Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

Mam coś dla was na poprawę humoru

Polecane posty

Sacryficial Suicide -- wiesz , ja go nie ograniczam , on gotuje obiadki ale jak chce jechać na rybki na weekend to jedzie bo nie jest moją własnością może robić co chce , jeździ na morze łowić :)

Gość Gość
Przynajmniej masz seks w sobotę . Gagita pozwól mężowi robić to co kocha, bo się chłop załamie i będzie frustratem.

Gość Gość
Wrocław ładne miasto. Na święta będe je okupował.

On robi to co kocha :) gotuje dla mnie :) Zbanowana ja dojeżdżam do pracy do Wrocławia 40 km

Gość Gość
W Opolu zeszłego lata mało pociąg nie utonął, jak próbowałem do Wrocka dojechać.

Sacryficial Suicide -- a we Wrocławiu to przypadkiem kiedyś na Gruszy nie bywaleś ?

Gość Gość
Moja siostra tam, ma swojego mena i czasem ich odwiedzam Po dzielnicach mi nie mów, bo ja tylko wiem jak do niej dojechać :D

EEE, to dupa. lUKRECJA, ja bym chciała choc raz w tygodniu, a nie mam z kim:O a tak byle jak po kiblach, autach, to ja się nie bawię, bo raz, że niewygodnie, dwa, boje się choróbsk:O

Sacryficial Suicide - -a jak do tego doszło że się przeniosłeś ? tę pracę to sobie sam znalazłeś czy jak ?

Gość Gość
To taka miłość z dzieciństwa. Od zawsze bywałem w bieszczadach. pociągały mnie takie odludne miejsca. Za nastolatka był stop, litr spirytusu w plecaku i nic więcej i tak się podróżowało po bieszczadach, praktycznie aż do Rumunii. Miasto może i było ciekawe kiedy miałem naście lat, potem się tam dusiłem. Przeraża mnie ten natłok spraw, brak czasu dla drugiej osoby, samotność. Tutaj mimo, że najbliższy dom sąsiada jest ponad 10km , ludzie widza się co dzień. Mają wiele czasu dla siebie, nigdzie się nie spieszą. Można liczyć na drugiego człowieka. Tu mogę powiedzieć, że mam przyjaciół.

Gość Gość
No i od zawsze miłość do zwierząt, pasja wilkami. Wilki chyba mnie tu przyciągnęły. Trochę kobieta :D, choć już jej nie ma

Wiesz co , mój mąż to właśnie takich ludzi jak ty tylko ceni, a nie tylko kasa , wiesz nas jest na dużo więcej stać niż się afiszujemy , ja jeżdzę autem 10 letnim chociaż mam na nowe :) ale to nie to jest najważniejsze .

Gość Gość
Miło się rozmawiało, ale obowiązki wzywają. Psy domagają się swojego :D Miłego dnia do jutra pewnie

Gość Gość
Ja jeżdże 34 letnim UAZem :D, żle nie zarabiam tutaj, nie mogę narzekać. Ale były czasy kiedy pieniezy nie było na poczatku, żyło się z grzybów czy ryb złąpanych w potoku. Są tu ludzie któzy do dziś potrafią tropić wilki i odpędzać od np. upolowanego jelenia by wziąsc swoje co nieco. Sam kiedyś to praktykowałem. Na początku naprawdę było zimno, mokro i cholernie cięzko.

Gość Gość
Sorka za ortografa i do jutra. UAZ uruchomiony a wyprawa z psami czeka :D taka właśnie praca

Już po romansach ? Kurwa jego mac SS zarwał dwie laski, a ja nic do chuja to niepodobne, do tego chodzę trzeźwy jak wieprz na wypasie. Zbanowane Kciukiem daj fotkę twojego klona

Zbanowane mama dwa egzemplarze wydala na świat za jednym razem ? bliźniaki ? Fajnie jest być z takiego rodzeństwa ? ja nie mam nikogo ani jednej sztuki :(