Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Gość co mnie czeka w nowym roku
niestety nie otrzymałam odpowiedzi :(

przepraszam Cię najmocniej, faktycznie udzieliłem odpowiedzi na poprzedniego maila, później zadałaś dalsze pytania i z nadmiaru spraw jakoś je przeoczyłem, pozwól jednak, że odpowiem Ci wysyłając odpowiedź na maila ale niestety jutro, bo dziś jestem wykończony i boję się, że coś źle zinterpretuję... jeszcze raz przepraszam

Gość co mnie czeka w nowym roku
nie przepraszaj :) Odpoczywaj, ja zajrzę jutro, będziesz wieczorem? Pozdrawiam

@co mnie czeka w nowym roku wysłałem Ci na maila odpowiedzi na pytania zawarte w mailu :) piszesz teraz, że coś się porobiło z domem, opisz mi krótko o co chodzi, żebym złapał kontekst

@co mnie czeka w nowym roku niestety nie wiem czy będę wieczorem dlatego może lepiej pisz na maila, coś mi intuicja podpowiada, że dostanę zaproszenie na "kolację" :)

Gość co mnie czeka w nocym roku
Fajnie mieć taka intuicje :) Mail wysłany

Gość Darek 1980
:( data urodzenia zony : 02.04.1979

Gość PANICZE ZNOW NADAJE
NOO KOORWA NIE MOWCIE ZE W TO WIERZYCIE????:D:D:D CO ZA BANDA NOŁ LAJFUF :classic_cool:

w tym roku jeszcze nie wrócisz; widzę jakieś przegrane w Twoim życiu, czy to nie na punkcie jakiegoś związku? Ewidentnie masz ochotę coś zmienić w swoim życiu. Czy masz męża? Mi to w ogóle wychodzi, że raczej boisz się zmian. Zostawię sobie ten rozkład i poproszę żebyś mi odpowiedziała na pytanie, ok.? Tak mam męża, tego samego od 10 lat :) i poprzednia wróżba mówiła o tym że będę bardzo szczęśliwa z moim partnerem. Tak mam ochotę zmienić coś w swoim życiu, ale zmian się nie boję absolutnie :) A to przegrane to nie wiem co to może być ale na pewno nie w związku. A następnym roku wrócę ? :D wiem, wiem karty to nie wyrocznia i traktuję to z przymrużeniem oka ale bardzo fajna sprawa tak wróżba :) Pozdrawiam bardzo serdecznie i dziękuję :)

Gość Dariusz1979
A w jakim sensie ten dom będę miał skoro sam na niego nie zarobię ? Pozdrawiam.

Gość kafeterjanka taka;)
moze dostanie w spadku;)

Gość kafeterjanka taka;)
może dostaniesz w spadku;)

Gość Dariusz1979
Też tak sobie pomyślałem ale od kogo odświetego Mkołaja ? :)

Gość kafeterjanka taka;)
Od cioci z Ameryki;)

Gość zaciekawiona 87
malzenstwo bez szczescia...? smutne... dzięki za odpowiedz... boje sie takich rzeczy, ostatnio nawet cyganka złapała mnie za reke i za pare groszy (wymuszonych oczywiscie, bo ja uciekalam od niej :) ) powiedziala mi podobne rzeczy... jesli tu jeszcze zajrzysz, to prosze napisz mi co z praca..? jesli nie bedziesz mial czasu ,to ok... i tak bedzie co ma byc :)

Gość zaciekawiona 87
a poza tym, to nie rozwinales sie na moj temat, w przeciwienstwie do innych osob... przestraszyles mnie... cos tam zlego widziales i nie chcesz mnie martwic? :) pomimo wszystko jeszcze raz dziekuje za parre slow :)

Gość tak sobie myśle...
Witam, prosze o wróżbe... Czy moje małżeństwo można jeszcze uratowac,czy zakończy sie rozwodem. Czy w najbliższym czasie znajde prace ,czy będe miała jeszcze dziecko... Czy będe jeszcze szczęsliwa ??? Co mnie czeka w tym roku... Agnieszka 05 05 1978 Paweł 29 03 1976

Gość boematy
pierwszym 20tu powrozysz? a ja myslalem ze pierwszym 20tu obciagniesz

@ Darek 1980 wiesz, przy żonie która ma liczbę osobistą 5 to łatwo nie jest, musisz się niejako pogodzić z tym, że to ona nosi portki w domu; nie bardzo wiem czy coś się teraz niedobrego u was dzieje; czy jest jakiś zastój w związku?, bo tak mi wychodzi; karty pokazują, że Ty jesteś na jakimś rozdrożu, a żona delikatnie nieszczęśliwa, choć nie koniecznie może to po sobie okazywać; czeka was jakaś transformacja, musicie się nauczyć godzić sprawy jednej i drugiej osoby, bo inaczej jak to mówią good bye; tworzycie związek karmiczny i pewnie dlatego pytanie o małżeństwo @Bożenka bez domu :( hm, oczywiście że tworzycie związek, w którym oboje jesteście i będziecie nadal szczęśliwi; wydaje mi się, że nie pisałaś o tym, że masz męża, poprzednio karty pokazały szczęśliwy związek, a tym razem pokazała się karta męża; obecnie jest jakaś blokada, która nie pozwala na powrót, być może ktoś wam coś obiecuje, a zwyczajnie nie dotrzymuje słowa, bo widoczne są kłamstwa, których wy nie widzicie; jest wyjazd w ciągu dwóch lat i to za sprawą męża; chyba dużo będzie zależało od niego w sprawach dotyczących powrotu bardzo się cieszę, że nie traktujesz kart jako wyroczni, bo niejednemu pomieszało się już w głowie gdy chcieli podporządkować swoje życie pod wgląd kart @ Dariusz1979 nie zawsze musimy zarobić na to co mamy; czasem możemy dostać coś od kogoś; i tak właśnie to może być spadek, ale ja raczej widziałem majętną kobietę; sam zastanów się kogo mogła ona oznaczać @ zaciekawiona 87 nie wiem jakie były powody waszego rozstania, a to jest dosyć istotne, aby rzetelnie zinterpretować rozkład; opisałem krótko właśnie z tego powodu; karty jasno pokazały, że małżeństwo jest, ale nie będziesz się w nim dobrze czuła; sama musisz podjąć decyzję czy partner warty by poświęcić mu życie; widać, że dążycie do tego, by być razem, ale czy Twoje serce jest już w pełni uleczone z ran? Czy myśli nie krążą wokół tego, że nie wiesz czy różnice w związku da się ujarzmić na tyle, żeby przebyć spokojnie razem wspólną drogę? Nie chciałem Cię wystraszyć, po prostu opisałem to co zobaczyłem Odnośnie pracy, to w poprzednim roku mógł być z tym problem, bo to był rok kiepski energetycznie, taki w którym niewiele od nas zależy, kiedy lepiej oszczędzać energię by wykorzystać ją obecnie; karty faktycznie pokazują ukończenie studiów i ogromną chęć podjęcia dalszych działań; czy ktoś nie przeszkadzał Ci w poszukiwaniach pracy? Czy nie kierowałaś się intencjami innymi niż tylko tymi, że to dla Ciebie priorytet? W najbliższym czasie ktoś będzie Cię oszukiwał w sprawie pracy; sama powinnaś dokonać wewnętrznej transformacji, zastanów się co, albo kto Ci przeszkadza, mogą to być nawet Twoje ambicje, że szukasz pracy konkretnej, a nie jakiejkolwiek, by później móc to zmienić; możliwe, że będziesz musiała wyjechać za pracą, albo będzie to praca, która będzie wymagała dojazdów @ tak sobie myśle... bardzo dużo pytań, umówmy się, że co do dziecka nie postawię kart, nie na forum a ile możesz poświęcić żeby je uratować? Coś chyba wygasło w waszym małżeństwie, nie nadajecie już na tych samych falach, ale tak czasem bywa; macie inne priorytety życiowe; ewidentnie połączą was sprawy związane z sądem, a więc rozwód wisi w powietrzu; zresztą karty pokazujące dalszą przyszłość pokazują rozstanie, i jakiś zastój w finansach to czy jesteśmy szczęśliwi to zależy od nas, dla każdego szczęściem jest co innego; dla mnie od pewnego momentu szczęściem jest zdrowie, choć jeszcze rok temu było coś zupełnie innego to co rzuca się od razu, to dużo kłamstw w tym roku i konieczność przygotowania się do podjęcia walki (zapewne chodzi o rozwód); ale aura nie jest beznadziejna, bo możliwe, że spotkasz kogoś z przeszłości, dawnego przyjaciela, który pomoże Ci przebrnąć przez te gorsze chwile; jeżeli w ubiegłym roku pojawił się w Twojej głowie jakiś pomysł to warto próbować wdrożyć go w życie w tym roku raczej inne sprawy wyłonią się na pierwszy plan niż praca @ boematy nie załapałeś się małolacie, jesteś poza pierwszą dwudziestką ;) eh, te gimnazjum

Gość ona.com
Anna 07.10.1970 co szykuje dla mnie życie,czy słońce wyjdzie w końcu?

Gość Darek 1980
Oboje jesteśmy uparci i każdy chce postawić na swoim więc chyba lekko nie będzie. tylko czy przetrwamy czy przegramy...Czasami mam wrażenie że łączy nas tylko dziecko i kredyt.

Gość zaciekawiona 87
dziękuję :)

@ona.com kart tarota nie stawia się na całe życie, ba rzadko nawet na kilka lat; karty te służą do rozwiązywania bieżących problemów, choć czasem można zajrzeć nieco dalej; niestety w większości przypadków nie ma to sensu, bo karty mają być tylko podpowiedzią, a życie codziennie przynosi zmiany, więc takie rozkłady na daleką przyszłość nie są trafione ale napisz mi czym, albo kim jest to Twoje słońce, to zobaczymy co na to karty @Darek 1980 a no właśnie, Twoja żona czuje się obecnie bardzo zmęczona i przygnieciona wręcz całą sytuacją, Ty natomiast zastanawiasz się co z tego wyniknie, zdajesz sobie sprawę, że są dwie drogi wyjścia z sytuacji stąd napisałem, że jesteś na rozdrożu wspólną kartą był Wisielec, który ostrzega was, aby na chwilę wyhamować i zastanowić się co robiliście źle; musicie przemyśleć też to co zamierzacie robić w przyszłości nie wiem czy dobrze robicie że dopuszczacie do kłótni, to potęguje nerwową atmosferę; ponownie wypadł Wisielec, znaczy, że nie wszystko stracone, zacznijcie wspólnie się zastanawiać czego chcecie myślę, że taki program małych kroczków, wspólna praca nad poprawą waszych relacji ma szansę dać wam jeszcze radość i szczęście; jeżeli wspólnie nie przepracujecie tego, to cały czas będziecie się wahać co zrobić ze sobą, bo to co was łączy nie pozwoli wam się rozstać i w efekcie żadne z was nie będzie szczęśliwe

Gość grześ......
Grzegorz 11.12.1976 czy pojadę wreszcie w te wakacje z rodzina na urlop i czy bedzie to udany wypoczynek?

Gość aj gata heng over
pooh wróciłes 🌻 odpiszesz mi na e-mail? :)

@grześ...... wyjazd z rodziną jest, może jednak nie taki jaki sobie wymarzyliście, po prostu skromniejszy, albo krótszy; wyjazd ten też czegoś Cię nauczy, a zatem bądź otwarty na to co chcą Ci przekazać ludzie bardziej doświadczeni życiowo; to może być taki aktywny wypoczynek @aj gata heng over odpisuję na wszystkie maile, choć poślizg jest możliwy ;) także dawaj pytanie na maila

Gość Justyna1996
hej. I ja bym prosiła o wróżbę :) Imię;Justyna data ur: 30.11.1996 Chcę zapytać czy widzi pan przede mną szczęście czy raczej nieszczęście ? czy uda mi się skończyć szkołę ? Pzdr :)