Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fallon88

Dynastia czy ktoś jeszcze pamięta??

Polecane posty

Ja to bym se chciała aby puścili wszystkie sezony, czekam na wejście Alexis czyli tej wrednej baby z jajami;)

Gość igank
Wejdzie 24 grudnia wtedy leci 1 odc. 2 sezonu. Puszczą wszystkie plus Dynastia Pojednanie i Dynastia Colby. Największe suki w Dynastii to Alexis, Fallon nr 1 i SammyJo

Ale z tego co pamiętam, to Sammy ze złej kobiety zmieni się w dobrą, Fallon też przestanie gnębić Krystle, tylko nasza droga Alexis pozostanie wredna aż do samego końca;) -tj. do ostatniego odcinka, kiedy spadnie z balkonu i przeżyje-bo złego diabli nie biorą:)

Gość igank
Tak Sammy Jo zmieniła się w 6 sezonie. Fallon pogodziła się z Krystel w 3 sezonie. Jednak wcześniej z matką chciały zniszczyć Krystle.

Gość igank
Sammy Jo darła koty z Fallon i jej siostrą Amandą. Sammy Jo pogodziła się z Fallon w 9 sezonie. Już pod koniec serialu. Podczas bójki w błocie

Pamiętam tę słynną bójkę:) nieźle sie wtedy uśmiałam:) tylko że jak w latach 90-tych emitowali dynastię to zaczęłam regularnie oglądać ją w 1992 r, czyli pierwsze kilkadziesiąt odcinków przegapiłam i nie jarzyłam o co kaman. Teraz naprawię ten błąd:)

Gość igank
Dynastia była super do końca 6 sezonu. Później już pogorszyła się. Głównie za sprawą aktorów, którzy rezygnowali z ról. Jak Catherine Oxenberg która zażądała podwyżki i została zwolniona. Jej miejsce zastąpiła inna aktorka. Jednak nie byli z tego zadowoleni widzowie. Emma Samms która zastąpiła aktorkę w roli Fallon też nie dała takiej rady choć widzowie ją polubili. Tak na bogato Dynastia zaczęła być widoczna w 3 sezonie kiedy Alexis przejmuje firmę Colby i mieszka w wypasionym apartamentowcu. Bójek trochę będzie między Alexis a Krsytel i z czarno skórą siostrą Bleika. Sammy Jo bójki słowne stoczy z Alexis i Fallon. Z Claudią dadzą sobie po twarzy o to tak porządnie. Z Amandą wpadną do basenu i tam pobiją się.

Gość igank
Leci na CBS Drama codziennie o 20.00 a powtórki są o 9.00 i 15.00. Weekend będą odc z całego tygodnia (niedziela). Więc jutro jest powtórka z tego co było w tym tygodniu.