Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 DukanOdZaraz

Kto zacznie ze mna Dukana ,bedzie wsparciem i oparciem bez wpadek :)

Polecane posty

Go艣膰 DukanOdZaraz

Szukam osob ktore zaczna ze mna Dukana kiedy beda gotowe. poprostu umowic sie najeden termin rozpoczecia i kontunuowac az do skutku. mam nieiwele do zrzucenia bo 5kg. Juz wiele stracilam bo az 16 kg i te ostatnie 5 nie daje mi spokoju. dysponuje wieloma przepisami i radami jesli chodzi o ta diete. Jestem przykladem zdrowia na tej diecie i naprawde nie jest ona grozna, a skuteczna. Jesli ktos ma ochote to zapraszam na dobry plan odchudzania. Krotki przyklad. Przerwalam diete 1go lipca 2011 bo wakacje i nie kontynuowalam przez 6 misiecy. Przytylam tylko dwa kg i waga stoi w miejscu. Ale chce zrzucic te 5kg bo wiem ze moge. kto ze mna? zapraszam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kuropatwa***********
Ja mam wla艣nie do zrzucenia 5 kg, ale boje sie dukana. jednak trzymam za ciebie kciuki :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DukanOdZaraz
Dlaczego boisz sie Dukana? Mysle ze nie ma sie czego bac jesli sie czegos nie probowalo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DukanOdZaraz
Naprawd臋 nie ma nikogo ch臋tnego na wsp贸lne rozpocz臋cie? Wiem ze jest tu wiele w膮tk贸w na ten temat. Ale szukam os贸b kt贸re zaczn膮 ze mn膮 :) poczekam jeszcze jak nie to po 艣wi臋tach startuje :(

Udost臋pnij ten post

ja nie bede juz robic dukana wiec odradzam robilam go przez jakis czas i slabe pazury wlosy brak okresu teraz niby ostatnio mialam okres i juz dawno powinnam dostac w grudniu i znowu cisza ale jak kto woli, stawiam albo na w.-o. albo na zdrowe odzywianie powoli ale do skutku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DukanOdZaraz
U mnie by艂o zupe艂nie odwrotnie dzi臋ki Dukanowi moje hormony wr贸ci艂y do normy i oczywi艣cie utrata wagi. Jak ju偶 pisa艂am ta dieta nie jest dla ka偶dego. Ale je艣li ktos jest zupe艂nie zdrowy i jego jedyna " choroba " jest nadwag臋 to zapraszam. Tak jak ju偶 pisa艂am , je艣li nikt sie nie znajdzie to po 艣wi臋tach zaczn臋 sama :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawuchaaa
Hej dziewczyny :) Te偶 jestem na dukanie. Dzi艣 3 dzie艅, jeszcze 2 wg testu. Kr膮偶y艂am dzi艣 po stronach, i wesz艂am na dieta-dukan.pl, i stamt膮d na forum, galeria rezultat贸w mnie powali艂a na kolana, ja te偶 chce. 3mam za was kciuki i wy za mnie trzymajcie. P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobietka po 30
to ja si臋 do艂膮cz臋 -7 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DukanOdZaraz
Witam, ju偶 sie ba艂am ze sie nikt nie odezwie. Wiec tak jak pisa艂am zacz膮膰 przed switami to nie bardzo chyba , bo nikt w dieta sobie nie odm贸wi jedzenia, chociaz ja w zesz艂ym roku urz膮d k艂am sobie" Dukanowe swiata" . Dziewczyny kt贸re jeszcze nie zacz臋艂y, mo偶e zaczniemy w takim razie po 艣wi臋tach. Nowy rok to dobry moment to startu. Napisz ie ile macie do zrzucenia i czy robilyscie test na Polskiej stronie Dukana. No i czy macie zamiar kupi膰 ksi膮偶k臋, a mo偶e ju偶 jeste艣cie jej posiadaczkami, bo dla mnie ta ksi膮偶ka to podtsawa wiedzy :) dzi臋ki za odzew , naprawd臋. Przejrza艂am tu pare temat贸w , ale dziewczyny s膮 ju偶 w nich tak d艂ugo, wiez zdecydowa艂am sie za艂o偶y膰 nowy dla " nowych Dukanek ". :) napiszcie kiedy chcecie zacz膮膰 ...

Udost臋pnij ten post

a czy ktoras chce odkupic ksiazke ode mnie? mam ta biala z przepisami, nie pamietam tytulu ale chyba 350przepisow czy cos takiego na poczatku wstep, pozniej dopiero przepisy uzylam jej kilka razy, szkoda wyrzucic a mi sie nie przyda jestem z poznania jak ktoras chce odbior osobisty to 10zl, a jak gdzies wyslac to w sumie 10zl plus koszt przesylki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lena #
Mo偶e ja si臋 skusz臋... Mam do zrzucenia ok 6-7 kilo i zbieram si臋 do diety jak pies do je偶a. Ju偶 raz by艂am na Dukanie i schud艂am 6 kilo, ale trzeba uwa偶a膰 bo faktycznie mog膮 by膰 problemy z nerkami...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szczuplutka1000
Ja do艂膮czam, dzisiaj zacze艂am, do zrzucenia ok 8 kg wi臋c jest z czym walczy膰. I faza 5 dni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marudaaaaa
Ja by艂am na dukanie p贸艂 roku, schud艂am 20 kg, ale mam zamiar jeszcze z 5 zrzuci膰 :)...wr贸ci艂am do diety ok 2 tygodni temu...p贸ki co 2 kg mniej :) mo偶e by艂oby i wi臋cej ale przez ostatni weekend pofolgowa艂am sobie troszk臋... Trzymam za Was kciuki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawuchaaa
Ksi膮偶ka to podstawa, nie wyobra偶am sobie bez niej diety :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marudaaaaa
Ni i topik chyba upad艂, a tak mi艂o si臋 zapowiada艂o

Udost臋pnij ten post

nie upad艂 nie upad艂. ja bede zagladac :) ksi膮偶k臋 mam. niektore potrawy z Dukana wsadzi艂am do obecnego jad艂ospisu - np. ciasto otrebowe, mufinki dukanowe. ale po 艢wietach zaczne robic dukana w 100%. chce schudn膮膰 ok. 5 kg. w ciagu ostatnich 2 m-cy schud艂am o 1 rozmiar ubra艅 poprzez organiczenie slodyczy na rzecz slodyczy dukanowych i w ogole poprzez ograniczenie frytek, chipsow, tlustego jedzenia. bede zagladac na topic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marudaaaaa
Polecam przepis na sernik dukanowy :) jak odchudza艂am si臋 tak dosy膰 rygorystycznie rok temu to w艂a艣nie on pom贸g艂 mi przetrwa膰 bez s艂odyczy Teraz znowu powr贸ci艂am do diety ale j膮 troszk臋 zmodyfikowa艂am zamiast naturalnych jogurt贸w i serk贸w jem te z owocami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marudaaaaa
Motywuje mnie to 偶e w ci膮gu p贸艂 roku schud艂am z rozmiaru 46 do 38-40 :) teraz bym chcia艂a zej艣膰 bardziej z wagi, 4-5 kg wystarczy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DukanOdZaraz
Nie upadl, ja jestem... dziewczyny ktore planuja a jeszcze nie zaczely ,kiedy chcecie zaczac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DukanOdZaraz
Marudaaa- kiedy planujesz wrocic do diety? moze zaczniemy razem? Bedzie razniej,faza uderzeniowa i takie tam... moze po swietach ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marudaaaaa
Mo偶emy spr贸bowac po 艣wi臋tach, pr贸bowa艂am ju偶 chyba z 5 razy wr贸ci膰 ale niestety jedzenie to ju偶 mi zbrzyd艂o, staram si臋 jednak nie je艣膰 s艂odyczy, nie jem pieczywa, makaron贸w, ry偶u itp. ale w fazie uderzeniowej ostatnio wytrzyma艂am 3 dni :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marudaaaaa
Czasem si臋 zastanawiam jak ja wtedy tyle wytrzyma艂am i to by艂 mniej wi臋cej ten sam czas co teraz

Udost臋pnij ten post

Ja bylam na Dukanie, schudlam 10 kg, ale niestety nie dociagnelam dietki do konca i w przerwalam w fazie stabilizacji, no i 5 kg wrocilo...Pamietajcie, zeby nie przerwac dietki, bo kilogramy wroca!!! Nie wiem czy to dobry czas dla was, zeby tuz przed swietami zaczynac dosc restrykcyjna dietke. Tym razem nie dalabym rady, jestem na diecie 17 dniowej.Tak jak w Dukanie jem chude mieso, nabial, ale codzinnie sa warzywa, a takze owoce. Zycze powodzenia!

Udost臋pnij ten post

to moze 27-28.12? poprosze koniecznie o przepis na ten sernik :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marudaaaaa
Ju偶 podaj臋 : W zalezno艣ci jakiej wielko艣ci masz brytfank臋, do tego najlepiej sobie kupi膰 jednorazowe (dla mnie by艂y wielokrotnego u偶ytku) Ser twargowy- najlepszy jest President taki niebieski dwa opakowania 5 jajek s艂odzik w proszku 偶elatyna zapach do ciasta...chyba najlepszy jest 艣mietankowy lbo cytrynowy zale偶y co kto lubi i tak: 偶贸艂tka ucieramy mikserem ze s艂odzikiem ( w zalezno艣ci czy lubisz s艂odkie czy nie, ja dodaj臋 2,3 艂y偶ki sto艂owe) do tego dodajemy twar贸g, zapach i to delikatnie mieszamy 艂y偶k膮 z ubitymi bia艂kami, dodajemy 艂y偶k臋 偶elatyny i odstawiamy na jakie艣 p贸艂 godzinki p贸藕niej wk艂adamy do piekarnika na 180 stopni i ok godzin臋 No i gotowe.... mi osobi艣cie najbardziej smakuje jak jest zimny :) Naprawd臋 polecam..aaaa.... mo偶esz doda膰 jeden twar贸g i trzy jajka ale ten sernik nie uro艣nie tak wi臋c z dw贸ch jest go wi臋cej i jest smaczniejszy Wspania艂e ciasto akurat na 艢wi臋ta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marudaaaaa
Ju偶 podaj臋 : W zalezno艣ci jakiej wielko艣ci masz brytfank臋, do tego najlepiej sobie kupi膰 jednorazowe (dla mnie by艂y wielokrotnego u偶ytku) Ser twargowy- najlepszy jest President taki niebieski dwa opakowania 5 jajek s艂odzik w proszku 偶elatyna zapach do ciasta...chyba najlepszy jest 艣mietankowy lbo cytrynowy zale偶y co kto lubi i tak: 偶贸艂tka ucieramy mikserem ze s艂odzikiem ( w zalezno艣ci czy lubisz s艂odkie czy nie, ja dodaj臋 2,3 艂y偶ki sto艂owe) do tego dodajemy twar贸g, zapach i to delikatnie mieszamy 艂y偶k膮 z ubitymi bia艂kami, dodajemy 艂y偶k臋 偶elatyny i odstawiamy na jakie艣 p贸艂 godzinki p贸藕niej wk艂adamy do piekarnika na 180 stopni i ok godzin臋 No i gotowe.... mi osobi艣cie najbardziej smakuje jak jest zimny :) Naprawd臋 polecam..aaaa.... mo偶esz doda膰 jeden twar贸g i trzy jajka ale ten sernik nie uro艣nie tak wi臋c z dw贸ch jest go wi臋cej i jest smaczniejszy Wspania艂e ciasto akurat na 艢wi臋ta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marudaaaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DukanOdZaraz
Maruda- to robisz tak jak ja :) tez nie jem slodyczy,pare [przepisow z Dukana nadal gotuje i staram sie trzymac no i waga stoi w miejscu, a tak marze zeby te 5 kg zrzucic. Wiec jelsi chcesz po swietach chetnie zaczne :) razem z Toba i bedziemy sie tu codziennie wpsierac... ja ma czas na pisanie w pracy wiec nie ma problemu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marudaaaaa
Te偶 mam czas na pisanie w pracy wi臋c super :) W takim razie zaczynamy rygorystycznie zaraz po 艣wi臋tach

Udost臋pnij ten post