Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

jeszcze jedno pytanie...jak nam się będzie układało z pracą,jak będzie nam się układało finansowo? Przypomnę : Justyna 02.04.1979, Darek 05.06.1980

Gość brak mi słów na to
A ja mam takie pytanie czy znajdę dobrą prace w przyszłym roku, czy poprawią się moje finanse i będzie możliwość kupienia domu lub mieszkania?

Gość brak mi słów na to
Anna 25.08.1988

@ czarno bialy kwiatek ewidentnie ten chłopak Cię pociąga, ta jego zmysłowość; Ty byś chciała, a nim targają pewne wewnętrzne sprawy; rozpoczął pewną nową przygodę i pomimo tego, że zmysły, uczucia podpowiadają Ci, żeby zrobić krok w jego kierunku, to będzie zły ruch, chyba że lubisz być krzywdzona; proponuję sprawy zawodowe oddzielić od spraw sercowych @ DIdiiiiiiiiiiiiii faktycznie, to wcale nie mógł być koniec związku, a czegoś innego, co nie zmienia faktu, że teraz powinnaś odpocząć chyba ten pesymizm powoduje, że nie zauważasz tego co dzieje się wokół Ciebie; postaraj się czasami dostrzegać rzeczy niewidoczne; przez analogię mogę Ci napisać, że prawie nikt nie widzi powietrza którym oddychamy na co dzień; musisz wyostrzyc swoje zmysły według mnie, nie znasz tej osoby; widzę, że bardzo Cię ciągnie do miłości (to naturalne); to osoba której nie znasz, możliwe, że sprowadzi się w Twoje okolice, albo poznasz ją na wyjeździe @ajjjj rok 2012 może okazać się nieco zły, ale pamiętaj, że związek dwojga ludzi jest po to, żeby się wzajemnie wspierać; stabilna sytuacja w 2013 i generalnie będzie dobrze pod względem finansowym w przyszłości @ brak mi słów na to masz dużo siły w sobie, ale nie bój się podejmowania ryzyka, wyjazdów; w niedługim czasie dostaniesz propozycję pracy i jeżeli podejmiesz wyzwanie to nie dość, że rodzina będzie szczęsliwa, jest na horyzoncie fragment domu, co może oznaczać, że w części nie będzie należał do Ciebie @Za.inte.re.so.wa.na widzisz, gdy nie ma bezpośredniego kontaktu tarocisty z osobą zadającą pytanie, to pojawiają się niedopowiedzenia; trochę chyba sama sobie powinnaś odpowiedzieć na to czym będą problemy w waszym związku; żyjecie iluzjami, a Ty ewidentnie myślisz o odejściu w tym jakże szarganym zmaganiami związku; odczuwasz potrzebę spróbowania czegoś nowego i jest ktoś, kogo zna Twój mąż; mogę się mylić, ale to chyba ktoś związany z Twoją pracą nie kuś losu, dla przeżycia przygody, no chyba że tego chcesz; widzę wyjazd w niedługim czasie

Gość ida29
dziekuje ze wrozbe, a cos dokladniez z ta miloscia dlaczego ten drugi mlodszy to zly wybor widac cos w kartach?

Gość czarno bialy kwiatek
dzieki za odpowiedz ale cos mi sie tu nie zgadza bo raz mowisz tak a raz tak.Cytuje "poszukaj kogoś, z kim jesteś związana zawodowo" a teraz napisales "proponuję sprawy zawodowe oddzielić od spraw sercowych".Poza tym ja nie pracuje z tym chlopakiem tylko mamy te same zainteresowania.Myslalam ze mi pomozesz ale widze ze sam nie wiesz do konca co piszesz.Pozdrawiam i dzieki za checi.

Gość jaaakasiiaaa
Dobry wieczór, Czy mogę jeszcze poprośić o wróżbę? Nadmienię tylko, że jestem w dość trudnej i smutnej sytuacji, więc szczerze by mi na niej zależało. Ja-Kasia 24.11.1983r CHiałam zapytać o moją przyszłość-czy widzisz jakiegoś mężczyznę? Jeżeli nie-to proszę napisz mi to...I jeszcze jedno pytanie-czy z moim zdrowiem będzie choć trochę lepiej? Bardzo serdecznie pozdrawiam i życzę samych pięknych dni w 2012r.

Gość co ze mna
pooh tarot.. zapomniales o mnie :( bardzo prosze w wolnej chwili. Ania 26.11.1982 czy mam szanse na miłość w tym roku? Czy założę rodzinę?

Gość mydestinationnnnnn
dziękuję ;)

Gość Co mnie czeka w nowym roku
07.03.1985

Gość Mongolski hodowca motyli
To samo co w starym tylko z inną datą

No dobrze ale jezeli chodzi o tego 2 mezczyzne to napisal pan ze zna go moj maz. Czyzby jego przyjaciel? Prosze bardzo o whecej szczegolow,czy on sie ujawni. Czy to milosc,czy tylko mu sie podobam,bo on ma dziewczyne. Jak to sie ulozy?

@ ida29 bardzo ciężko jest stawiać karty na odległość chociażby dlatego, że stawia się jedynie rozkłady ogólne na pewne sytuacje; ja coś napiszę, a Ty dalej dopytujesz, co jest zrozumiałe, gdyż chcesz wiedzieć więcej; niestety po dniu nie pamięta się jakie karty wypadły; dlatego dużo lepszym sposobem na to żeby pytający był usatysfakcjonowany odpowiedziami jest bezpośredni kontakt, a przynajmniej kontakt on-line, bo można od razu dopytać, spojrzeć w karty i powiedzieć coś więcej jednak przypominam sobie ten rozkład i jedynie co mogę powiedzieć, to fakt, że młody mężczyzna pojawił się na pozycji słabych stron związku @ czarno bialy kwiatek wróżenie bez kontaktu chociażby on-line nie jest proste i czasem pozostawia wiele wątpliwości; odczytanie kart jest utrudnione, bo faktycznie karta może dotyczyć zarówno pracy jak i zainteresowań; z tego co pamiętam to pierwsza wróżba była ogólna i nie dotyczyła konkretnej osoby, wyniknęło z niej, że jest zainteresowany Tobą ktoś z Twojego otoczenia i chyba tu się zgadzamy; kolejna wróżba była postawiona już na konkretną osobę i układ pokazał, że taki związek nie bardzo ma sens; zatem nie może być mowy o różnych interpretacjach; podsumowując, zainteresowany jest, ale czy warto to już nie do końca pamiętaj jednak, że karty mają dać podpowiedź, nie powinniśmy im ulegać i żyć pod ich dyktando; jeżeli czujesz, że powinnaś się zaangażować, to to zrób, najwyżej nic z tego nie wyjdzie; nikt za nas życia nie przeżyje; czasem trzeba coś poświęcić, żeby móc osiągnąć wyższe cele @ jaaakasiiaaa numerologicznie to od razu Ci napiszę, że los nie będzie Cię oszczędzał; Ty musisz być doświadczana, bo taki jest los piątek numerologicznych; ale jednocześnie los dał Ci dużo siły, aby pojawiające się przeszkody zwalczać w zasadzie nie stawiam kart na zdrowie, ale Ty zapytałaś jedynie czy będzie lepiej; odpowiem, że na pewno gorzej nie będzie; jest jakiś kryzys, ale to jest sytuacja bez wyjścia; być może już podjęłaś jakąś drogę aby stan zdrowia się polepszył, bo jest karta rozpoczęcia nowego etapu; może warto zastanowić się nad konsultacją choroby z innym lekarzem, spróbować nową czy wybrać inną metodę leczenia; nie ma złych kart więc gorzej nie będzie, ale kolejny raz powtórzę, ja nie leczę i nie biorę za to odpowiedzialności; nie mieszam się w sprawy, które dotyczą lekarzy w ogóle wchodzisz w pierwszy rok osobisty i jest to rok, w którym poczujesz przypływ energii, to dobry rok na podejmowanie nowych wyzwań zarówno w sferze zdrowotnej jak i materialnej czy uczuciowej co do mężczyzny, to tak, pojawi się już w 2012, to osoba dojrzała emocjonalnie, ale będzie nieco ukrywał swoje zamiary co do Twojej osoby; obecnie widać, że serce poranione, a to co pomaga i przeszkadza Ci w znalezieniu partnera, to to czym obdarzył Cię los, ta nieszczęsna piątka wcale nie jest wykluczone, że Ty tą osobę już znasz; to może być ktoś, kto Ci doradzał, kto Ci pomagał, ale Ty nie zauważyłaś jego zamiarów, bo on je nieco ukrywa @ co ze mna przepraszam, widocznie powinienem już kupić sobie okulary, albo zacząć pić bilobil ;) będzie początek związku, choć nie jest to dobry rok na lokowanie uczuć; poznasz kogoś, choć niewykluczone, że poznaniu będzie sprzyjać Twój wyjazd; jeżeli planujesz podróż, wcale nie jakąś daleką, to wybierz się w nią; co do rodziny, to jak najbardziej, ale nie w 2012 @ Co mnie czeka w nowym roku dużo ciekawych rzeczy ;) a tak serio, nie dziwcie się, że nie odpowiadam na pytania ogólne i bez podanych warunków brzegowych jeżeli chcesz wiedzieć co z pracą, to napisz czy obecnie pracujesz, bo to dosyć istotne jak chcesz wiedzieć co w rodzinie, to napisz czy masz męża itp., moi drodzy to ułatwia odczytywanie kart, na serio @ Mongolski hodowca motyli a no właśnie, bez podania kilku ważnych szczegółów można generalnie tak odpowiedzieć @Za.inte.re.so.wa.na bez stawiania kart, napiszę Ci, że to klasyczny model rozkładu związku; zazwyczaj jest jakiś przyjaciel męża, któremu podoba się żona kolegi itp. Odpowiedz sobie na jedno bardzo ważne pytanie, co chcesz osiągnąć? Ja znam wielu skrzywdzonych ludzi, sam przeżyłem dosyć sporo i uwierz mi, jeżeli to tylko ciekawość z Twojej strony, to nie warto ryzykować Ale oczywiście decyzja zależy od Ciebie, czasem trzeba się sparzyć, żeby poczuć, że ogień jest gorący ;)

Gość Co mnie czeka w nowym roku
Mam męża 2 synów i pracuje, ale mało mam tej pracy. Mieszkam za granica w tym roku nie udało nam sie kupić mieszkania, wiec wynajęlismy domek i mam nadzieje, ze tam pomieszkamy dłużej. 07.03.1985

Gość scv,vfgmf
Hej! Nie, ja nie traktuję Tarota nie poważnie,a to że stawiam emotki-taki styl pisania. Dziękuję za wrozbe ;)

Gość .m.m.m.m.lm
widać ogromne niezdecydowanie ze strony partnera, które Ci przeszkadza; nie zdziw się, jeżeli okaże się, że on w planach wcale nie ma ani oświadczyn ani ślubu; oczywiście możesz czekać na oświadczyny, tylko nie zmarnuj swojego czasu; warto, abyś z nim porozmawiała szczerze czego pragniesz i czy on w ogóle ma zamiar się z Tobą wiązać h,mmmm, nie wiem co powiedziec. ale chyba powiem szczezrze. duzo sie nie zgadza, wlasciwie to..chyba nic sie nie zgadza:) otoz rozmawiamy o tym duzo i on jest zdecydowany. mamy nawet plany na konkretny miesiac-dotyczace slubu. bo pozniej chcemy starac sie o dziecko, ona ma swoje lata wiec nie chce czekac. dlatego mu na slubie zalezy. nawet bardziej niz mi. zapytalam jedynie o oswiadczyny bo to taki piekny moment i nie moge sie po prostu tego doczekac. ale wiem ze ma zamiar mi sie oswiadczyc...wiec...nie za bardzo trafna ta wrozba ale dzieki za poswiecony czas. Pozdrawiam

Za.inte.re.so.wa.na - ale jestes pojebana. Kurva wypytujesz za free i jeszcze kurwa jakies oburzenie, ze chcialabys jednak wiedziec co powiedza karty. Wypierrdalaj na platna wrozbe do kogos, a nie meczysz czlowieka i nawet dziekuje nie napiszesz. Twoj maz Cie zdradzil z inna i tak Cie pusci kantem niebawem. Takze - Szczęśliwego Nowego Roku. :classic_cool:🖐️

Gość sdfdgfdhfgjgh
zainteresowana jak narazie to tylko ty potrzebujesz psychiatry... lecz sie debilko i zamknij wreszcie ryja bo rzygac sie cche juz na ciebie

Gość a co u mnie
[się wydarzy w nowym roku - 22.11.1978 Basia marwię się o sytuację finansową bo właśnie tracę pracę, jaki będzie ten rok pod względem finansów i pracy?

Gość 20.10.1982 proszę o wróżbę
Joanna Kiedy znajdę pracę i kiedy będę miała męża?z góry dziękuje:)

Gość fgjttjtj
wrozby nie trafne schowaj sie oszuscie

Gość Poproszę o rozkład kart na
cały rok na wszystkie sfery, ale głównie finanse, zdrowie Wiesława 07.07.1960 Franciszek 29.01.1961 (2 osoby oddzielnie) Pozdrawiam

Gość ida29
Chetnie bym sie skontaktowala osobiscie lub on-line na wrozbe, tylko jak?