Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielkaaaaaaaaaa27lat

mam pytanie do niezamężnych dziewczyn po 25 r.z

Polecane posty

Oj, różnie to bywa:). Nie wszyscy mężczyźni też patrzą tylko i wyłącznie na urodę, niektórzy też chcą mieć o czym rozmawiać ze swoją kobietą;). Ale to już panowie wyższych lotów;).

Gość Gucio Gucio
i to jest jakaś koncepcja - zostałam starą panną bo panowie których spotykałam byli nie najwyższych lotów

Gość nie zauwazyli
po gruba warstwa cellulitu i zmarszczek pieknego umyslu tak to musialo byc to :D🖐️

Gość czy leci z nami pilot?
Trzeba było zostać stewardessą - tam w robocie można spotkać facetów "wysokich lotów".

Gość Kinga 28;
Ja mam 28lat i sama. Z rodziną sobie poradziłam. Powiedziałam, że jak mam związać się z kimś bo wypada a potem brać rozwód to lepiej jak będę sama. Jestem niezależna, mieszkam sama, nie mam dzieci i podobam się mężczyznom. Chciałabym znaleźć odpowiednią osobę dla siebie ale nie wejdę w związek, w którym porozumienie, pociąg fizyczny, zaangażowanie, uczucie nie idą w parze. Zbyt doskonała jest miłość żeby zadowolić się jej marną kopią.

Gość dealer__
"Zbyt doskonała jest miłość żeby zadowolić się jej marną kopią." Tak, fentyloetyloamina daj kopa. Ale koka i heroina też jest niezła.

Gość widzę po koleżankach
zresztą o czym tu gadać, nie mamy jeszcze 30stki, to jak tu czuć sie staro ? stara to ja będę po 60tce, choć i wtedy zapewne zapisze się do klubu seniora i bede miała czas na podróże kobiety starzeją się nagle po 30 tce. zobaczysz jak zbrzydniesz w krótkim okresie czasu

Gość Seweryna S.
Jak to pewnien znajomy tłumaczył: "po 30 kobiecie tkanka cyckowa zaczyna się zamieniać w tkankę tłuszczową" i tak się też dzieje z pozostałymi częściami ciała kilka lat po 30-dziestce i już prawie jesteś czterdziestką

W prawdzie pytanie mnie nie dotyczy bezposrednio - brakj tez w mojej najblizszej rodzinie odob wscibskich,ale kolezanka miala podobna sytuacje gdy przyokazji zbilizajacego soie zslubu kuzynki - dostala takie pytanie a kiedy ty? odpwoeidziala ze jak uzyska pewnosc ze jest calkowicie heteroseksualna bo na razie eks[perymentuje - miala wtedy lat 26-27 i byla na aplikacji radcowksiej a ciocia "hela" stzrelila focha;-)) moja kol jest wyluzowana i powiedziala to calkiem naturalnie ;-)) kiedys tez wypalila do takiej cioci - czy to prawda ze statystyki mowia ze po slubie /dzieciach zminejsza sie ilosc kontaktow seksualnych pomiedzy paertnerami a skoro ciotka mezataka - to czy sie zgadza z ta teza? po porostu jak ktos jest wscibsk/szyka sensacji i stawia cie w nieprzyjemnej sytuacji i nalezy mu odpowiedziec w ten sam sposob

Mam 32 lata, niedawno po 11 latach rozstałam się z chłopakiem, uczucie się wypaliło, nie mieliśmy dzieci, kredytów, więc obyło się bez większych problemów. Na chwilę obecną nie chcę się wiązać, dobrze mi. Nie wiem, czy za jakiś czas nie stwierdzę, że jest mi źle, ale mam o tyle lepiej od Was, że mi nikt nie mówi, że jestem sama, rodzina i znajomi nie komentują. Fakt, że od mojego rozstania grono znajomych mocno się skurczyło, ale tak już jest. Powodzenia!

Gość to jest dziwne
w 1 temacie, 30stki sa nazywane osobami mlodymi, ktore maja czas, a tutaj na odwrot.

Gość olewam, albo odpowiadam
w zależności od okoliczności: zastanawiam się czy nie wolę dziewczyn wiara mi nie pozwala twój przykład mnie odstrasza nie chcę skończyć z gromadą dzieciaków i mężem ograniczającym się do operowania pilotem w dzisiejszych czasach nie trzeba brać ślubu żeby mieć towarzystwo w łóżku kiedy zapragniesz możliwości odpowiedzi sa nieograniczone, od mniej do bardziej chamskich, mniej czy bardziej poważnych