Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Gość jola....
nic złego się nie dzieje ale mąż nie może znaleźć pracy takiej jaką by chciał czy znajdzie? :) marek 03.06.1958

Gość :( pominięta
Dziękuję a mogę się jeszcze zapytać o córeczkę tak ogólnie? :)

a czy mój były coś do mnie czuje ?

i jak będzie z rodzicami? czy długo będe z nimi mieszkała? czy w miare normalnie będziemy się dogadywać? przepraszam że tyle pytań ale korzystam z okazji nigdy nie korzystałam z wróżb tarota :) DZIĘKUJĘ :)

No tak konkretnie czy widzisz w przyszłości nowego partnera ? Gdzie ten Wróżek :)

@regergregrtg wkraczasz w szósty rok osobisty i ewidentnie sprawy uczuciowe wysuną się na pierwszy plan nie piszesz nic o tym czy jesteś w związku, czy myślisz o kimś, a to ważne, bo rok 2012 będzie tym w którym może dojść do poznania kogoś (gdy jesteś samotna) lub całkowitego zerwania znajomości (gdy z kimś jesteś) a także zacieśnieniu więzów karty pokazały, że podświadomie marzysz o wielkiej miłości i tak jakbyś poczyniła już starania mające na celu uzyskać stabilizację emocjonalną niestety żyjesz trochę w ułudzie i to o czym marzysz pozostanie w sferze marzeń, musisz jeszcze trochę poczekać @555***** z Tarota :) najpierw bez kart widzisz mężczyźni różnią się od kobiet, dla was ważne jest stworzenie wspólnej przyszłości, podświadomie macie zakodowane bycie strażnikiem ogniska domowego, co determinuje ten pęd do założenia rodziny a facet niestety nie wybiega tak daleko w przyszłość, ważne jest żeby miał gwarancję, że nikt mu nie odbierze jego wybranki, te zaręczyny to swego rodzaju „zaklepanie towaru przepraszam za określenie, ale spora część facetów tak to odbiera z doświadczenia i obserwacji powiem Ci, że papier niszczył wiele związków, no ale w końcu najczęstszą przyczyną rozwodów jest małżeństwo ;) weź z nim porozmawiaj tak od serca, bo szkoda żebyś traciła z nim czas, gdy on już myśli o rozpoczęciu nowej przygody, obawiam się jednak czy powie Ci prawdę, bo w podświadomości widzę kartę kłamstwa, więc może Cię zwodzić @ fixgaa22 staram się nie stawiać kart na zdrowie, bo od tego są lekarze, tak jak poprzednio mogę zobaczyć czy ze zdrowiem będzie wszystko ok., ale musisz pamiętać, że jest to rozkład na tą chwilę, że wizyta wtorkowa może mieć wpływ na dalsze koleje losu, więc może lepiej wstrzymajmy się do czasu jak będzie po wizycie w waszym małżeństwie to Ty jesteś najważniejsza i to od Ciebie będzie zależało jak będzie się układało między wami, będziesz potrzebować wypoczynku aby przemyśleć kilka spraw z przeszłości, ale odrzuć ją, bo może być źle jesteś osobą o bardzo dużej sile wewnętrznej, jesteś obowiązkowa i sprawiedliwa a do tego przepełniona miłością i tak widzą Cię ludzie, bo tego nie ukryjesz, ale uważaj na swoje fantazje, bo zrobienie jednego kroku za daleko zrujnuje wszystko Twoje życie to nieustanne zmagania i być może dlatego brak Ci spokoju wewnętrznego, ale może nie warto do niego dążyć za cenę izolacji @ poczytaj ten topik nie chodziło mi o to, że to Ty byłaś podszywem, to ktoś inny podszył się pode mnie no ale ok., zobaczmy w najbliższych dwóch latach nie widać ciąży, choć widzę że starania będą @ show1991 najpierw numerologicznie a chcesz z nim być? Bo jeżeli masz wątpliwości to najbliższe 10 miesięcy jest dobrym czasem by związek zakończyć, poza tym w tym okresie może być trochę nerwowo no właśnie, sama musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie, bo mi się wydaje, że kroczysz nie tą ścieżką @ Smoky eyes według mnie, to o żadnej zdradzie mowy nie ma, może za bardzo się nakręcasz, bo widać, że podświadomie jesteś w stanie taką zdradę sobie wmówić potrzebujesz miłości bo jesteś wrażliwą osobą, trochę boisz się rozstania, bo nie wiesz czy sobie poradzisz, wiesz, że to będą nowe wyzwania i nie obejdzie się bez zmagań, ale dla Ciebie najlepszym wyjściem jest rozstanie i rozpoczęcie nowego życia @ jola.... sprawy finansowe wysuwają się na pierwszy plan w chwili obecnej zarówno w sferze świadomej i podświadomej, tak jakby były kluczem niech mąż nie przestaje na poszukiwaniu pracy, bo w drugiej połowie roku 2012 jest ewidentna stabilizacja finansów, może to nie będzie praca marzeń, ale z pewnością dająca godny zarobek poza tym rozpoczął się dobry czas na dokonywanie zmian, czas potrwa do października 2012 roku, a więc działać być może początek roku będzie przygnębiający, ale nie przejmujcie się tym, bo aby nadeszło nowe, to stare musi przeminąć @ Gagita karty pokazują, że zarówno świadomie jak i podświadomie będziesz dążyć by być z kimś, bo nie jesteś stworzona do tego by być samotna obecnie to musisz dokonać rozliczenia przeszłości i nie jest to czas na zawieranie znajomości, ale w przyszłości na pewno jest nowy związek, taki wyważony, rozsądny @:( pominięta odnośnie córeczki wolałbym pytanie doprecyzowane, żebym nie błądził co do byłego, po co się nad tym zastanawiasz? Przeżyliście to co mieliście przeżyć i pora iść dalej, ale odpowiem Ci oczywiście, nie z waszych relacji każdy ma coś dla siebie, bo Ty zapewniasz im radość i ewidentnie wnuczka jest bardzo kochana, oni dają Ci siłę i zabezpieczają finanse, Ty musisz się jeszcze sporo nauczyć i nauczysz się, dzięki wytrwałości, widać też że bardzo chcesz być już niezależna, ale poczekaj jeszcze wyprowadzka jest, ale czas jest nieokreślony, zwróć uwagę na rady starszej osoby wyprowadzka jest za sprawą mężczyzny, który zabierze Ciebie i córkę w nowe miejsce @ Robwalka a proszę bardzo

ania 17 03 1991 sama nie wiem czy chce z nim byc zaczyna sie nie ukladac ... jestem poprostu w takiej sytuacji ze nie wiem co mam robic a jego data ur to 19 07 1979

a czy moja mama bedzie z tym mezczyzna z ktorym jest teraz ? jej data ur to 10 03 1967

Dziękuję . Dlaczego poświęcasz swój czas dla obcych ludzi na forum nie odpłatnie ?

Gość Anetus
Co nas czeka w nowych roku? Aneta 07.03.85 i Piotr 23.06.1984 Jeśli można to chce jeszcze zapytac o syn Nikodem 08082004 czy jeśli zapisze go na lekcjegry na gitarze tobedzie dobry wybór?

dziękuję bardzo ;) wszystko trafne :)

a co do córci to jak tam ze zdrowiem? :)

Gość emeryttta
Kiedy skończy sie moja samotność? Czy będę jeszcze kiedyś kochana i w związku? Może widac kto to będzie i kiedy go poznam. Iwona 27.03.65.

@show1991 a kto na kogo zarzucił sidła? Bo jest to dosyć istotne jeżeli to była Twoja sprawka, to wiedz o tym, że za krótki czas on sam wypowie Ci ten związek, nie zrobi tego, jeżeli to była jego robota, w tym przypadku macie możliwość bycia razem, ale małżeństwa nie będzie, dziecko owszem, ale słabą stroną tego związku będzie różnica wieku w tym związku czujesz się już przyparta do ziemi i przytłoczona problemami, pragniesz czegoś nowego, choć to siedzi w Twojej podświadomości, uwolnij te mysli, w związku są jakieś niedomówienia i kłamstwa, za rozstaniem przemawia toksyczność tego związku, który wyczerpie Cię emocjonalnie, dla Ciebie najlepsza jest nowa miłość, a rada to odejście które podpowiada Ci intuicja zwróć uwagę na jakiegoś bliskiego przyjaciela szkoda, że nie podałaś ile lat ma mężczyzna z którym jest obecnie mama, ale mimo wszystko ja nie widzę rozstania, w tym związku powinni popracować nad komunikacją między sobą, bo jedno nie mówi wszystkiego drugiemu, dotyczy to jednej i drugiej strony widać, że mama potrzebuje miłości i ten związek jest jej substytutem, podświadomie, to mama chciałaby go zalegalizować i wcale nie wykluczone, że do tego dojdzie @Gagita proszę bardzo, jak to nieodpłatnie? To wy nie przelewacie mi pieniędzy na konto? A tak serio, to nudzę się od czasu do czasu i nie mam się czym zająć, samotność ma swoje plusy dodatnie i plusy ujemne ;) Wiele rzeczy robię bezinteresownie, lubię pomagać innym no i ten najważniejszy powód, to Tarot Ktoś kto go pokocha, nie może bez niego żyć @ Anetus odnośnie syna, raczej rozwijałbym w nim zdolności inżynierskie niż artystyczne, bo wirtuozem nie będzie, owszem jest skrupulatny i jak będzie chciał się nauczyć grac, to się nauczy, ale występów dawał nie będzie ten rok jawi mi się jakoś dziwnie, tak jakby na przemian było przygnębienie i radość, czy w rodzinie nie było jakiejś choroby, że konieczna była interwencja lekarza specjalisty? Jeżeli nie, to znaczyć może że oboje potrzebujecie trochę spokoju wewnętrznego przyszły rok stabilny finansowo, w uczuciach przyjazna atmosfera, zaczniecie coś planować, zastanawiać się nad przyszłością, a jeżeli nie planujecie dziecka, to będziecie się musieli bardziej otworzyć na Nikodema, zacząć rozumieć jego postawę @:( pominięta same dobre karty, ja nie widzę żadnego zagrożenia córka może być tylko bardziej aktywna w życiu niż dotychczas

dziekuje bardzo za odpowiedz. nie wiem co to bedzie czas pokaze .... a chcialam soytac jeszcze o strefe finansowa? czy znajde prace ? widac jakies swiatelko w tunelu czy raczej nie ?

Gość regergregrtg
tak jestem w zwiazku od prawie 5 lat i zastanawiam sie jak to sie potoczy, a czy moglabys jeszcze cos napisac na temat ewentualnych przyjazni jak sie potocza?

i jeszcze chcialam spytac czy ten moj partner data jego ur 19 07 1979 czy on pierwszy mnie zostawi ??? to ja o niego na pocztaku zabiegalam .... z gory dziekuje za odp

Gość Anetus
Miałam szereg badan kardiologicznych, ale nie postawiono diagnozy, dolegliwości trochę sie uspokoily, ale nadal występują. Nie zgodziłam sie na zabieg operacyjny. Dziecka nie planujemy, ja nawet chciałabym, ale z wygody raczej sie nie zdecyduje. Mamy jeszcze jednego syna Oliwier 16.11.2007 w jakim kierunku go rozwijać? Pozdrawiam i 🌼 dla Ciebie :)

Gość Katy nie perry
Witaj wróżko. mam problem - poznałam żonatego mężczyzne, który twierdzi, że się we mnie zakochał. mówi także, że z żoną mu się nie układa. Czy pakować się w taki związek/romans? Katarzyna 09/10/87

a mam pytanie czy mogę zagadać do nieznajomego chłopaka? :) czy nic z tego..

joanna 25.08.76.jak dlugo bede cierpiec i rozpaczac po rozstaniu ze swoim partnerem.jak dlugo bede samotna.?kiedy spotkam kogos wyjatkowego ,tego wlasciwego ,czy pokocham ze wzajemnoscia.czy jest szansa na no ze stanie sie to w nadchodzacym roku?jesli tak to czy bedzie to osoba nowo poznana czy ktos kogo znam

Gość fixgaa22
dziekuje Ci bardzo :*

Gość fixgaa22
hehe jeszcze jedno czy nasz pies bedzie dlugo zyl?