Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżbita Eliza

Dziś o godzinie 21.00 powróżę 20 stu pierwszym osobom...

Polecane posty

Gość i ja poproszę o wróżbę
Alicja 17.03.68 , czy uda sie stworzyć zwiazek mężczyzną, o którym myślę ?

Gość szarotka85
i ja poprosiłabym o wróżbę Ania 13.09. 1985 czy dziecko, którego tak bardzo pragnę pojawi się jakoś niedługo w moim życiu i czy wszystko będzie ok. Dziękuję za odpowiedź

Gość taka jeddna
Dziękuję za wróżbę. Tak, mój poprzedni związek zakończył się tragicznie (dosłownie). Ale proszę powiedż mi czy naprawdę już dla mnie wszystko stracone i do końca swoich dni bedę samotna. Może widać taką małą iskierkę i jak nie w tym to może w przyszłym roku jest mi ktoś pisany. Proszę sprawdź to. Z góry dziękuję............

Gość jaroslawiec
Jarosław 20.07.82 Czy widać poprawę moich finansów w tym roku, może w przyszłym. Jestem bezrobotny. A jak wyglądają moje sprawy uczuciowe, czy w tej sprawy widać co się wydarzy. Może czeka mnie miłość?

Gość ikea doskonała
Robert 30.03.63 Czy Krystyna 1.03.50 mnie kocha? czy będziemy tworzyć ze sobą udany związek? Czy ona mnie nie zdradza? Czekam na mieszkanie? Kiedy je otrzymam?

Gość dyskusja ogólna 77
Bardzo kocham pewną kobietę Iwonę 46 lat. Proszę powiedż mi kiedy spotkamy się, czy ona mnie kocha Jerzy 7.08.52 Czy zamieszkamy razem, jak nie teraz to może w przyszłości?

Można się przyłączyć? Monika, 23/2/1981. Właśnie zaczynam nową pracę i boję się, że to nie był dobry wybór. Tracę już nadzieję czy uda mi się spełnić zawodowo? A może powinnam zacząć starać się o dziecko? Chcę zapisać się na kurs ale nie wiem czy tędy droga? Dziękuję za odpowiedź z góry.

Gość ida29
IDA 07.02.1982 Czy znajde w tym roku milosc? i czy zmienie prace na swoja wymoarzona?

@ i ja poproszę o wróżbę oj dużo za Wami przeżyć i choć oboje w umyśle chcielibyście tworzyć ten związek, to partner raczej buja w obłokach, jakiś taki niezdecydowany; macie złe podejście do swoich relacji, bo Ty boisz się klęski, kłamstwa i tego żeby Cię nie oszukał, a on niestety został już zraniony przez kogoś i boi się tego po raz kolejny; jednak serce ma przepełnione miłością, a Ty czujesz się bardzo samotna; coś blokuje partnera, pewnie rozum, który odnawia i powiela rany sprzed lat, Ty masz ogromną nadzieję, że uda się Wam związać; jest szansa na miłość, ale oboje musicie szczerze opowiedzieć sobie czego się boicie i dlaczego; trzeba rozliczyć przeszłość i dać sobie trochę czasu; jednak jeżeli ten związek Ci nie wyjdzie, to i tak dostaniesz zaproszenie do kolejnego @ szarotka85 a jakoś niedługo, to znaczy jak długo? Żartuję oczywiście; planujecie jakieś wakacje w czerwcu lub lipcu? Bo chyba by było warto; i choć sierpień i wrzesień mogą wydać Ci się nieco nudne w związku, że to Ty będziesz musiała trochę powalczyć, to październik będzie tym miesiącem, który Cię bardzo ucieszy; postarajcie się trochę popracować nad dzieckiem właśnie w lutym, a gdyby nie wyszło, w co wątpię, to w październiku; dziecko lub przynajmniej zapłodnienie w tym roku jest @ taka jeddna napiszę tak, związek się zakończył, bo tak miało być, ale jest Ci pisany kolejny, więc nie ma co panikować; to prawdopodobnie osoba z którą łączą Cię sprawy finansowe/zawodowe, starsza od Ciebie; boję się tylko, czy będziesz w stanie ją dostrzec; sprawy konieczne do zamknięcia dokończ do końca tego roku, a od drugiego kwartału następnego roku miej oczy szeroko otwarte na starszego od siebie mężczyznę @ jaroslawiec jesteś bezrobotny gdyż straciłeś pracę? Jeżeli tak, to w tym roku czeka Cię zaproszenie do pewnego wspólnego przedsięwzięcia i to przez taką pewną siebie kobietę; musisz przyjąć to co się wcześniej wydarzyło było pewną lekcją i musiało się zakończyć żeby było lepiej; uważaj jednak żeby nie liczyć od razu na wysokie stanowisko; myślę, że ta praca nie będzie w miejscu w którym mieszkasz obecnie, ale nie chodzi o zagranicę; kobieta, która zaproponuje Ci pracę, dającą niezłe korzyści finansowe jest osobą na stanowisku, ale samotną; niemniej jednak możliwy jest z nią związek, jednak to musi wyjść od niej i jeżeli Ci będzie odpowiadała, to będziecie musieli przejść przez etap przyjaźni @ ikea doskonała myśli o zdradzie są w Twoim sercu, to taka Twoja podejrzliwość, gdyż partnerka nie jest zdecydowana czy nie odejść; macie trochę inne usposobienia, a już na pewno priorytety życiowe; w związku niestety trochę się podzieje i choć czekają Was trudne chwile, możliwe nawet rozstanie, to wyjdzie Wam to na zdrowie w sprawie mieszkania musisz się jeszcze uzbroić trochę w cierpliwość, bo to czas odpowiadający trzeciemu kwartałowi następnego roku (o ile nie będzie końca świata wcześniej ;) ) @ dyskusja ogólna 77 ciężki Twój żywot przy tej dacie urodzenia, ale nie smuć się, bo choć prawie straciłeś już nadzieje i samotność daje się we znaki, przy jednoczesnej miłości jak narkotyk to tej kobiety, to wiedz, że ona Cię kocha, ale waha się, czegoś się obawia, tak jakby bała podjąć się decyzji bo wie, że to zmieni jej życie; związek jest możliwy, ale będziecie musieli na niego trochę popracować i czekać cierpliwie; to bardziej pani Iwona musi się przełamać i widać, że takie powolne dochodzenie do podjęcia decyzji następuje jakby w czasie obecnym; związek nie wcześniej jak za osiem miesięcy i oczywiście wspólne zamieszkanie też @ ida29 widać, że bardzo chcesz być kochana i właściwie w bardzo niedługim czasie pojawi się ktoś, kto Cię zainteresuje; przyjrzyj się jednak uważnie tej osobie, bo nie będzie to związek docelowy, on wystąpi i czegoś Cię nauczy i chociaż znowu zostaniesz sama w przyszłym roku pojawi się ten, z którym warto będzie się związać już na stałe w sprawie wymarzonej pracy, to pewnie każdy chciałby dostawać pieniądze realizując tak na serio swoje hobby; przynajmniej w tym roku zapomnij o zamianie pracy @ No to tak już z przełożenia widać, że ciągnie Was do siebie, świetnie się dogadujecie, tworzycie taki solidny przyjacielski związek, a przyszłość jest dla Was optymistyczna; więc jest taka możliwość jak najbardziej, ba będą też dzieci @m0n1c23k już odpisałem na maila, pozdrawiam

Gość i ja pproszę o wrozbę
dziękuję za poświęcony czas i nadzieje :)

Gość proszę ładnie o poradę
Anna 26.07.1990 Chciałam zapytać o uczucia, o miłość. Co widzą karty?

Gość prosze o wróżbę
29.10.1987 kiedy spotkam tego jedynego i kiedy wyjde za mąż z góry dziekuje

Gość prosze o wróżbę
29.10.1987 kto jest mi pisany czy wiele lat starszy mężczyzna ? czy czeka mnie jeszcze jakas operacja? i czy bede jeszcze kiedys szczesliwa czy ciagle kłopoty i zmartwienia?

Gość Gość
czy zajde w ciaze o ktora walcze juz 8 lat???? 15.01.1976

@ proszę ładnie o poradę każdy, kto zraził się do związków, kto przeżył coś dołującego ma podobne wątpliwości; jest miłość i to spełniona ze starszym od Ciebie mężczyzną; jednak do tego czasu musisz jeszcze trochę poczekać i przejść przez kilka innych związków, które mają Cię nauczyć dobrze wybierać, bo jak na razie to żyjesz w sferze fantazji; pewną przeszkodę może stanowić dla ukoronowania tego najważniejszego związku Twój tata @ prosze o wróżbę najpierw o operacji, otóż możliwe, że masz jakieś dolegliwości związane ze sprawami kobiecymi, które wynikają z czasów dzieciństwa, ale one powinny bardzo szybko minąć i ja w kartach operacji nie widzę według mnie nie jest Ci pisany starszy mężczyzna, raczej ktoś mniej doświadczony od Ciebie i możliwe nawet, że nieco młodszy; samotna to Ty nie będziesz, choć w tym momencie bardzo Ci z tym źle; ktoś Cię okłamuje w sprawach sercowych, to może być ktoś Ci bliski, znany od dziecka; musisz się temu przyjrzeć i zacząć działać samemu, bo nikt za Ciebie faceta Ci nie znajdzie; nie wyręczaj się nikim i nie słuchaj głupich plotek, bo będziesz tkwić w tym w czym jesteś; facet ten zapewni Ci stabilizację finansową, ale pamiętaj, nie bój się działać, a jeżeli masz niedomknięte sprawy z poprzedniego związku jak najszybciej je zakończ @magdalenka1976 dlaczego piszesz, że walczysz? Według kart to nie wina po Twojej stronie; czy partner się też przebadał? Może nie chce? Jeżeli tak, to Twoją sprawą jest go namówić; widać, że pragniesz dziecka i będziesz je miała (to nie pomyłka) ale ... no właśnie, jest jedno ale; wydaje mi się, że nie z tym partnerem; ale mam nadzieję, że się mylę

Gość n,.n
kiedy on mi sie oswiadczy i kiedy bedzie slub? anita 20 -07 1984 bart 27 11 1975

Gość ahaaaaaaa
mam problemy na studiach. Wybrałam dość fajny kierunek, dużo się uczę ale niestety bez efektów. Nie wiem czy będę dopuszczona do egzaminu. Co pkazują karty? czy będe nadal realizować swoje marzenia? maria 24.07.92 z góry dziękuję i pozdrawiam;)

Gość prosze o wróżbe
oo jestes:) a czy ten młodszy to jest ten jedyny czy ktos inny jest mi pisany? zapytałam sie o duzo starszego mężczyzny bo sie koło mnie kręci taki... czy dostane prace i czy zmienie mieszkanie?? i czy skończy sie mój problem z którym nie potrafie sobie poradzic od dłuzszego czasu moze widac w kartach do jakiego specjalisty mam sie z tym udac??? z góry dziękuje

Gość pytająca;.;.;.;.;.;.
29.10.1987 moja data. Prosze napisz mi jeszcze jakie ma intencje dużo starszy wobec mnie mężczyzna czy coś czuje do mnie , czy nie jestem mu obojętna (zalezy mi) niestety znam tylko rok urodzenia 1964 i co mogłabym sie o nim wiecej dowiedzieć.(czy będe z nim) -drugi -1968 jakie ma plany względem mej osoby czy podobam mu się jest wdowcem... - i czy mężczyzna z przeszłosci czuł cos do mnie czy nadal myśli 18.03.1983. Z góry dziękuje i przepraszam ze zadaje tak dużo pytań ale bardzo mi zalezy na odpowiedzi.

Gość vfbghng dabtfvsd
wrózenie jest GRZECHEM !!! ! ! ! ! ! !! ! ! !! ! ! ! ! !! ! ! TO CIEZKI GRZECH!!!!!!!!!!!!!!!! ! ! ! ! ! !! !! ! ! ! ! ! !! ! !! ! grzeszycie koniecznie idzcie do spowiedzi!!!!!!!!!!!!!!!!! !! ! ! ! ! !! !! !! ! ! !! ! ! ! !

Gość Tereska1234
Czy mój były który ma już dziewczyne. Zatęskni za mną jeszcze? I czy na prawde jest taki szczęśliwy jak twierdzi? Sylwia 11 pazdziernik 1978 . Pozdrawiam i z góry dziękuję:)

Gość Tereska1234
Były czyli ostatni który mnie rzucił miesiąc temu

Gość zagubiona11
Prosze o wrózbe. Kiedy zdecyduje sie na odważne kroki odnoscnie mojego małżeństwa jak potoczy sie moje zycie gdzie bede mieszkac Ja 05.05.78 On 29.03.76 Czy poznany niedawno męzczyzna 11.06.80 to ten na całe życie??

@ ahaaaaaaa znajdujesz się w momencie kiedy zastanawiasz się co dalej, czy to co robisz ma sens; to tymczasowy etap, gdy na czymś nam zależy a to nie do końca wychodzi, gdy wkładamy w to masę energii, to naturalne, że zdajemy sobie takie pytania; karta Zmartwychwstania pokazuje, że kończy się jedno a za chwilę zacznie coś następnego; ponieważ w kolejności jest karta VI Mieczy oznacza, że chwilowe trudności zostaną przez Ciebie pokonane, musisz uwierzyć w siebie, że taki jest Twój cel i powalczyć trochę o niego, bo bez walki się nie obejdzie, w szczególności na jakimś egzaminie, pewnie na tym, gdzie egzaminować będzie bardzo chłodna kobieta @ prosze o wróżbe @ pytająca;.;.;.;.;.;. rozumiem, że to jedna i ta sama osoba? Biorąc pod uwagę obu mężczyzn, to jeżeli tak bardzo Ci zależy na tym pierwszym, to byłby to zdecydowanie lepszy wybór niż ten drugi; na miłość to ze strony żadnego z nich nie licz; pierwszemu podobają się Twoje wrodzone cech charakteru i uroda; będzie Cię doceniał i szanował, jeżeli będziecie razem, zostaniesz matką jego dziecka, a on zapewni Ci stabilizację finansową W sprawie najmłodszego mężczyzny, to myślę, że czuł i trochę ciężko mu było się pozbierać, ale dziś nie ma to już znaczenia bo mniej więcej w tym czasie rozpoczyna jakieś sprawy urzędowe, według mnie w niedługim czasie założy rodzinę, w której będzie bardzo szczęśliwy @CzarnaOwieczk@ umówmy się, że jak kogoś poznasz to wtedy zapytasz mnie czy to ten jedyny, bo stawianie kart na odległy czas po prostu nie ma sens; życie i to co się dzieje zależy od naszych wyborów odnośnie finansów, to w tym roku ewidentnie się poprawią, być może rozpoczniesz pracę, albo zmienisz na dużo lepiej płatną @ Tereska1234 no to teraz mi się dostanie, jak nic; jest szczęśliwy i to bardzo, myślę nawet, że on przez całe życie szukał właśnie takiej kobiety; zapomnij o nim jak najszybciej, bo on ożeni się z tamtą kobietą @ zagubiona11 a nie mogłaś wybrać sobie innych facetów? W sprawie tego pierwszego od razu odpowiadam, ze nie zdecyduje się bo to trwa za długo i choć na początku była szaleńcza miłość, to teraz będziecie tak sobie tkwili i tkwili niemal jak rodzeństwo; łączyć was mogą już za chwile tylko sprawy finansowe, a Ty będziesz zawsze poszukiwać czegoś innego; tworzycie związek karmiczny, który już przepracowaliście więc odpuść sobie i jemu niestety z drugim mężczyzną również tworzycie podobny związek, stąd magnetyczne przyciąganie w swoją stronę, ba nie tylko karmiczny ale i bliźniaczy; ja już widzę, że związek z partnerem starszym i tak umiera, bo jak długo można czekać na ustabilizowanie życia, poza tym w głowie masz to odejście od niego, tak jakbyś czuła się źle w tym związku; ponadto marzysz za tym, co niepoznane; chcesz odkryć nową miłość, zresztą odwzajemnioną; ten mężczyzna (niedawno poznany) chce zająć miejsce przy Tobie i czuje, że mu się uda; ten związek przewróci wasze dotychczasowe życie (karta Koła Fortuny); to będzie trudny związek, ale na całe życie

Gość koniec życia
czy i ja mogę prosić? proszę mi powiedzieć czy warto angażować sie w układ: dorota 16.04.1979, tomasz 28.11.1983 (czy karty widzą nas razem w przyszłosci)?pozdrawiam

Gość pytająca.;.;
1964 tak to jeden i ten sam mężczyzna myslałam ze cos czuje bo tak sie zachowuje i myslalam ze cos z tego bedzie no ale cuz co do tego 1968 widze ze mu sie podobam i myslalam ze jakies kroki względem mnie poczyni bo podoba mi się ale widze ze szczescia nie mam trudno dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam:)