Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Gość MałaPomarańczowa
Poproszę o wróżbę... Patrycja ja: 06.04.1988 on: 17.10. 1986 czy ten związek ma przyszłość? i czy facet ur.5.10.1987 ma do mnie żal? mam jeszcze pytanie, czy prawidłowo obrałam sobie drogę zawodową?

Gość co mnie czeka w nowym roku
Witaj Pooh :) Wyslalam Tobie mail Pozdrawiam

Gość amuleróż
Czy w moim życiu pojawi sie jakiś mężczyzna na stałe 09 07 1975r

@ Kokoszanel peel karty pokazują, że ta przeprowadzka to „chodzi za Tobą już od jakiegoś czasu i właściwie w tym momencie następuje punkt zastanawiania się; ta zmiana mieszkania będzie za Tobą chodzić jeszcze przez jakiś czas, to będzie Twoje największe marzenie; karty pokazują jednak by się wstrzymać i wrócić do tematu po roku; myślę, że nie jesteś jeszcze na to gotowa; w tym sensie, że napaliłaś się na to i jeżeli dokonasz teraz tego kroku, to możesz go żałować, gdyż zabraknie obiektywizmu przy dokonywaniu wyboru @666666666yyyyyyyyyy karty pokazują, że obecnie bardzo się zmagasz sama ze sobą; w tym sensie, że musisz pokonać jakieś swoje wewnętrzne przeszkody; pewnie w głowie Twojej powstał już obraz tego, że mąż Cię zdradził i stąd bijesz się z myślami; nuda w związku, brak ochoty na seks nie zawsze oznaczają od razu, że partner ma kogoś na boku; czy mąż nie czeka w tej chwili na jakiś awans w pracy? A może czeka go jakiś egzamin? Bo być może to co się dzieje w związku ma nieco inne podłoże; jeżeli go kochasz, a nie wątpię, to po upływie widocznych problemów, wszystko się poprawi; jest karta znacznego ożywienia waszych relacji; nie wiem, czy przypadkiem jakieś sprawy finansowe wam nie przeszkadzają, bo za dużo postaci monet się pokazało; co do dzieci to jeszcze ich nie widzę, ale to nie znaczy, że ich nie będzie; po prostu to jeszcze nie ten czas i może wręcz lepiej żeby teraz się nie pojawiły @srebro ja myślę, że powinnaś przede wszystkim przemyśleć swoje dotychczasowe związki chyba najbardziej pod kątem własnych wymagań; poza tym środowisko w którym się znajdujesz podcina Ci skrzydła, tak jakby Twoje niepowodzenia były im na rękę; jeżeli ktoś Ci doradza, to przestań słuchać tej osoby; za dwa lata, ale dokładnie po zrewidowaniu swoich oczekiwań, w drugim kwartale 2014 roku czeka Cię nowy, stabilny związek @ takemetotheheaven tworzycie związek karmiczny, tak więc to, że teraz jest cud, miód i orzeszki, to jest całkiem normalne; takie związki kończą się w momencie gdy odrobicie swoje lekcje, często po kilku latach małżeństwa; no, więc po rozłożeniu kart mogę już napisać, że ślub będzie, a w niedługo później rozpad związku; na szczęście dla was nie będzie z tego związku dzieci; choć rozstanie będzie dla was piekłem, które sami sobie zgotujecie a pytasz mnie, tak dla sportu, czy masz już wątpliwości? Bo coś mi się wydaje, że Ty to się wahasz co do tego, czy być z tym mężczyzną; on natomiast jawi mi się jako ten, który chce dominować i rządzić, taki despota trochę; miłości to ja w waszych sercach nie widzę, ale szansa na nudny związek jest; nudny, bo oparty na iluzjach, na marzeniach i pobożnych prośbach, że jakoś to będzie, choć z początku było fantastycznie; później jest rozstanie, ale ze związku jest dziecko, które zostanie z Tobą; pamiętaj, że masz wpływ na sytuacje i tak mogą potoczyć się Twoje sprawy jeżeli niczego nie zmienisz; zechcesz z nim być, to tak będzie; ja bym chyba nie ryzykował formalizacji związku, łatwiej będzie odejść; to dlatego napisałem celowo związek, nie małżeństwo w sprawie tej drugiej osoby, to nie jest to żal, raczej smutek i tęsknota za czymś, na czym mu zależało; ma spore pokłady wyrozumiałości i jest spora szansa, że wasze relacje się odbudują; ale to Ty będziesz musiała wyciągnąć do niego dłoń; nawet jeżeli będzie Ci ciężko, bo może się tak stać, że Ty, albo on znajdziecie się w sytuacji, że ktoś z was będzie potrzebował pomocy @ amuleróż wielu ludzi żyje w pojedynkę z różnych przyczyn, a warto zastanowić się dlaczego tak jest; nie każdemu pisane jest być piosenkarzem, maklerem itp.; ważne, by w życiu odnaleźć swoje miejsce; piszę tak, bo według mnie czekają Cię jeszcze pewne poranienia psychiczne ze strony mężczyzn; jeżeli będziesz miała szansę na zmianę otoczenia, środowiska, to warto się nad tym dobrze zastanowić, bo jest wtedy szansa na coś dłuższego

Gość Kokoszanel peel
Dzięki. W sumie to kilka miesięcy temu się przeprowadziłam, ale nie jestem zadowolona z tego mieszkania, są w nim problemy z ogrzewaniem. Dlatego chciałam kupić coś z centralnym. Ale widzę że nie powinnam nic zmieniać. Dzięki za odpowiedź.

Gość pytająącaaaa;.;.
29.10.1987 chciałabym wiedziec czy dostane prace w swoim zawodzie czy zmienie mieszkanie bo na nie oczekuje i czy w 2012 r jak wyglądaja sprawy sercowe czy wogole kiedys męża będe mieć pozdrawiam Cie:)

@pytająącaaaa;.;. wychodzi mi, że było jakieś świętowanie, więc pewnie dyplom obroniony; obecnie jest wskazana pewna cierpliwość, ale praca jak najbardziej w bardzo szybkim czasie zostanie znaleziona; czy ten zawód jest związany z wypełnianiem jakiś dokumentów? bo tak mi wyszło, że praca w urzędzie, sądzie itp. w sprawie mieszkania widać, że jesteś na rozdrożu, to znaczy, że masz gdzie mieszkać, ale chciałabyś pójść inną drogą; no ktoś Ci to mieszkanie naobiecywał i bardziej są to według mnie kłamstwa; ale nie możesz się poddawać, bo jeżeli zaczniesz bardziej być aktywna w sprawie tego mieszkania, to jest na nie szansa; pomóc Ci może ktoś doświadczony, samotny, ale nie ta osoba, która już Ci pomagała załatwić to mieszkanie; musisz poszukać kogoś innego co do męża, to jest karta Kapłana, a więc spokojnie, doczekasz się, ale nie możesz czekać bezczynnie; będziesz musiała trochę o niego powalczyć, ale świetnie sobie z tym poradzisz @Kokoszanel peel napisałem, że ta zmiana miejsca zamieszkania za Tobą chodzi, bo z przeszłości wyszła karta przeprowadzki; podejrzewałem, że nastąpiła, ale było to raczej mało prawdopodobne biorąc pod uwagę, że znowu chcesz się przeprowadzić; nie zmienia to faktu, że obecnie mogłabyś wybrać byle jak; ale szukania nie wykluczam, byle byś nie podejmowała pochopnych decyzji

Gość pytająca.;.;.;.;
niestety dyplomu jeszcze nie mam dopiero okaze sie za pare miesiecy czy go otrzymam bo egzamin przedemna za parę miesiecy zawód niestety nie związany z wypełnianiem papierów.... co do mieszkania to oczekujemy na liście oczekujących......

Gość MałaPomarańczowa
proszę o mnie nie zapominać:)

Gość amuleróż
Dziękuje za wróżbę z ta zmiana miejsca zamieszkania to ma pani rację bo tu bardzo żle sie czuje ale boje sie ze sobie w innym miejscu nie poradze a musze myslec o córce .A co do meżczyzn to cierpienie po rozstaniach jest okropnie jeszcze mam wielka pustkę po śmierci męza a jeżeli ma być jeszcze więcej to nie wiem czy dam rade.

@MałaPomarańczowa oj, przepraszam, bo poprzednio coś namieszałem i zapomniałem wkleić kogo dotyczy wróżba; poniżej ta właśnie wróżba: @ MałaPomarańczowa a pytasz mnie, tak dla sportu, czy masz już wątpliwości? Bo coś mi się wydaje, że Ty to się wahasz co do tego, czy być z tym mężczyzną; on natomiast jawi mi się jako ten, który chce dominować i rządzić, taki despota trochę; miłości to ja w waszych sercach nie widzę, ale szansa na nudny związek jest; nudny, bo oparty na iluzjach, na marzeniach i pobożnych prośbach, że jakoś to będzie, choć z początku było fantastycznie; później jest rozstanie, ale ze związku jest dziecko, które zostanie z Tobą; pamiętaj, że masz wpływ na sytuacje i tak mogą potoczyć się Twoje sprawy jeżeli niczego nie zmienisz; zechcesz z nim być, to tak będzie; ja bym chyba nie ryzykował formalizacji związku, łatwiej będzie odejść; to dlatego napisałem celowo związek, nie małżeństwo w sprawie tej drugiej osoby, to nie jest to żal, raczej smutek i tęsknota za czymś, na czym mu zależało; ma spore pokłady wyrozumiałości i jest spora szansa, że wasze relacje się odbudują; ale to Ty będziesz musiała wyciągnąć do niego dłoń; nawet jeżeli będzie Ci ciężko, bo może się tak stać, że Ty, albo on znajdziecie się w sytuacji, że ktoś z was będzie potrzebował pomocy @poznanski kwiatek polny z przełożenia wychodzi od razu, że będzie dobrze, ale bardziej chodzi o dziecko; tak więc ciąża bez komplikacji a dziecko zdrowe; niestety nieco gorzej układają się karty wspólnej przyszłości; po Twojej stronie wspaniale, bo to Twój wymarzony mężczyzna i patrzysz w przyszłość widząc wspólną drogę; jest karta Kapłana, potwierdzająca, że chcesz ślubu a od partnera wymagasz by zapewniał byt rodzinie; Twój partner nieco się tym wszystkim wystraszył, czuje się nieco zagubiony i zaszokowany; tak jakby bał się waszej wspólnej przyszłości, a to co się wydarzyło traktuje jak nagły cios; on chyba po prostu czegoś się boi

Gość ana.com
Dobry wieczór!bardzo ładnie proszę o wróżbę,Anna 07.10.1970 jak z miłością i finansami w moim życiu,czy ten który odszedł może wrócić?Maciej04.07.1968

ja Monika 05.05.1967 on 25.08.1966 wszystko mi się sypie, czy mam się jeszcze łudzić???

Gość snowboard
Witaj, ja mam pytanko, czy szykuje się u mnie w najbliższym czasie zmiana miejsca zamieszkania ewentualnie jakiś wyjazd za granicę ? Marta 23.05.1986 z góry dziękuje

@poznanski kwiatek polny ja widzę, że sama świetnie wyczuwasz co się dzieje i jakie są jego uczucia; karty niestety pokazały pustkę, ale czasem tak jest, że gdy rodzi się małe dziecię, to faceci zmieniają się nie do poznania; ja bym nie przekreślał związku, nawet jeżeli do małżeństwa nie dojdzie; przez pewien czas na pewno będziecie razem, a później, no wiesz, czasem lepiej pozwolić komuś odejść niż miałby po kilkunastu latach mówić, że zmarnowałaś mu te lata życia @zniecierpliwiona a czy w waszym związku nie doszło do jakiejś zdrady? Bo z przełożenia karty pokazują właśnie coś takiego, obecnie jakby ta sytuacja osiągała apogeum, a niebawem nowe otwarcie; rozkład partnerski pokazuje, że to Twoje serce jest zranione, głowę zaprzątasz sobie tym, że rozstanie nieuniknione i że trochę tego wszystkiego będzie żal; mężczyzna ma już ułożony plan na coś nowego, z kimś innym; czekają was sprawy sądowe lub urzędowe, a więc jeżeli jesteście małżeństwem to będzie rozwód; wasza wspólna karta jest tak fatalna, że podpowiem Ci nie czas żałować róż gdy płoną kolce! Nie ratuj tego, bo się sparzysz @ ana.com zaczynając od końca, to nie wróci; jest karta straty i to chodzi właśnie o tego mężczyznę, zatem chyba warto się z tym pogodzić i zacząć coś zmieniać w życiu; z kart pochodzi rada mówiąca, że czeka Cię coś dobrego w pracy; zmiana w miłości jest, ale nie w tym roku, raczej w przyszłym; widać szczęście, takie spełnienie i świętowanie; to może być mężczyzna spotkany w sanatorium lub okolicznościach związanych ze służbą zdrowia; ja w finansach nie widzę jakiegoś pogorszenia, ale przypływu gotówki, która miałaby zmienić nagle standard Twojego życia, też nie; możesz awansować, ale będzie to raczej prestiż niż korzyść finansowa; ja myślę, że warto pomyśleć o tym sanatorium, bo wychodzi mi jakiś wyjazd w przyszłym roku, a że w pobliżu jest karta związana z leczeniem, to proszę abyś nie lekceważyła żadnych objaw choroby jeżeli takie się w tym roku pojawią; nie mam niczego na myśli, tak pokazują karty; to może być nawet na gruncie emocji i depresji @balbinek67 z przełożenia wychodzi, że związek kuleje już od jakiegoś czasu, teraz doszły jakieś rany w sercu, to mogą być ciężkie słowa; na pewno będzie potrzeba odizolowania się, przynajmniej, żeby przemyśleć jaką drogą chcecie pójść; z rozkładu partnerskiego wychodzi, że powinniście dać sobie czas na przemyślenia; może warto gdzieś wyjechać, nawet każde osobno; nie ma złej karty wspólnej; tak jakby w tym momencie dochodziło do tego, że każdy chce udowodnić swoje racje; jak powalczycie o siebie to przetrwacie, ale musicie do tego dążyć oboje; pomóc wam mogą wspomnienia z przeszłości; musicie jeszcze raz przeżyć swoją dawną miłość @ snowboard karty pokazały, że staniesz przed takim wyborem, ale nie pokazują jeszcze co zrobisz; jeżeli jest to wyjazd związany z podjęciem pracy, to jak najbardziej, ale jest też przestroga, żeby uważnie się temu wszystkiemu przyjrzeć; musisz podjąć decyzję biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw, a szczególnie dobrze sprawdzić miejsce w które miałabyś się wybrać

Gość kukulka na brzozie
czy mozna jeszcze prosic o wrozbe?

Gość misiowa.
Czy jest mi pisana miłość? Kiedy go spotkam i kto to będzie. Iwona 27.03.65 Dziękuję i pozdrawiam

Gość nie pamietam niku z wrózby ale
w tym tyg ma się sprawdzić moja wrózba bardzo się stresuję :):):) ale mam nadzieję, że się uda wtedy bede mega happy!!!! Trzymajcie kciuki!!!!

Gość [07.01.2012] 19:43 [zgłoś do u
19:43 [zgłoś do usunięcia] xnvbsdkjlfghhlgauigh uda mi sie dostac na staz tam gdzie chcę? To ja :( dostałam wrózbe, ze się uda a tymczasem dziś sie dowiedziałam, ze mnie odrzucili :( Boze jak mi smutno 😭

Gość panie wróżu jest Pan
tu jeszcze?

Gość pierniczonna
Czy ktoś tu jeszcze wrurzy??????

Gość iwuśka
czy ktoś wie gdzie podzial sie pan który tu wróżył?? może ma nowy temat.... ???????????/

Gość kobietkakobietka
agnieszka 24.01.1990 staram się o dziecko ale nadal nic czy mi się uda i kiedy to będzie?