Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbadowlosów

jaką farbą uzyskam taki kolor???????? pomocy

Polecane posty

Gość farbadowlosów
uppppp

Gość kamilaDe
wiesz co, kiedys z joanny był kolor koniakowy albo sarni. wydaje mi sie podobny.

Gość farbadowlosów
moja koleżanka farbuje joanną i ma straszne włosy także wolałabym jakąś po której będą również fajne włosy :) ale zwrócę uwagę na ten kolorek

Gość to zależy od kondycji
włosów bo ja też nieraz farbowalam Joanną i zawsze bo niej miałam zdrowe włosy i ładny kolor więc nie ma tu reguły czy Joanna jest dobra czy zla.Wszystko zależy od włosów!A ten kolor na zdjęciu pewnie był robiony u fryzjera więc nie wiem cy sklepowymi farbami da sie uzyskać identyczny kolor.

Gość farbadowlosów
GDYBY WYMIESZAĆ WELLATON pół 10/0 rozświetlony jasny blond zmieszałam z całym opakowaniem 8/74 Karmelowa czekolada

Gość nie otiwera sie bo musisz się
zalogowac na wizazu.

Gość farbadowlosów
o dziękuję. hmm jest za rudy :)

Gość nie otwiera sie bo musisz się
też moim zdaniem jets za rudy:oten z Twojego 1 linka jest o wiele ładniejszy.Może przejdź się do fryzjera,popytaj się jakimi fabami dostępnym w sklepach da sie uzyskać taki efekt.Albo popytaj sie ekspedientek w sklepach,moze one doradza Ci jakis odcień farby pdobny do tego ze zdjęcia nr 1.

Gość farbadowlosów
muszę mieć ten kolorek :))

Gość zacznijmy od tego, ze
ten sam kolor farby na wlosach Twoich i kolezanki bedzie wygladal inaczej. Jedna ma ciemne wlosy, druga jasniejsze, wiec kolor wynikowy w obu przypadkach bedzie sie roznil. Jesli same nie macie doswiadczenia z farbowaniem, udajcie sie do fryzjera. Zwlaszcza jesli chcecie zmieniac kolor dluzszych wlosow (same nie nalozycie rowno farby), poza tym na roznej dlugosci barwa moze wyjsc inna (jesli wczesniej juz koloryzowalyscie wlosy i sa spore odrosty. Na te ostatnie nakladamy barwnik najpierw, a dopiero po 10-20 minutach na reszte). Czasem by uzyskac wymarzony odcien najpierw trzeba wlosy dekoloryzowac z pozostalosci poprzednich prob, a nawet rozjasnic, jesli nasz naturalny kolor jest za ciemny. Nie ma tak, ze dowiadujesz sie jaka farba ktos sie posluzyl i u Ciebie wyjdzie identyczny efekt.

Gość popieram powyższą
opinię.

Gość zacznijmy od tego, ze
to obejrzyj pudelko z drugiej strony. Nawet tam znajdziesz trzy przewidywane odcienie (nie jeden) jakie mozesz uzyskac :D

Gość farbadowlosów
wolałabym sprawdzoną a nie że np blond wyjdzie jak czarna.