Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszkowa

kto wytrwa ze mna? ja sie nie poddam - osiągne cel

Polecane posty

Serene a ty byłaś na sb, tam chyba zasady są podobne jak w mm? Też się nad sb zastanawiałam, ale na razie zamówiłam książkę Dieta dobrych kalorii i jak dostanę i przeczytam to zdecyduję.

dzieki serene63 chyba sie skusze znalazłam tu na kafe tez topik o mm wiec i tam bede czesto zagladac :) zaczynam od jutra i zobaczymy jakie beda efekty

chętnie się dołączę jeżeli ktoś pomoże mi znaleźć odpowiednią dietę...chodzi o to, że co 2 dzień jestem 12 godzin w pracy i nie mogę sobie nic gotować, czyli np zjeść zupy...co mam robić w takiej sytuacji? chce zgubić jakieś 5 kg

portada jest mnóstwo innych rzeczy które mozesz zjesc np sałatke , kruche pieczywko itp ja tez nieraz siedze długo w pracy wiec własnie takie przekąski planuje ja postanowiłam stosowac metode montignaca słyszałam ze sa trwałe wyniki a sama metoda nie jest jakas mecząca trzeba tylko znac i stosowac sie do kilku zasad

Agnissia TAK ZGADZA SIE BYALM NA SB ( SCHUDALM 15 . 5 KG DOKLADNIE W 2 MIESIACE , BRZUCH BYL PLASKI , JEST PODOBNA DO MM ;ALE O WIELE LATWIEJSZA I NIE WIEM ZCY OD 2 STYCZNIA NIE PZREJDE NA SB ---- DIETA SB NIE JEST WOGOLE SKOMPLIKOWANA SA PROSTE ZASADY I EFEKTY TEZ SA TYLKO TRZEBA PZRESTRZEGAC I NIE LAMAC ZASAD :) NA MM JEST TROCHE CZARNEJ MAGII DLA MNIE I JESZCZE TRZEBA PILNOWAC ODSTEPOW MIEDZY POSILAKM A TU NA SB JEST NORMALNIE , JR=ESZ ILE CHCESZ TYLKO DOZWOLONE PRODUKTY , CHYBA OD 2 STYCZNIA ZACZNE SB DAJ ZNAC CO TO ZA KSIAZKA I JAK Z DIETA

zapomnialam napisac - ze przejde na sb ( ale od 2 fazy) bo mam malo do schudniecia i schdne to na 2 -- ale jezeli nie bede chudal na 1000 kcal. :) narazie jestem dalej na kaloriach

a jakie sa te produkty do sb? moze i ja na nia przejde skoro jest łatwiejsza od mm napisz cosik wiecej

pisania jest duzo :) najlepsza jest ksiazka ( sa rozne wersje ) ja mam taka ze sa opisane 3 fazy i na kazde 3 fazy jest opisane menu na 14 dni :0 mozna sobie samemu ukladab]c menu a mozna sie stosowac do ksiazki ( czasem cos zamieniac , zaraz wysle ci linki http://www.dietasouthbeach.biz.pl ta ksiazka jest z tym menu http://www.weltbild.pl/dieta-south-beach_p1487420.html http://forum.gazeta.pl/forum/f,20960,Dieta_South_Beach.html

zakupilam sobie witaminy dla osob odchudzajacych sie _ na diecie, mam zamiar je zazywac ( opakowanie na miesiac )

jutro poczytam wiecej i dam znac , ale juz mi podpadło to ze makaronu nie moge a go uwielbiam a na mm moge go jesc ostateczna decyzje podejme jutro i oczywiscie dam znac

to tylko 2 tygodnie , najgorsze sa pierwsze 2 - 3 dni :) ale tu nie musisz pilnowac czy menu jest weglowodanowe czy tluszczowe i te odstepy ja wole sb . ale zadecydujesz jak bedzie dla ciebie lepiej :) daj znac :)

to tylko 2 tygodnie bez makaronu ( umknęlo mi ) po 2 tygodniach dodajesz mnostwo rzeczy do menu

Serene, książka już dotarła, tylko ja jeszcze nie :) Wracam do domu 2 stycznia i zaraz biorę się za lekturę, to wtedy napiszę co i jak. Ja dziś zrobiłam sobie jednodniową dietę owsianą, właśnie zjadłam ostatnią porcję owsianki. Mam nadzieję, że już nic mnie nie skusi, ale zazwyczaj o tej porze nic nie jem, to może wytrwam.

czesc agnisia :) i czesc dziewczyny:) ja tez sie zastanawiam po nowym roku ( ale chyba od 1 fazy jednak , zeby pozbyc sie ochoty na te niedozwolone skladniki z 1 fazy , czyli chleb itp

Cześć Serene i reszta kobietek. Jak tylko przeczytam książkę, to zaraz będę pisać , bo w necie jest mało informacji i jeszcze sprzeczne na dodatek. A jak dla mnie ciekawa jest ta dieta, bo ja i tak jem przeważnie te dobre kalorie, więc za bardzo nie musiałabym się ograniczać. Nad sb też się zastanawiam, może jakoś połączę te diety. Na sb to chyba też się rozdziela? Tzn nie łączy się węgli z białkami, bo ja na razie tego się trzymam.

To jest to, co ja wklejałam na swoim topiku, który podniosę, jak tylko przeczytam książkę. Jajka nie są zakazane, tylko można jeść w proporcjach 1:4 z dobrymi kaloriami. Napiszę więcej po niedzieli, jak będę w domu.

na sb można laczyc , to na mm nie ożna :) chyba widzialam dzies jakies forum na kafeterii lub innym topiku dieta dobrych kalorii , jak znajde to dam linka :) a ty poczytaj Agnis i napisz cos wiecej

hahaahahhaha znalazlam ale to wlasnie twoj topik jest :) nawet pisalam na nim , ale jestem zamotana :)

nawet pisalam ze ta dieta jest do d,,,, :( ufff :0:);) jak poczytasz to sie podziel opinią :)