Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruszkowa

kto wytrwa ze mna? ja sie nie poddam - osiągne cel

Polecane posty

witajcie ja juz bylam kilka razy na tym forum, odchudzialam sie ale zawsze z porazka, od 2 tygodni sama sie odchudzam ale zagladam na topiki i je czytam zmienilam swoje nawyki zywieniowe, uweirzcie moj mega wielki cellulit powoli sie zmniejsza juz nie jest tak mocno widoczny golym okiem, moj brzuch ktory wygladal jakbym byla wciazy zmniejszyl sie tak ze musialam scisnac pasek o 3 dziurki, wiec jakis efekt jest, wagowo bez rewelacji bo tylko 2 kilogramy. nie chodze glodna , ale jem z glowa, w wolnym czasie potancze sobie albo zrobie wmachy nog, ale nie sa to codzienne cwiczenia, zalezy jaki mam humorek:)) wczesniej odchudzalam sie ale jak przylazil weekend, wyjscie z mezem, pare piw, do tego kebab itd, rano waga szla w gore i tak za kazdym razem rezygnowala teraz obiecalam sobie ze sie niepoddam, kiedys wazylam 53 kilo!!!! a teraz 69 dodam ze mam corke 3,5 letniea, do porodu szlam z waga 98 kilo!!!!! teraz powiedzialam dosc, teraz jest zima nosimy kurtki, nie musimy sie krepowac bo nie widac naszej figury, ale zima zleci i trza bedzie ubrac cos lekiego i co wtedy juz nie zamaskuje brzucha!!!

klakowska84 mam podobnie... też mam 27 lat, w 2008 urodziłam synka, w 9 msc ważyłam 92kg, a przed ciążą 57... do tej pory walczę z kilogramami (do 75 samo spadło ) i bezskutecznie, nie mogę powrócić do dawnej wagi :(

MidnightTemptress to i tak musisz niezle wygladac, jestes wysoka i wazysz 68 kilo:)) ale jak sie kiedys bylo chudym i taka waga nie zadowoli:)) mnie wkurza to ze idac do sklepu patrze na ciuchy ktore sie wbije a nie te co mi sie podobaja, najgorszy prblem ze spodniami......

Ja sie przyłącze. 20 lat. 190wzrostu. Ze 110kg do 74 kg w 3 miesiące, w rok znowu przybyło 20 kg. Ważyłem 94, (tydzień minął) i już 91. Chcę osiągnąć 83kg :)

no to prawda... tak strasznie nie wyglądam, ale podobnie jak Ty ubieram się w to co się mieszczę, a nie to co mi się podoba.... bo niestety mogę w tym trochę komicznie wyglądać ;) najgorsze są te wyłażące boczki :( no i ten na brzuch.... zawsze byłam płaska jak deska, a teraz trzeba zasłaniać i nie ma mowy o czymś obcisłym :( dziś waga drgnęła 67.2 :)

Witajcie. Mogłabym się dołączyć? :) 11.12 startowałam z wagi 92 kg. Dziś wynosi ona 88.2 Mam 20 lat, 155 cm wzrostu. Nie poddam się :)

pewnie - witaj :) ja tez lizce kalorie od 15 grudnia, na razie mam tak od 500 do 800, a nie chce przekraczac 1000 kcal , jak narazie mi sie udaje, do tej pory mam 700 kcal. mysle ze do wieczora dobije okolo 1000 ale nie wiecj :)

Ja różnie, ale nie przekraczam 600 kcal, dziś zjadłam jakieś 300, zjem pół grejpfruta i starczy ;). Od wody, którą piję co 5 min muszę odwiedzać toaletę, ale cóż ;P

ach te literowki, ale pisze dziewczyny z komorki bo net mi sie zawiesza j, wieczorem moze bedzie juz na chodzie :)

ja bylam na 500 1 dzien ale stwierdzialm ze zdrowiej bedzie na wiecej ja chce tylko z brzucha schudnac jak bedzie juz calkiem plaski to bede wychodzic pomalu z diety dodajac co tydzien 100 kcal az dojde do 1200 napisalam cel 60 ale jezeli na 62 bedzie plaski to wiecej nie chce chudnac bo juz dzis mi 2 osoby w sklepie powiedzialy co ja taka chuda , czy jestem chora na cos , itp ; denerwuja mnie takie pytania, odpowiedzialam bo jem zdrowo!!!!! :) i na tym koniec dyskusji

a ja mam do zrzucenia jeszcze ok. 8 kg, dziś waga pokazała 70,3 kg, ale nie dla mnie szaleństwa po 600 kcal, wolę jeść więcej i codziennie ćwiczyć na rowerku stacjonarnym dziś zjadłam: śniadanie musli z mlekiem obiad: kalafior, 2 wasy z masłem orzechowym, pół ziemniaka podwieczorek: 2 wasy z masłem orzechowym, mandarynka na kolacje zjem coś lekkiego jeszcze i 40 min na rowerku

Ile masz lat, jeśli można spytać? Ja ćwiczę w granicach rozsądku, ponieważ mam przepukline kręgosłupa, oraz przesunięty dysk, więc ciężki wysiłek fizyczny odpada.

ja po nowym roku kupuje steper, bo teraz tylko basen,bieganie, szybkie marsze, spacery , i brzuszki

DamaPikowa - dietą 600 kcal chcesz zgubić 40 kg??? Pomyśl o zdrowiu, efekcie jo-jo ... Kalorie podwój i będzie OK.

Droga Tymega, Lekarz dał mi miesiąc, góra dwa na zrzucenie 40 kg do operacji.;/ Właśnie zakupiłam ocet jabłkowy, piję, ale ciężko mi to idzie.

Kobietki, chciałabym się zapytać o ser fete, mianowicie, czy można dodawać ją do sałatek? jeśli tak to jaką i ile?

hej, hej u mnie dziś waga pokazała 70 kg, mam więc nadzieje że przy następnym ważeniu zobaczę 6 z przodu bo wtedy będę już po @

ja dzisiaj powinnam byc po @ a ja wogole nie dostalam - masakra! nie waze sie nawet bo pewnie przez to mam ze 2 kg wiecej i nie chc e miec dola :) a juz jednego mam ( stres, stres, stres

ser feta ma w 100 gr 250 kalorii , a dodasz jak uwazasz ( zalezy ile juz zjadlas kalori i ile masz zamiar ich zjesc jeszcze)