Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Gość zagubiona11
Dlaczego związek z niedawno poznanym 11.06.80 będzie trudny?? Co będzie nie tak... Za jaki czas będziemy razem??Kiedy sie to wszystko poukłada w moim życiu..?? Prosze o odpowiedz.

Gość Tereska1234
Dziękuję bardzo, ale inna wrózka powiedziała mi że nie jest szczęśliwy. Ale mimo to dziękuję za wróżbę.

@ koniec życia tworzycie związek karmiczny budowany zupełnie na innych podstawach; Ty masz ogromną nadzieję i ochotę by związek się rozwinął, on boi się tego, że go skrzywdzisz; karty nie mówią jednak by nie spróbować, bo choć będzie trudno, to w sferze finansowej i seksualnej będzie ok., a jak zapragniesz to on zostanie Twoim mężem; tylko zapomnij o przeszłości bo może doprowadzić Cię na skraj choroby @ zagubiona11 trudny, w sensie, że bardzo emocjonalny, pojawią się rozterki, jakieś przykre słowa itp.; tak pokazały karty; ale z początku cud, miód i orzeszki więc spokojnie bez paniki; będziecie gdy zakończysz obecny związek; jak na moje pojmowanie kart, to drugi kwartał przyszłego roku

Gość fruuu
pooh_tarot- prosze i ja o wrozbe? Mam 2 pytania 1.Jak ulozy się moje życie uczuciowe? Kiedy odnajdę człowieka, ktory mnie pokocha i z ktorym bede szczesliwa? Czy znajomość z A. ma sens, rozwinie sie pozytywnie? Czy to nie ten? Justyna, 29.11.1987 2. Jak ulozy sie moje zycie zawodowe? Czy wyjazd zagranice jest dobrym pomyslem, czy tam osiagne sukces? wyjazd planuje w wakacje i chcialabym zostac tam dluzej, moze na zawsze.

Gość vvcxv
Witam, wrozko wpisalam sie przed aaaaa, na 18 stronie, dlaczego mnie pominelas? czy moge prosic jeszzce raz? kiedy on mi sie oswiadczy i kiedy bedzie slub? anita 20 -07 1984 bart 27 11 1975

@fruuu odnośnie drugiego pytania, to co się w sprawach zawodowych złego miało wydarzyć to już za Tobą; jeżeli coś nie poszło to tak miało być, bo pojawiła się karta nieuchronnej straty, ale w pozycji czasu przeszłego; obecny stan już mija i w niedalekiej przyszłości jest sukces w przedsięwzięciach, który Cię zadowoli; pomocny będzie jakiś starszy od Ciebie człowiek, on zapewne po prostu Ci doradzi, a Ty dobrze by było abyś z tych rad skorzystała; niestety w życiu nie ma nic za darmo i widać, że pracę o którą przyjdzie Ci powalczyć będzie starało się kilka osób, ale spokojnie, bo nawet niezależne od Ciebie wpływy, ten taki zastój i marazm właśnie się kończy i na horyzoncie rozpoczyna się nowa praca co do pierwszego, jeżeli to ten sam mężczyzna, o którego już wcześniej pytałaś, to nic się nie zmieniło @vvcxv a coś się zmieniło od Sylwestra? no tylko nie pisz, że zerwał zaręczyny

Gość ja bym cie na jego miejscu
Jak często można stawiać tarota jednej osobie?

Gość czy też mogę prosić o wróżbę?
Jest jakaś szansa, żeby przestać być samotnym? Jeśli tak, to w ciągu jakiego czasu się to zmieni? W jaki sposób poznam tą osobę? Damian 20.07.1988

Gość fruuu
No wlasnie, ostatnio napisales tak: "z Twojej strony pojawiło się uczucie i masz nadzieję, że coś z tego wyniknie, ba chciałabyś, by to on zaproponował Ci bycie razem; niestety wasza relacja jest mu obojętna, to facet raczej na krótki czas, taki na imprezę; jeżeli chcesz przeżyć romans, to Ty musisz wykonać ruch w jego kierunku; związku na dłuższy czas z tego nie będzie; możliwe cierpienie psychiczne po zakończeniu znajomości, więc jeżeli zdecydujesz się na znajomość ustal czego oczekujesz od niego i niech on zrobi to samo, żeby nie było rozczarowam" Tylko ze ja "nie czuje" Twoich slow, jakby nie do mnie byly... Bo wlasnie to on bardziej sie stara niz ja, tzn. staral, to teraz jednakowo sie staramy utrzymywac dobry kontakt, z racji odleglosci, nie mozemy spotkac sie teraz, najwczesniej gdzies w wakacje... Obojetnosci tu nie ma, chociaz czasami mysle, ze lepiej gdyby byla to obojetnosc, bo latwiej byloby mu o mnie zapomniec, a mi o nim, a tak nie jest. To nie jest znajomosc na krotki czas, tak na impreze, nawet te slowa tu nie pasuja, bo ta znajomosc budowana jest przez dojrzale relacje. Ostatnie zdanie trafne... Tylko dalej nic nie wiem...Czy w to brnac, mimo innych przeciwnosci, czy to ma sens? Pasujemy do siebie idealnie, ale czasami mam wrazenie, ze wchodzac w jego zycie- zburze go totalnie, zmienie i nie wiem,czy tym samym do uszczesliwie. Moze masz jeszcze dla mnie jakies wskazowki, moglbys jeszcze raz spojrzec na rozklad kart. Dzieki i pozdrawiam.

Gość vvcxv
od sylwestra???? a co ma sylwester tutaj wspolnego z moja sytuacja? nie, nic sie nei zmienilo, moze mnie z kims mylisz...a zadalam pyatnie o to kiedy mi sie oswiadczy wiec zareczyn nie bylo jeszcze. reasumujac chcialam wiedziec kiedy beda te zareczyny i kiedy bedzie nasz slub?

Gość Magdalena 25.08.87
Kiedy dostanę lepszą pracę od obecnej? i 2 pytanie jak można- co z miłością? czy w koncu ktoś mnie pokocha? dziękuje

@ ja bym cie na jego miejscu powinno się nie częściej niż raz w miesiącu; oczywiście dotyczy to danego problemu; wyjątkiem jest stosowanie innych rozkładów, żeby dokładniej się przyjrzeć danej sprawie @ czy też mogę prosić o wróżbę? Bez rozkładania kart mogę Ci odpisać, że jest taka szansa, bo wszystko co robimy zależy od nas, od naszego nastawienia oraz potencjału zaangażowanego w daną sprawę Twoja samotność oczywiście kończy się i to właśnie jakby w tym momencie; co prawda przyjdzie Ci jeszcze trochę poczekać, ważne żebyś nie stał z założonymi rękami; myślę, że o partnerkę będziesz musiał trochę powalczyć, a szukać powinieneś jej w jakimś urzędzie lub kościele @ fruuu rozumiem, że ten wyjazd wakacyjny jest związany z partnerem a i pracę byś chciała tam znaleźć; otóż w karty nie pokazały, że praca będzie na wyjeździe, ale może dlatego, że nikt jeszcze nie zaczął jej tam organizować postawiłem jeszcze raz karty i tak się zastanawiam, czy partner nie namawia Cię żebyś przyjechała do niego w poszukiwaniu pracy? Miłości przez wielkie M to ja nie widzę; jest niezdecydowany czyli i chciałby i się trochę obawia tego co nieznane, choć dąży do stabilizacji, bo nie chce być sam; myślę, że ta praca faktycznie może być przy nim, bo pojawiła się ta sama karta co poprzednio; jest też karta Kapłana, czyli jak chcesz żeby to był on, to podejmij działania, bo jak wcześniej pisałem, on jest niezdecydowany; ale małżeństwo będzie bez fajerwerków, bardzo spokojne i przewidywalne teraz kilka słów wyjaśnienia odnośnie poprzedniego stawiania kart; uważam, że na tamten czas rozkład był zinterpretowany poprawnie; duża odległość nie dawała szans na to byście byli razem; ktoś musi się poświęcić i zmienić miejsce zamieszkania; i to faktycznie musisz być Ty; poza tym przez ten czas rozmawialiście i przez to zmieniła się wasza wspólna energia; karty kładzie się na daną chwilę, zatem po miesiącu mogą, wręcz gdy ktoś podjął działania, to muszą wyjść inne; świetnie się stało, że nie czekałaś z założonymi rękami, a wzięłaś swój los w swoje ręce; wielu ludzi gdy postawi się im karty to myślą, że to przeznaczenie i czekają na to co ma być, nie decydując się na zmianę losu; Tobie gratuluję, bo widać, że zależy Ci na tej znajomości i nie czekałaś a działałaś @ vvcxv być może pomyliłem Cię z kimś, bo wiem, że odpowiadałem już na to pytanie; sprawdź stronę 9, wpis 28.12.2011 o 19:06 oraz moją odpowiedź, która jest na stronie 10; następnie ktoś widocznie się podszył i napisał, że partner oświadczył się w sylwestra, stąd tak napisałem; ale ponieważ to sytuacja sprzed miesiąca zajrzę raz jeszcze w karty rozmowy o małżeństwie faktycznie widać, ale partner nie tyle nie jest zdecydowany, co potrzebuje impulsu do działania; najchętniej to on by sobie tak tkwił w tym co jest, chyba, że się coś wydarzy; i myślę, że jeżeli nie będzie wpadki, to nic się nie zmieni; pisze na serio tym bardziej, że z przełożenia też wyszło zapłodnienie, więc to chyba jedyna droga by on się przełamał czy jak to inni mówią, zaczął działać bardziej konkretnie @ Magdalena 25.08.87 pracę faktycznie warto zmienić, bo ta rutyna w której jesteś teraz może być nie do zniesienia, a na dodatek zarobki będą lepsze; tam cos mi się wydaje, że może to być praca związana z doręczaniem wiadomości, tak więc poczta, firma kurierska, firma telekomunikacyjna, jakiś salon z telefonami itp. Do marca żadnej zmiany, ale warto zaangażować się w poszukiwanie pracy, dosyć nagła zmiana w kwietniu w sprawie miłości to nie wykluczone, że poznasz kogoś w nowej pracy; to bardzo prawdopodobne i choć trochę przyjdzie Ci poczekać, to możliwe, że sylwester spędzicie już razem

Gość taka sobiue ja
witam ja taż poprosze KATARZYNA 14.02.1987 artur 21.09.1987 jhak zapowiada sie nasza wspólna przyszłość,praca,finanse,małżeństwo...powiekszenie rodziny.

Witam, Magdalena ur. 5 stycznia 84 r. czy będę pracowała w prokuraturze, dziękuje

Gość Magdalena 25.08.87
Dziękuje Ci bardzo:) i mam jeszce jedno pytanie - znam pewnego mężczyzne, dużo starszego, żonatego i dzieciatego:( czy on chce mnie wykorzystać? czy z jego strony może mnie spotkać jakieś niebezpieczeństwo?

Gość termometr rtęciowy
Jola 27.05.76 kiedy znajde pracę i gdzie?

Gość Niedymana BERTYA
19.09.1977 czy ktoś zdejmie ze mnie ciężar jakim jest dziewictwo i czy będę miała faceta???

Gość KKKKKKK
Krzysiek 20.05.1985 gdzie będę mieszkać???

Gość fruuu
Dzieki:) Teraz juz jasniej mam w glowie. Bedziemy w kontakcie, mysle, ze w wakacje zaczne dzialac (bo teraz trzymaja mnie tu studia)- nowa praca, nowe zycie:) On jest dla mnie bardzo wazny i nawet jak nic nie wypali, co jest bardzo prawdopodobne, to zawsze w tym sercu pozostanie. Dziekuje i Tobie zycze rowniez wszystkiego dobrego! :)

ania 10.06.85 Kiedy poprawa w sprawach finansowych?? Czy szukanie nowej pracy będzie owocne??

Gość koniec życia
"@ koniec życia tworzycie związek karmiczny budowany zupełnie na innych podstawach; Ty masz ogromną nadzieję i ochotę by związek się rozwinął, on boi się tego, że go skrzywdzisz; karty nie mówią jednak by nie spróbować, bo choć będzie trudno, to w sferze finansowej i seksualnej będzie ok., a jak zapragniesz to on zostanie Twoim mężem; tylko zapomnij o przeszłości bo może doprowadzić Cię na skraj choroby" dziekuje bardzo za te słowa zapytałam, bo spotykamy sie od 3 lat - wszyscy uważaja nas za parę, mamy podobne pasje, poczucie humoru, temperament i doskonale sie uzupełniamy ale przez ten czas nigdy nie usłyszałam, że kocha, a nas uważa za "znajomych" bo dla niego zwiazek to małżeństwo flirtuje z innymi, wiem o tym niewiem czy w nim są jakies uczucia a że kiedys dostał po tylku - to prawda, ale ja też...

Gość vvcxv
dzieki za odpowiedz. faktycznie wczesniejsza odpowiedz nie byla moja, ktos sie podszyl... co do twojej interpretacji masz racje...rozmawiamy on chce slubu, dzieci wspolnej przyszlosci ale tak jak psizesz potzrebuje impulsu i ja to wiem:) mysle ze chodzi tu o kase. On oczekuje teraz duzego zastrzyku gotowki i sadze ze dopoki faktycznie nie bedzie jej mial w reku to trudno mu bedzie podejmowac jakies kroki. plany slubne mamy na wrzesien pazd tego roku a on nawet jeszzce sie nie oswiadczyl chyba wlasnei z powodu kasy. tak mi sie przynajmniej wydaje...a z tym zaplodnieniem...hmmm o kurcze, to mnie przestraszyles:) jeszzce dzieci nie chce miec:) ale coz zobaczymy. A czy moglbys jjeszcze napisac co karty mowia o dacie slubu?

@ taka sobiue ja przyszłość bardzo optymistyczna; co prawda partner zablokowany w tej chwili w umyśle, martwi się na zapas, tak jakby nie potrafił zobaczyć drogi wyjścia z jakiegoś kłopotu; Ty marzysz już o wspólnej drodze życia; o pracę będziesz musiała trochę powalczyć, to raczej partner będzie tym, który będzie zarabiał na dom; widać dużą dynamikę w związku, jest stabilizacja finansowa, choć wielkich pieniędzy nie ma; tak po prostu będzie wam wystarczać na życie na takim umiarkowanym poziomie; jest też karta zapłodnienia, a więc o potomstwo nie ma się co martwić @leginsy karty pokazują, że poczyniłaś już kroki związane z tą pracą i spodziewasz się szybkiej odpowiedzi; pewnie Twoje wykształcenie ma związek właśnie z chęcią pracy w prokuraturze; w najbliższym czasie niestety nie dostaniesz tej pracy, ale nie załamuj się, podziałaj bo jest na nią szansa, ale za jakiś czas; będziesz musiała prawdopodobnie wyjechać by pracować w prokuraturze; tak jakby czekała na Ciebie praca w prokuraturze, ale nie w tej, do której aplikujesz @ Magdalena 25.08.87 ja nie widzę chęci wykorzystania, mogę wręcz napisać, że to raczej kryzys wieku średniego; zakochał się w Tobie jak nastolatek, po prostu bardzo mu się podobasz; nie pchałbym się jednak w tę znajomość, bo będziesz po niej płakać; sama zdajesz sobie sprawę, że ma rodzinę, na którą zarabia; nie ma ochoty tego zmieniać; choć szczęście i dobrobyt w tej rodzinie niby jest, to gdy wdziera się rutyna, ludzie chcą coś z tym zrobić @ termometr rtęciowy szkoda, że nie napisałaś gdzie mieszkasz, bo mi się jawi, że praca będzie związana z wypoczynkiem i podróżami; to może być jakieś biuro turystyczne, to może być praca w ośrodku wypoczynkowym itp.; w tym roku nie licz za bardzo na pracę, ale nie możesz zaniechać poszukiwań; czy nie masz jakiejś tajemnicy z przeszłości? Bo tak mi wychodzi, że jesteś za szczera, podczas poszukiwania pracy mówisz o czymś, co warto zataić, bo inaczej nigdy pracy nie znajdziesz; z końcem roku może pojawić się propozycja pracy, a sama praca od przyszłego roku @ Niedymana BERTYA otwórz oczy i przyjrzyj się dokładnie otaczającemu Cię światu; praca to nie wszystko, choć ciężko pracowałaś na to co osiągnęłaś, to teraz pora zająć się sobą i swoim życiem osobistym; w najbliższym czasie pojawi się zaproszenie do nowego związku; to nie będzie związek z fajerwerkami, raczej nudny i nawet osoba, która zacznie się Tobą interesować może Ci się wydawać nudna; od Ciebie będzie zależało czy zdecydujesz się na niego, czy dalej będziesz tkwić w tym miejscu w którym jesteś teraz @ KKKKKKK jest wyjazd z miejsca, w którym obecnie się znajdujesz; to będzie wyjazd związany z założeniem rodziny @*campini* ja bym nie szukał nowej pracy; poza tym nie pisana jest Ci jakaś wielka fortuna; będziesz zarabiać tyle, żeby starczało na te najważniejsze sprawy potrzebne do życia; nie wiem, czy nie warto by było zainwestować w podniesienie kwalifikacji, to może się kiedyś przydać, na pewno nie teraz; Twoim zadaniem jest być żoną i matką, a nie zarabiać pieniądze @ vvcxv z tego co pamiętam, to wychodziły trzy ciekawe miesiące; to był marzec, lipiec i listopad; być może w marcu będą zaręczyny, a w lipcu przystąpicie do gromadzenia dokumentów związanych ze ślubem

Gość Kokoszanel peel
witam, można zapytać o coś? Czy wychodzi mi w kartach jakaś przeprowadzka? Zakup mieszkania może? Zastanawiam się nad tą opcją zakupu. Agnieszka 14.08.77

Gość 666666666yyyyyyyyyy
Ewelina 17.08.1989 Czy moj maż mnie zdradzi? czy bedziemy na zawsze czy sie rozstaniemy?ile bede miala dzieci i jakiej plci? i czy z nim?

Gość vvcxv
Dziekuje za odpowiedz:)

Czy i jeśli tak, to kiedy ułoży mi się życie uczuciowe? Magdalena, 15.12.1980

Gość takemetotheheaven
Witam;) Jak widzisz przyszłość tego związku? Martyna 27.05.1991 r. Maksymilian 14.08.1990 r.

Gość Magdalena 25.08.87
Dzięki wielkie, niesamowite jest to co napisałeś... prawda, dokładnie mnie tak traktuje-jako odskocznie, teraz u niego w domu jest wszystko w porządku, więc "zerwał" ze mną w dość nieprzeyjemny sposób, a ja siedze i wyje i na niczym nie moge sie skupić. wiedziałam, że tak będzie, więc jestem sama sobie winna. strasznnie boli. mam nadzieje, że wróżba z pracą i miłością się spełni:) dziękuje jeszcze raz:)