Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xaxnxixa

MOJA NASTOLETNIA CÓRKA ZASZŁA W CIĄŻE!!

Polecane posty

Gość adalis86 boze kochany
No do dzieci dzieci to bedziesz miala szacunek a mnie nazywasz JESTES GLUPIA KURWA Z GLUPIM BACHOREM I MEZEM BRUDASEM TWOJE SLOWO JEST WARTE TYLE CO NASIKAC DO NOCNIKA WIEC WYPIERDALAJ Z TEGO FORUM DO BACHORA A NIE TU SIEDZISZ OD RANA DO WIECZORA I ZAKLADASZ DEBILNE TEMATY

Ludzie bo zmienię zdanie co do abrocji:PCzytając te brednie mam wrażenie ze ich autorzy zasługują na aborcję:P

Gość xaxnxixa
Oj, kobiety, kobiety dajcie już spokój z tymi wyzwiskami :) Ja na razie muszę się z wami pożegnać, bo wybieram się do tego chłopaka :)

PISZESZ ZE DZIECKO 15 LETNIE NIE MOZE BYC DOBRA MATKA Owszem 15 lat to zdecydowanie za mało by być dobrą matką TO WYZEJ TO TO CO NAPISLAAS PARE POSTOW WCZESNIEJ.SKORO MASZ TAKIE IDEE TO WIESZ CO DZIECINKO USIADZ NA DUPE ODEJDZ OD KOMPUTERA I ZAJMIJ SIE SWOIM DZIECKIEM BO JESZCZE NIE WIESZ CO W ZCYIU CIE SPOTKA,ALE ZYCZE CI BYS SIE PRZEKONAA JAK SYNUS PRZYNIESIE TESCIK POZYTYWNY W WIEKU 15 LAT A TY BEDZIESZ CHOWAC I WTEDY WSPOMNISZ NASZE SLOWA. I NIE ZARZEKAJ SIE! BO NIE WIESZ CO CIE W ZYCIU SPOTKA A DZIECKO Z GWALTU? TEZ JESTES W TEJ SYTUACJI PEWNA ZE ABORCJI NIE MOZNA DOKONAC NO ODPOWIEDZ

adalis86 boze kochany No i wyszło szydło z worka Pełna kultura i co za inteligencja:P I wybacz ale piszesz tak że cięzko zrozumieć o co chodzi - to pewnie z emocji bo tyle ich wkładasz w wypowiedzi:P Po tym co teraz napisałaś mam pewność ze też masz naście lat:P

Osoba dojrzała i kulturalna nie rzuca mięsem i łacina podwórkową na prawo i lewo Nawet jak chce komuś szpilę wsadzić to potrafi to zrobić w trochę bardziej wyrafinowany sposób niż caps lock i wyzwiska:P

Gość adalis sralis werbalis
///Ludzie bo zmienię zdanie co do abrocji Czytając te brednie mam wrażenie ze ich autorzy zasługują na aborcję/// o czyli jestes jednak za aborcja :)

odpowiedz czy w przypadku gwaltu jestes tez przeciwko aborcji

Dziecko z gwałtu? Odsyłam do książki "dziecko pokuty" Mam podobne zdanie na ten temat jak autorka książki Proponuję zgłębić lekturę i zapoznać się z moim poglądem Tymczasem - autorka sobie poszła a ja nie mam ochoty pisać z gimnazjalistami i osobami bez kultury Zatem sya

adalis86 boze kochany zejdź z dziewczyny , bo ma rację. Życie nie zawsze jest idealne, usłane różami, ale powinno się wiedzieć co jest w nim dobre,a co złe. Ja również rozmawiam z moją córką na temat sexu. I co z tego? To nie daje mi gwarancji,że np za tydzień nie przyjdzie do mnie z informacją,że jest w ciąży...

Kasia_1975M Nigdy nie wiadomo co przyniesie nam los Ale trzeba umieć radzic sobie mądrze w podbramkowych sytuacjach:)I być dojrzałym do poniesienia konsekwencji własnych czynów Ale niektórzy tego nie rozumieją Pozdrawiam serdecznie:)

Gość adalis sralis werbalis
tak bo mamy inne zdanie na temat aborcji to jestesmy gimnazjalistami ;/ rece opadaja ...

adalis sralis werbalis To było do tej niezwykle kulturalnej pomarańczki nie do Ciebie:)

Mamy inne zdanie No i co?Lubię konstruktywne dyskusje na ten temat Ze zwolennikami aborcji również Ale po niektórych komentarzach widać kto ile lat ma:P

czytalam ta ksiazke.I nie mam do Ciebie wiecej pytan.Rozumiem ze zrobilabus tak jak bohaterka ksiazki URODZILABYS DZIECKO Z GWALTU. wiesz co?dzieciaku ja mam 42 lata a to wyzej to byl podszyw.ZYCZE CI DOSWIADCZEN W TYM KIERUNKU bo latwo ci mowic jak nigdy nie zostalas zgwalcona zegnam DZIECKO

Ta 42 lata:P Nie napisałam że zrobiłabym tak jak bohaterka tylko że mam poglądy takie jak autorka książki! A ona nie miała jednej ściśle określonej postawy!Chyba jednak nie czytałaś książki Albo nie zrozumiałaś

adalis86 boze kochany odpowiedz czy w przypadku gwaltu jestes tez przeciwko aborcji To jest indywidualna sprawa każdej kobiety.To ona musi żyć ze świadomością tego co zrobiła. Dla mnie nie ma różnicy czy dziecko z gwałtu, czy z przypadku, czy chciane ,czy nie chciane....to moje dziecko...moje...i jeszcze raz moje...kochałabym je wszystkie tak samo.... Ja aborcji mówię NIE.

Gość myszaaaaaaaaaa
Co do nauczania indywidualnego to raczej ciężka sprawa. dostają je chore dzieci a nie nastolatki w ciąży. Taka rzeczywistość. Trzymam kciuki. - u nas ta dziewczyna co w gim rodziła miała indywidualne bez problemu, a miasto i szkoła biedna. więc chyba nie tak ciężko :)

zdecydowala sie urodzic dziecko wiec o czym tu mowa.Sama zaprzeczasz temu co piszesz.Od mego dziecka 16 letniego moglabys sie uczuc gowniaro.I mam nadzieje ze jak bedziesz w przyszlosci swego synusia umoralniac to on ci powie CO TY MOZESZ WIEDZIEC O ZYCIU STARY PRYKU.

Kwestia dziecka z gwałtu to osobna i bardzo skomplikowana kwestia Podobnie jak ciąza dziecka z wadami To są wyjątkowe sytuacje wymagające wyjątkowych przemyśleń I najczęsciej ambiwalentnej postawy Piszemy o aborcji jako kontroli urodzeń - dzieci zdrowych i nie poczetych w wyniku gwałtu! Nie mam ani czasu ani ochoty o tym pisać bo nie tego dotyczy temat Załóż osobny wątek a kiedyś może się wypowiem

adalis86 boze kochany Dalej się pogrążasz i utwierdzasz mnie w przekonaniu ze jednak nie jesteś taką starszą i doświadczona osobą 1. Nie rozumiesz o czym piszę 2. Przytaczasz moje wypowiedzi w jakiś dziwny i nielogiczny sposób tworząc nowe znaczenia 3. No i sory - poważne osoby są troszkę bardziej życzliwe innym "życzę ci wszystkiego złego"

Gość Zmartwiony Sponsor
Przez te zachodzące w ciążę nastolatki później nie ma kogo na sponsoring brać, bo wszystkie takie porozpychane po porodach, niedyspozycyjne, bo dzieckiem muszą się zajmować i nieurodne, bo po ciąży mają rozstępy i obwisłe cycy. Normalnie tragedia!

Kojarzycie mnie laski czy nie? Hmm ja mam zdanie takie: dziecko to dziecko to nie zabawka.Skoro rozlazylas nogi to teraz badz odpowiedzialna.Jestem przeciwnikiem aborcji

Zmartwiony Sponsor Przez te zachodzące w ciążę nastolatki później nie ma kogo na sponsoring brać, bo wszystkie takie porozpychane po porodach, niedyspozycyjne, bo dzieckiem muszą się zajmować i nieurodne, bo po ciąży mają rozstępy i obwisłe cycy. Normalnie tragedia! Ale się uśmiałam:-)...ależ masz problem...zasponsoruj nianię , operację plastyczną i problem masz z głowy :-)

Słuchajcie,ale ogólnie wydaje mi się,że chyba z 50 % nastolatek w tym wieku ma już pierwszy raz za sobą ....