Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Gość Dariusz1979
A mogę jeszcze zapytać czy żona mnie zdradziła ? da się coś takiego wypatrzyć ? :) Moja data urodzin.1979.07.24. czy będę z zoną szczęsliwy i czy bedziemy miec dziecko ?

Chciałabym zadac pytanie.. Justyna 27.05.1989 Czy moje problemy zdrowotne sie rozwiaza i uda mi sie zajsc w ciaze? czy powinnam zostac u obecnego lekarza? jak bedzie sie układal dalej moj zwiazek i czy znajde w koncu prace? będe wdzięczna. pozdrawiam

Gość aj gata heng over
@pooh wysłałam email 8 stycznia :( i nic :(

@ Justyna1996 nie rozumiem dlaczego miałabyś jej nie skończyć; jeżeli masz jakieś sprawy związane z prawem, to trzeba być po prostu sobą i nie kombinować, a zakończenie spraw będzie pomyślne @ Dariusz1979 nie zdradziła Cię, choć robisz coś, co powoduje, że myśli o tym; czy nie jesteś zbyt oziębły w stosunku do żony? Ona jest pozytywnie nastawiona do Ciebie, dziecko możliwe, jeżeli teraz się na nie zdecydujecie @ubudubu ci co mnie znają wiedzą, że na zdrowie nie stawiam kart, mogę wypić toast; według rozkładu, to zajście w ciąże jest bardzo prawdopodobne, lekarz jest uczciwy, może warto mniej myśleć o pracy niż o dziecku; i tu jest sedno sprawy, albo zechcesz być matką, albo pracować, wybór należy do Ciebie @ aj gata heng over tego dnia odebrałem dwa maile i na oba odpisałem; w razie czego napisz raz jeszcze

Gość ewuniaaaaaaaaaaaaaaa
co mnie czeka w uczuciach w tym roku? 28091982

Przepraszam nie wiedziałam ze nie stawiasz kart na zdrowie, mimo wszystko bardzo dziękuje zyskałam nadzieje :D pozdrawiam serdecznie

Gość Justyna1996
Nie nie mam konfliktu z prawem :) tylko zastanawiam się czy sobie poradzę w nowej szkole do której pójdę :)

@ewuniaaaaaaaaaaaaaaa nie napisałaś czy z kimś jesteś, a to przy kartach jakie wyszły dosyć istotne, ale raczej nie masz kogoś na stałe; w listopadzie poznasz kogoś, kto Cię zainteresuje i warto przyjrzeć się tej znajomości, bo jak to mówią, z tej mąki może być chleb @ubudubu nic się nie stało, mogłaś nie wiedzieć, taką mam zasadę, że do spraw zdrowotnych się nie mieszam @Justyna1996 troszkę źle zadałaś pytanie, bo ja postawiłem karty na obecną szkołę; co do konfliktu z prawem, znam kilka osób w Twoim wieku, które coś tam na sumieniu mają, ale skoro nie , to ok; możliwe, że ta karta była przestrogą aby dobrze wybrać szkołę ponadgimnazjalną jeżeli chodzi o kolejną szkołę, to nie postawię Ci kart, bo boję się, że możesz za bardzo im zaufać; chodzi mi o to, że jeżeli karty pokażą, że wszystko będzie pięknie, to np. przestaniesz się uczyć, bo przecież przyszłość została już ustalona; tak to nie działa, karty stawia się na daną chwilę czasu

pooh mogłabym sie jeszcze dowiedziec jak bedzie wygladał moj zwiazek w przyszlości z moim facetem?? on łukasz 28.10.1979 i ewentualnie kiedy zajdę w ta ciąże? justyna 27.05.1989

Gość Zielona Oryba
Czy mogę prosić o wróżbę? Patrycja, 06.04.1988 Jak ułoży się w tym roku moje życie uczuciowe? Czy będę bardziej zdecydowana, czy przede mną spokojny czy raczej burzliwy okres?

Gość itaka1984r
Witam, proszę o podpowied. Ostatnio mam cięzkie miesiace, szukam pracy w całkiej innej branży niż moj zawód. Zupełnie nieowocnie. Czy powinnam odpuścić sobie nowe, a pozostać przy tym co zawsze robiłam, co nie koniecznie mnie uszczęśliwiało? Czy nadal będę sama z moimi problemami?

@Zielona Oryba do marca spokój, trochę samotność będzie Ci doskwierać, ale już w marcu nawiążesz znajomość na odległość, pewnie za sprawą jakiegoś czatu, komunikatora itp; wasza znajomość będzie się rozwijać najpierw wolno, a w lipcu dojdzie do spotkania; łączyć będą was przyjacielskie relacje, ale nie wykluczone, że już w październiku oświadczy się; jeżeli tak się stanie, to w bardzo krótkim czasie zostaniesz jego żoną

Hmm to ja też proszę o wróżbę. Barbara 08.11.1992r Jak pójdzie mi w dorosłym życiu? Chodzi mi tutaj o studia czy się dostanę i czy uda mi się w wakacje wyjechać do pracy za granicę tak jak chciałam?

Gość WSKAZÓWKA??!!
WITAM, bardzo proszę o wróżbę....mianowicie, jak się przedstawia moja sytuacja w pracy...czy coś się zmieni na lepsze....czy ewentualnie zmienię ją na inną. może dopowiem, że czeka wg mnie poważna rozmowa.... nie wiem czy mam iść na całość?! z góry dziękuję! bożena, 20.02.1981

Magda 18.03.1997r Jak będzie wyglądało moje życie? Jakie studia wybiore? Będę miała męża i dzieci? Będę zdrowa?

@basia1551 co do studiów, nie obawiaj się, w sensie nie ma co się martwić na zapas, bo tak jakbyś sama się dołowała; pojawiła się też karta, że coś przespałaś, ale jest to do nadrobienia; troszkę jeszcze musisz włożyć wysiłku w naukę, żeby przygotować się do tych studiów, ale Twoja pozycja jest stabilna; jest karta dobrych wiadomości i początku działania, więc o studia możesz być spokojna; ciekawi mnie jaki kierunek wybrałaś, bo to bardzo dynamiczna i kreatywna karta odnośnie wyjazdu to w niedługim czasie otrzymasz wiadomość prawdopodobnie drogą elektroniczną; ta wiadomość może nie być dla Ciebie satysfakcjonująca, ale nie poddawaj się, bo jak od razu zrezygnujesz, to na pewno nie wyjedziesz; będzie trzeba trochę ponegocjować, może pomóc Ci w tym jakiś dorosły mężczyzna, dobrze wykształcony, umiejący prowadzić negocjacje @ WSKAZÓWKA??!! No fakt, coś się podziało w tej pracy, a wcześniej nic tego nie zapowiadało; musisz kierować się intuicją, pilnie śledź to co Ci się przyśni, bo we śnie możesz dostać podpowiedź, nie trać nadziei na pozytywne załatwienie sprawy; w umyśle blokuje Cię to, że stracisz pracę i popadniesz w kłopoty finansowe; nie wiem czy masz na oku inną pracę, ale nic takiego mi się nie pojawiło; troszkę przeszkadzać będą relacje w pracy, a może jest ktoś, to jątrzy i plotkuje, albo donosi? Pomocne będzie jeżeli nie będziesz się zbytnio emocjonować na tej rozmowie, musisz mieć przygotowane argumenty i podkreśl ile zrobiłaś dla firmy; w efekcie to ja widzę uznanie przełożonych, ale pamiętaj, że musisz być dobrze przygotowana i opanowana @Madzia1415 nie obraź się na mnie, ale nie postawię kart, bo nie stawia się ich na całe życie; tarot odpowiada na potrzebę chwili; rzadkością są rozkłady na dwa, trzy lata, a co dopiero na tak długi czas :) ; pamiętaj, że to jakie będziesz miała życie w zdecydowanej mierze zależeć będzie od Ciebie samej; w życiu wybieraj mądrze, a z pewnością będziesz z niego zadowolona :)

Czy moge Pana prosic o jeszcze jedną wróżbe?? Chyba mnie Pan ominął na górze justyna 27.05.1989 jak bedzie wygladał moj zwiazek w przyszlości z moim facetem?? on łukasz 28.10.1979 i ewentualnie kiedy zajdę w ta przepowiedzianą przez Pana ciąże?

Gość WSKAZÓWKA??!!
@ WSKAZÓWKA??!! No fakt, coś się podziało w tej pracy, a wcześniej nic tego nie zapowiadało; musisz kierować się intuicją, pilnie śledź to co Ci się przyśni, bo we śnie możesz dostać podpowiedź, nie trać nadziei na pozytywne załatwienie sprawy; w umyśle blokuje Cię to, że stracisz pracę i popadniesz w kłopoty finansowe; nie wiem czy masz na oku inną pracę, ale nic takiego mi się nie pojawiło; troszkę przeszkadzać będą relacje w pracy, a może jest ktoś, to jątrzy i plotkuje, albo donosi? Pomocne będzie jeżeli nie będziesz się zbytnio emocjonować na tej rozmowie, musisz mieć przygotowane argumenty i podkreśl ile zrobiłaś dla firmy; w efekcie to ja widzę uznanie przełożonych, ale pamiętaj, że musisz być dobrze przygotowana i opanowana Przepraszam, że Cię będę jeszcze męczyć.....ale czy karty są coś w stanie powiedzieć na temat osoby jątrzącej, plotkującej ? bo tak może być...niestety nie mam nic na oku...ale codziennie przeglądam oferty pracy...i jeszcze w kwestii snów...jesteś drugą osobą, która mi to mówi. bardzo często śni mi się jedna osoba z pracy....i niestety nie wiem co to znaczy?

Gość Aaaaagggaaa
jaki stosunek ma moj pracodawca do mnie i czy powinnam zmienic prace ur 16.03.1981

@ubudubu to jak będzie wyglądał wasz związek oczywiście będzie zależało od was; ale widzę, że nie do końca czujesz się komfortowo, wydaje mi się, że cały czas na coś czekasz i martwisz się, że jest to nieosiągalne; partner wije się z myślami na temat wejścia na dalszą ścieżkę życia, która jest nieunikniona, ale zachowuje się bardzo rozważnie; jest szczęśliwy z Tobą; najbliższy czas może nie być łatwy, mogą pojawić się w związku jakieś problemy finansowe, które miną z czasem bardzo dobrym miesiącem na zajście w ciąże będzie luty; jeżeli wszystko pójdzie ok., to w planowanym terminie urodzi się dziewczynka, a całe macierzyństwo wywróci Twoje dotychczasowe życie @ WSKAZÓWKA??!! Nie znam się na snach, ale to bardzo prawdopodobne, bo sny mają podpowiadać Ci w sytuacjach decyzyjnych; to jest raczej młoda osoba, którą znasz i nie wykluczone, że byliście razem na jakiejś imprezie @ Aaaaagggaaa ja widzę Twojego pracodawcę jako osobę sprawiedliwą, która nie kieruje się emocjami, a osądza ludzi po czynach; nie jest stronniczy; Ty możesz wydawać się mu jako osoba mało zdecydowana, nie umiejąca podejmować szybko decyzji, ewentualnie niepoprawna marzycielka; napiszę tak, jeżeli sama czujesz, że powinnaś odejść z pracy (bo taka karta się pokazała) i masz już coś na widoku, jeżeli uważasz, że to wpłynie na Twój rozwój i będzie zgodne z Twoimi aspiracjami, że doda Ci wiatru w żagle, to tak

pooh_tarot jestes niesamowity, naprawde czuje czytajac to co napisales ze piszesz o mnie. Nasza sytuacja jest skomplikowana, masz racje snuje plany ale te plany realnie mogą okazac sie nierealne. Teraz wszystko w moich rękach. Dziękuje ci z całego serca i życzę wszystkiego co najlepsze.

Gość WSKAZÓWKA??!!
dziękuję bardzo!!!! plotkarą wg mnie jest kobieta....a śni mi się mężczyzna...o to jest zagadka:-) więcej pytać nie będę bo już się boję co bym usłyszała..... p.s. jak w kartach można wyczytać, ze osoba powinna zwrócić uwagę na sny?

Gość iwuśka
witam ,proszę o wróżbę na temat mojego związku finansów i przyszłości Iwona 22 09 1971r, Piotr20 07 1971r. Mam tez pytanie odnośnie syna niepokoi mnie stan jego zdrowia i jego zachowanie. Mateusz 07 09 1994r pozdrawiam i czekam na odpowiedz

@ iwuśka na pierwszy rzut oka widać jakiś zastój finansowy lub zastój w pracy w obecnym czasie, który właśnie teraz przysparza najwięcej kłopotów; czy w związku zadziało się coś złego?, bo widzę zranione serce i jakieś klęski w najbliższym czasie, okłamywanie się, posługiwanie się przebiegłością; w sferze zawodowej któreś z was doszło do końca pewnego etapu i możliwe jest w niedługim czasie rozpoczęcie kolejnego, w którym pomóc może mężczyzna na stanowisku; podjęcie wyzwania zaowocuje uznaniem, awansem, a co za tym idzie polepszeniem finansów; w najbliższej przyszłości czeka was obrona swoich racji, taki mały konflikt w którym będzie trzeba się wykazać, nazwijmy to jakimś egzaminem i zmagania, które w efekcie zakończą się sukcesem w zasadzie nie stawiam kart na zdrowie i jedyne co radzę to udanie się do specjalisty, tym razem też tak poradzę, bo pozostawienie tego zachowania bez leczenia nie będzie skutkować rozwiązaniem problemu

Gość iwuśka
witam. Bardzo dzikuje za odpis... prosze wybaczyc ale mam pytanie.. chcaiłabym wszystko dobrze zrozumiec... odnosnie mojego związku... jest mowa o klęskach kłamstwach...czyli to dopiero ma sie zdazyc?... co tak naprawde mnie czeka czy uda nam sie przez to przebrnąc.. W swoim życiu wiele złego doświatczyłam i chcę wiedziec czy warto tkwic w tym związku.. Pisał pan tez o malym konflikcie o obronie swoich racji... co dokladnie ma pan na mysli.. Iwona 22 09 1971r, Piotr20 07 1971r. Bardzo dziękuje i czekam na odpowiedz.

Gość taka jeddna
Iwona 27.03.65 Kiedy skończy się moja samotność. Kiedy będę w związku? Może widać kto to będzie i gdzie go poznam?

@iwuśka szkoda, że wcześniej nie napisałaś o tym, że coś nie tak w związku, że zastanawiasz się, czy w nim tkwić, bo to by uprościło sprawę; stąd właśnie 3 mieczy i moje pytanie o związek, od razu widać było, że zbyt dobrze to w przeszłości nie było; oczywiście te kłamstwa i klęska to przyszłość związku; czy warto? chyba dużo przeżyliście razem, te dobre i te ciężkie czasy, poza tym jesteś matką, choć wiek dziecka jest taki, że bardziej myślisz już o sobie niż o małżeństwie; odpowiedź zadana kartom mówi, że warto pod pewnymi warunkami; musisz zwrócić większą uwagę na swoje potrzeby, również te duchowe; daj szansę, ale gdy poczujesz się bardzo samotna, podejmij decyzję, którą podpowie Ci Twoja intuicja po prostu na tę chwilę jeszcze nie warto odchodzić, a co będzie za jakiś czas? sama będziesz wiedzieć co zrobić, tylko zaufaj swojej intuicji @taka jeddna w tym roku nie masz co marzyć o jakimkolwiek związku; nie wiem czy dobrze widzę, że Ty już byłaś w związku, który zakończył się tragicznie? według mnie jesteś za dużą formalistką, chciałabyś, żeby wszyscy dostosowali się wymogów; czy Ty podświadomie nie zapatrzyłaś się na jakiegoś mężczyznę, albo interesuje Cię człowiek o konkretnych cechach charakteru? zresztą podobnych do Twoich? Bo jak tak, to może warto byś zmieniła swoje podejście do świata, stała się po prostu spontaniczna