Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xaxnxixa

MOJA NASTOLETNIA CÓRKA ZASZŁA W CIĄŻE!!

Polecane posty

w wieku 14 lat można usunąć ciążę legalnie, u ginekologa a nie domorosłymi metodami które tylko okaleczają kobiety

skoro dziewczyna mówi matce że to może być drugi miesiąc to dla mnie aborcja jest nie do przyjęcia, a mama zamiast radzić się w miejscu gdzie wiara sobie robi jaja powinna z nią szczerze porozmawiać, ustalić kilka rzeczy i załatwić to między sobą bo to w końcu wasza decyzja a nie reszty świata :)

Gość magditella
No tak aborcja to typowe dla problemu usunac i po klopocie... Brak mi slow zabic jest najlatwiej bo aborcja to nic innego jak zabojstwo!!!! Sama jestem mama i chcialabym miec wiecej dzieci ale nam sie nie udaje i nawet nie wiesz co przerzywaja ludzie tacy jak ja jak slysze ze kolejna malolata poddala sie aborcji zamiast oddac dzieciatko takim ludziom jak np ja. Sa Tysiace ludzi par ktore maja wielki problem z zajsciem w ciaze i chcialyby miec swoje malenstwo swoja kruszynke do kochania ale takich jak ty jest duzo wiecej, takich co zabijaja i niepozwalaja innym wychowac dziecka ktorego ty nie chcesz. Dziecko to skarb, ale i odpowiedzialnosc. Na twoim miejscu robilabym tak: poszukalabym pary ktora chcetnie by przyjela bobasa pod swoj dach dajac mu milosci szczescie lub oddalabym do domu dziecka z rzeknieciem sie wszelkich praw na zawsze a oni by szybciutko znalezli mu domek. NIE ZABIJAJ to jedno z przykazan pamietaj o tymbo kiedys bedziesz z tego rozliczona. Nie jestem fanatyczka religijna zadna. Podejdz do tego tak ja zabije dziecko mojej corki bo to dla nas nie wygodne ake co jesli ona kiedys zabije mnie jako staruszke bo bede dla niej ciezarem i bede niewygodna w spelnianiu swoich zachcianek czy np podrozy? Myslalas o tym w ten sposob? Zastanow sie... Decyzja nalezy o ciehie ale pamietaj ze wszystko co robimy dla kogos wraca do nas z podwojna siłą.

Gość gość
temat 0/10

Gość gość
magditella: dostajesz medal przodownika archeologii- temat sprzed 2 lat! a tak na na marginesie- aborcja to indywidualna sprawa i to,z e Ty nie mozesz zajsc w ciaze nie jest wina osoby, ktora z jakis powodow dziecka miec nie chce i chce je usunac. To tak jakbys winila kogos z burza lokow na glowie, ze Ty masz lysienie plackowate