :)

Akurat ja bledow nie robie ortograficznych. Jedynie polskich znakow mi sie nie chce uzywac 🖐️

Tym razem to znowu ja + ban x2 myslalam, ze zaczaisz iluzje, ale cudow nie ma :o 🖐️

a Kabel nigdy nie byl ciziowaty. on byl normalny. jedyny fajny facet, tu na kafe, ktory nikogo nie obrazal i znikim sie nie klocil a faktycznie jeden z seniorow kafe (patrzac teraz na przedzial wiekowy jaki panuje na kafe)

jaka ty jestes glupia... akurat z polskiego mialam zawsze 5 i 6, wiec kurva nie wmawiaj mi przyszla macioro 🖐️

kciukiem , nie chce ci przerywac ale teraz rozmawiamy o tzytzkach:) ps. mam prośbę przez tydzień będę starał się być jak a mi kabel usb. i powies zmi óżniej obiektywnie jak mi poszło dobrze? bedziesz widywała moje posty itd tylko musisz wiesz, hm użyć wyobraźni i "zapomnieć" że jetem tylko podróbką i udaje go bo inaczej osąd twój będzie wiadomo że negatywny choćby obiektywnie poszło mi nienajgorzej. zgoda? do ciebie taka prośba bo pamietasz czasy kabelka na forume.

kciukiem moja opinia że był czasem ciotowaty jest moją iopini subiektywna jk twoja że psieksi fajniejsze niz dzieci:P nie twierdze że taki był, twierdze że takie dla mnie sprawiał wrażenie. człowieka piszącego to co inni, szczególnie kobiety, chciały czytać, z leczka rzy tym ciotowato. ale to moja opinia. to jak ocenisz mnie po tygodniu? nudzi ci sie w pracy itd to mozesz mnei poooceniac.. ciekaw jestem jak mi to wyjdzie. ok? nox co z pytaniem o tztzki?:O

Gość skorpionka11111
drogie panie prosze sie nie wyzywac:) Ja sie przynajmniej nie tlumacze :). Zbanowana kciukiem_-----ja cytuje sama siebie :)