Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z dzieckiem

chce wyjechac z dzieckiem do uk

Polecane posty

Gość z dzieckiem

prosze was o pomoc czy sa tutaj jakies samotne badz nie samotne matki ktore by mogy mi pomoc ? chce zabrac ze soba dziecko do uk czy ktos moze wie co jak i gdzie mam zalatwic benefity na dziecko bo slyszalam ze jest takie cos czy dostaje sie to gdy sie nie pracuje czy badz noie przkreacza sie jakiejs tam sumy miesiecznie ? o co z tym chodzi? ktos pomoze?

;-)))) nastepna "emigruszka" -juz widze jak cie spoleczenstwo brytyjskie z otwartymi ramiona przywita;-)))))))

Gość az sie niedobrze robi
:O

Gość JARAM ZIÓŁKO
NIE WYJEZDZAJ W UK JUZ NIE MA TYLE PRACY DLA POLAKOW CO KIEDYS.LEPIEJ ZOSTAC TUTAJ I SZUKAC CZEGOS NA MIEJSCU

jezeli nie bedziesz w stanie zrozumiec nic z tego co ci wyslalem to nie jedz w ciemno :) Dear God, life aint kind People getting born and dying But Ive heard theres joy untold Lays on that open road in front of me

Gość naiwna?????? doradźcie
ale ja nie jade w ciemno ja pracowalam tam i mam dalej prace tylko chce zabrac dziecko ze soba i nie mam kogo sie poradzic bo nikt z moich znajomych nie mial takiej sytuacji zeby zalatwiac takie sprawy z benefitami na dziecko itd

Gość m.kbnjkbsdhbukjtgjbk;/
Mieszkam w innym kraju niż w UK ale moj znajomy, który teraz wyjechał twierdzi ze dostanie to wszytsko co mu się należy na dziecko polskie....a co dodam kobieta urodziła w Plsce i była w polsce od 4 mieś ciąży i twierdzi ze dziecko ma obnywatelstwo angieskie...dodam ze on i pona to p[olacy z obywatelstwem polskim ....i jak to jes??/?

jak to jest?;-)))) a no tak ze glupota sie szerzy najszybciej;///

Gość naiwna?????? doradźcie
a takich kretynow jak ty to najszybciej !!!!!!!!! bo nie potrafia doradzic powiedziec cos madrego tylko krytykuja !!!!!!!!

naiwna?????? doradźcie a takich kretynow jak ty to najszybciej !!!!!!!!! bo nie potrafia doradzic powiedziec cos madrego tylko krytykuja !!!!!!!!" o i jeszcze jaka arogancka i nerwowa;-)) widac matula cie nie nauczyla podtswaowych zasda dobrego wychowania - zachodzi powazne prawdpodbienstwo ze ty podobnie nie nauczysz swojego dzieciaka - zal ;/ a dlaczego twoj interes ma byc mi blizszy niz interes podatnkiow brytyjskich - mam sporo znajomych wsrod nich -i wiem ze barzdo nie lubia takich cwaniar jak ty - przyjezdzasz z innego kraju i dymasz ich system i jeszcze sie oburzasz jak smiem to zauwazyc;-)))) bo najlpeij gdybym cvi odpowiedziala - jak zdesperowana zona - ktoredy po pieniadze;-))) zapamietaj sobie kochana - ze ty masz prawo pytac a ja mam parwo pisac co sadze na temet takicj jak ty;-)) as easy as it is;-)) ps. wspolczuje twojemu dziciakowi - taka znerwicowna matula ma ;-/