Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cghghkl

Co robicie kiedy nieznajomy facet otwiera przed Wami drzwi?

Polecane posty

Bo ja sama nie wiem co mam robić... :P Dziękować, uśmiechać się? Jak otworzy znajomy to wiadomo, podziękuję albo zażartuję 'ale z ciebie dżentelmen" czy coś a jak mi nieznajomy otwiera to nie wiem co mam robić, zwykle się głupkowato uśmiecham... :(

Gość Don Oskaro
głupkowato sie uśmiechasz bo pewnie jesteś blondynka

Powiedzieć, dziękuję i tyle :) Teraz jest tyle chamstwa w społeczeństwie, matki nie umieją swoich bachorów wychować :o gównażeria od rana do nocy na kompie to tak potem jest...

Nie wiedziałam, że blondynki mają monopol na głupkowate uśmiechanie się :P Ale mam ciemne włosy

Gość dgerttt34gdvdsfg
Ja ostatni przytrzymałem drzwi do windy żeby dziewczyna weszła pierwsza to na początku nie wiedziała o co chodzie hehe taka trochę dziwna sytuacja, ale po chwili się "otrząsnęła" i weszła uśmiechając się i dziękując.

Gość hmm*hmm
glupie pytanie:-/ mowi sie dziekuje i tyle,jak to mozna nie wiedziec cozrobic w takiej sytuacji?glupkowaty usmiech to chyba najgorsze wyjscie:D

Gość mała_Zosia
Oczywiście nadstawiam picz a następnie ruchamy się :)

Gość sorry . . .
dziekuje i przechodze ... ja pierdole ale big problem autorko :(

Gość hmm*hmm
jamialam ostatnio niezla sytuacje,bylam w centrum handlowym na zakupach i przed drzwiamiwejsciowymi stoi starszy pan i zamiast je otworzyc to stoi i sie gapi no to ja otworzylam a ten przedemna wszedl hahaha myslalam ze pekne ze smiechu,co za brak kultury:D

A kiedy uśmiech normalny przeradza się w głupkowaty? Bo ja nie wyobrażam sobie nie uśmiechnąć się dziękując, przepraszając gdy się z kimś zderzę, czy nawet gdy ktoś wejdzie we mnie i mnie przeprasza - uśmiecham się zawsze, ostatnio nawet do babki stojącej za mną w kasie, a ona do mnie patrząc na nieudolność kasjerki :D

Gość arekwawa
Wejdę w ciebie za jeden uśmiech :)

Gość oliwia22222222
mowie ,,dziekuje" i tyle. podrywaja mnie czesto faceci ,ale nie uwazam zeby akurat otwieranie drzwi bylo jakas oznaka adoracji

Gość PISZĘ DUŻYMI LITERAMI
E WCHODZIMY?

Gość oliwia22222222
napisalam ,ze mnie podrywaja nie zeby sie chwalic ,ale zebyscie nie myslaly ,ze ja tak mysle bo niby nie mam powodzenia. nie , wcale wlasnie tak nie jest ,ale widzialam nie raz jak roznym dziewczynom otwierali drzwi nawet przecietnym czy brzydkim . tak samo jak przepuszczaja na przejsciu dla pieszych.. nie uwazam zeby robili tak tylko dlatego ,ze jakas laska im sie podoba. czesto mnie przepuszczaja ,ale co z wtym dziwnego? wkurzaja mnie laski co mysla jakie to one piekne bo ktos im drzwi otworzyl. moj kolega nawet sie z takich smial bo zatrzymal sina przejsciu ,ale nie zwracal uwagi kto idzie ,a te dziewczyny sie zaczely do niego usmiechac bo myslaly ze takie piekne sa

Gość dgerttt34gdvdsfg
oliwia22222222 Masz rację, ja często otwieram drzwi przypadkowym dziewczyną które w cal mi się nie podobają i nawet nie chciałbym mieć nic z nimi wspólnego.

A czy ja twierdzę, że się komuś podobam? Pytam po prostu, bo mi zawsze jakoś głupio jak mi ktoś drzwi otwiera. Tak wiem, że jestem niewychowana i tępa, przyjęłam już to do wiadomości od wszystkich... :P

Gość halina z trzeciego
normalnie, najpierw mu obciągam a potem siadam na pyte :)