Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hunter 2-1

Zakup prezentu w UK?! (pytanie do Pań z wysp)

Polecane posty

Gość Hunter 2-1

Cześć, Jak wiadomo zbliżają się święta i zastanawiam się nad zakupem prezentu dla mojej kobiety. Jesteśmy razem niecały rok, ale nie w tym rzecz. Chciałbym kupić jej jakieś kolczyki lub biżuterię, ponieważ mniej więcej znam jej gusta w tym temacie, ale nie bardzo wiem gdzie się udać, stąd dwa pytania: 1. Czy możecie polecić jakieś sklepy znajdujące się w UK w których można znaleźć wyjątkową biżuterię? 2. Czy kwota 30-40 funtów wystarczy mi aby kupić coś fajnego? Chętnie wysłucham też innych pomysłów na prezent... Mieszkam w jednym z większych brytyjskich miast, także pewnie większość sklepów się tutaj znajdzie, podawajcie przykłady :) Pozdrawiam Piotrek

Gość Jacek, lat 53
Piotrek lubisz seks ?

Gość mnghjgi
w argosie, supersrgu, bootsie sa fajne rzeczy na swieta teraz

Gość Hunter 2-1
Tak, ale nie z Tobą :D Naprawdę zależy mi na konkretnych odpowiedziach, bo rzadko mam wolne i wolałbym odwiedzać konkretne sklepy niż szukać cały dzień ciekawego miejsca...

Gość mnghjgi
matalan

Gość Ewa, lat 46
nie lubisz ciekawych miejsc ? nie lubisz seksU ?

Gość Hunter 2-1
Tak, ale nie z Tobą :D Naprawdę zależy mi na konkretnych odpowiedziach, bo rzadko mam wolne i wolałbym odwiedzać konkretne sklepy niż szukać cały dzień ciekawego miejsca...

Gość Ewa, lat 46
Hunter nie badz taki niesmialy.

A np. taki sklep jak "apart"? Kojarzę z Polski, ale nie jestem pewien, czy tutaj też działają...?

Gość Eeerrr...
No nie, matalan, boots?!? Autor chce kupic bizuterie, a nie jakies tanie metalowe swiecidelka! Autorze polecam sklep o nazwie H.Samuel, na pewno znajdziesz w wiekszych centrach handlowych, oferuja produkty w roznych cenach, wiec Twoj budzet na pewno wystarczy na cos ladnego:)

Gość Eeerrr...
A jesli chodzi o inne pomysly na prezenty, to markowe perfumy sa przecenione w Boots-ie i Superdrug-u, tylko, ze musialbys wiedziec jakie zapachy lubi Twoja dziewczyna..

No i takiej odpowiedzi oczekiwałem, nie mam zamiaru kupować jakiejś masówy z H&M, czy innych tego typu sklepów, to nasze pierwsze wspólne święta i chcę jej kupić coś wyjątkowego, wiem, że to tylko prezent, ale jak pomyśli o mnie ilekroć nań zerknie to będzie super :) Namierzyłem sklep H.Samuel i jutro planuję się tam wybrać, oczywiście dalsze odpowiedzi mile widziane...