Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnapustka:(

mam juz dosc,nie chce mi sie zyc:(

Polecane posty

no niestety ale tez mi sie wydaje,ze mu chodzi tylko o seks :( nie idz lepiej

Gość załamana...ona
ale on mowil ze nie chce zeby do czegos miedzy nami doszlo wiec jak moze miec ochote mnie przeleciec.????

Gość przykro mi to pisac
naprawde jestes taka glupia zeby zadawac takie pytanie? on doskonale wie ze jak powie chce cie przeleciec to sie nie zgodzisz a jak poudaje to sama mu dasz.

Gość przykro mi to pisac
powiem cos bardzo brutalnie. on moglby w tym momecie napluc na ciebie a ty bedziesz udawala ze to deszcz pada. taka jestes zaslepiona

Gość hhhhhhh
ta laska naprawdę jest ograniczona, on będzie z nią robił, co chce, a ona będzie za nim latała. żenada, jak tak można nie mieć godności choćby odrobinę.

Gość przykro mi to pisac
stwierdzenie ze mozemy sie spotykac jak przyjaciele jest oglednie mowiac zenujace. nie mozna sie tak spotykac z kims kogo sie kocha. on za przeproszeniem pierdnie a ty stwierdzisz ze to wyznanie milosci.

Gość załamana...ona
ale ja bym nie poszla z nim do lozka... to ze mi go brakuje to nie oznacza ze jego jedno skinienie i mu sie oddam...bzdura... NIe wiecie co piszecie bo tak naprawde ja sie mu nie narzucam.. moze i mysle o nim ale juz mu tego tak nie okazuje... wiec nie piszcie tak...juz przestalam ciagle z tym dzwonieniem i smsowaniem,...

Gość przykro mi to pisac
nie poszlabys z nim do lozka? kogo oszukujesz? jakby ci tylko dal cien nadzieji ze bedziecie razem jak sie bedziecie kochac to zrobilabys to od razu. nie dziw sie ze tak cie oceniamy skoro sie tak zachowujesz.

a naprawde moglabys byc tylko przyjaciolka?wlasciwie po co,przeciez go kochasz a zwykle spotykanie sie z nim np do kina tylko by dobijalo,ze nie mozesz sie przytulic ani nic.w koncu bys poszla w odstawke jakby poznal inna. ja w sumie mam dobrze,bo jestesmy troche na odleglosc...

Gość przykro mi to pisac
pustka powiem ci ze wydajesz sie normalna kobieta. widac ze cierpisz, ze ci go brak. ale nie jestes zaslepiona. dasz rade!

jakos leci,ale wydaje mi sie,ze tylko dlatego,bo sie nie widzimy i jest latwiej. pewnie jakbym sie z nim spotykala od czasu do czasu nie byloby zaciekawie ... a poza tym jak mamy byc razem,w co watpie,to bedziemy,nic na sile,przeciez nikogo nie da sie zmusic do zwiazku,to nie te czasy :D

mielismy teraz spedzic prawie 3tygodnie razem,ale jak znowu powiedzial o tych swoich watpliwosciach...to ja juz zwatplilam. po co mialam jechac,przeciez w ogole pomyslalby ze jestem desperatka...

Gość załamana...ona
ja wiem ze moze to nie jest dobre ze sie z nim widuje.. moze macie racje w tym ze on wie ze jestem i co by nie zrobil i tak bede..chcialabym zeby mi to przeszlo ale potrzebuje czasu .. Zastanowie sie jeszcze co do tego kina..moze mu odmowie a on pomysli jak kto ?ona mi odmowila?przeciez jeszcze pare dni temu wszysto zrobilaby dla tego kina zemna,!!!

cos mi sie wydaje,ze i tak pojdziesz :D bo to bedzie wigilia i smutno tak samemu

Gość załamana...ona
Wydaje mi sie ze Totalnapustka pisze to co wy chcielibyscie uslyszec i przeczytac ze daje rade i jest silna..a tak naprawde dusi to w sobie i cierpi jak ja..i moze jeszcze ta roznica ze on sie nie chce z nia spotkac a moj chce .. ja pisze wam jak sie aktualnie czuje..i nawet Nati z krk mnie rozumiala w tej kwestii bo przechodzila to co ja..a jak ktos nie kochal tak jak ja to nigdy nie zrozumie co ja czuje!!

Gość hhhhhhh
pójdzie, pójdzie, a potem znowu będzie jęczeć, że ją przeleciał, ale wrócić nie chce takie lale robią złą reklamę normalnym kobietom, które mają do siebie szacunek

Gość załamana...ona
nie nie bo to bedzie kino w piatek a nie w sobote.,pomyliłam sie ..

Gość przykro mi to pisac
jak sie nie ma argumentow to najlatwiej jest powiedziec bo nikt nie kochal jak ja i tupnac nozka:)

Gość hhhhhhh
pieprzysz głupoty, załamana, totalna ma rozum i godność, jest jej ciężko, ale nie robi z siebie wycieraczki jak ty fuj, wstydzę się, że też jestem kobietą, jak czytam takie żenujące wynurzenia

Gość załamana...ona
moge isc z nim do kina ale nic wiecej..pogadac mozemy ale napewno nie skonczy sie to w lozku bo taka to ja nie jestem !!

Gość przykro mi to pisac
a poza tym przepraszam ale poczulas sie lepiej jak napisalas moj chce sie ze mna spotkac a jej nie? troche szacunku do siebie bo nie ma sie czym chwalic a w szczegolnosci tym ze facet cie wykorzystuje. a nati pisala dokladnie to co my, zebys sie nie narzucala, nie spotykala. ale te fragmenty przeoczylas.

Gość załamana...ona
Pisac mozna co sie chce..ale skad ty mozesz wiedziec kto jaki jest,,

Gość przykro mi to pisac
poniewaz umiem czytac. jesli piszac robisz z siebie idiotke, bo to robisz i to pokazujesz swoim zachowaniem, to sie naprawde nie dziw ze tak cie ludzie odbieraja. i wiesz co ci powiem. masz racje nie kocham tak jak ty, nie chcialabym kochac tak obsesyjnie, tak glupio. wole milosc dojrzala niz milosc za wszelka cene, nawet swojej godnosci.

Gość załamana...ona
nie chodzi o to kto z kim sie chce spotkac..ale nie narzucaj komus ze ktos jest taki a ktos inny bo moze kazdy innaczej przezywa swoje zwiazki itp. Pozatym pisze tu zeby sie wygadac a nie klocic...

Gość hhhhhhh
po tym, co piszesz, wychodzisz na niemającą swojego życia i zainteresowań pozbawioną jakiejkolwiek godności lalę, z którą były koleś robi, co mu się żywnie podoba, a ona tylko czeka na jego najmniejsze skinienie, żeby się karmić odpadami, jakie jej zostawia najlepiej rzuć mu się do stóp i błagaj, żeby wrócił brrrrr... coś okropnego

Gość załamana...ona
jak widac nic nie wiecie.bo to ze ktos kogos kocha i chce z nim byc nie oznacza ze nie ma zainteresowan bo tu sie mylicie..

Gość przykro mi to pisac
sama napisalas ze nie masz kolezanek w tym miescie, ze nic nie robisz itp itd. ze wszystko robiliscie razem. to gdzie tu sa TWOJE zainteresowania?

moj facet na poczatku tez przez miesiac kochal, potem jednak nie, potem znowu kochal.. i jakos tak wracalismy do siebie, minelo 8 lat i teraz jestesmy w normalnym stalym szczesliwym zwiazku :)

Gość hhhhhhh
nie kocha, tylko uwiesza na kimś i od niego uzależnia wszystkie swoje działania kochać trzeba z rozsądkiem, mieć do siebie szacunek i godność, nie dawać sobą szurać jak ścierą. jeśli ktoś nie chce już z tobą być, to daj mu odejść, a nie błagaj, żeby wrócił. miesiąc wydzwaniania! jakby mój były się tak zachowywał, zablokowałabym go na wszystkie możliwe sposoby i z radością dodała jego numer na czarną listę, żeby tyłka nie zawracał. brzydzę się ludźmi bez honoru.

Gość przykro mi to pisac
dobra dosc przerzucania sie. powiedz mi po co on ma do ciebie wracac skoro nie bedac z toba ma cie na kazde skinienie, skoro moze sie z toba spotykac nie bedac z toba? moze miec ciebie i wolnosc. tego chcesz? tak szczerze