Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabisssssss

Polka i Arab, czy to ma sens?

Polecane posty

Gość Gabisssssss

Kiedy poznalam Aliego chcialam zeby byl on chlopakiem, ktory pomoze mi zapomniec o mojej dosc nieciekawej sytuacji malzenskiej. Chcialam chodzic z nim na imprezy, spotykac sie na chwile, nic wiecej. Nie interesowalo mnie jego pochodzenie, religia czy rodzina. Mialam to w nosie. Po czasie jednak sie zakochalam. Tak naprawde niedawno. Wraz z tym pieknym wydarzeniem zaczelam interesowac sie ta calym, Islamem, kultura. Teraz wiem, ze to dla mnie cos wiecej niz tylko przygoda. Szczerze chcialabym sie z nim zwiazac na stale. A moze juz jestem zwiazana? co chwila znaduje jakies regulki na temat, jak nie regulki to glupie opowiesci o kobietach zranionych przez wyrafinowanych Turkach, Arabach... Jednym wyjscie jest chyba przekonanie sie na wlasniej skorze. Jezeli chodzi o ubior to mam wolna reke. Nigdy nie powiedzial mi, ze tak czy tak ubrac sie nie moge bo wie,ze zabilabym go smiechem.

Gość Jordan Chase
To nie ma sensu. Równie dobrze możesz sobie przystawić rewolwer do głowy i pytać się na forum: "Czy naciśnięcie spustu ma sens?"

glupie historyjki ....Sama widzisz co napisalas? Glupio to Ci moze byc jak cos Ci zrobi wywiezie i wtedy sobie powiesz durne baby ...z palca wyssane niestety te historki nie byly

Gość zielona laska
Szkoda mi Ciebie, zmarnujesz sobie życie. Zakładasz tysiąc pierwszy wątek, aby dowiedzieć się, że takie związki nie mają sensu, ale i tak dajesz się nie nabrać. Jesteś jak dziecko wierzące w św. Mikołaja. Współczuję Ci :(

Gość goska21.,
Do mnie też piszą arabusy łamaną polszczyzną .. ha ha .. śmiać mi się chce jakie to żałosne typki. Wrzucam ich do spamu lub banuję. Trzeba mieć malutkie IQ aby się nabrać na ich teksty :D

I pojedź z nim na wycieczkę do rodziny, to wtedy przekonasz się jaką wielką miłością cię darzy. Nie bądź głupia oni nie szanują kobiet.

Gość Adrian Lewandowski
zastanawiam się, co takiego jest w tych Arabach, że niektóre sikają w majtki na ich widok przecież są w cholerę owłosieni, impulsywni od nadmiaru testosteronu i zazwyczaj słabo wykształceni liczy się tylko armata? a o cym będziecie z nim gadali? o nawróceniu na islam?

Gość Gabisssssss
Zapomniałam dodać, że jestem masochistką i lubię jak mnie faceci okładają korbaczem

Gość Gabisssssss
Jestem sama. Maz jestem w domu 1-2 dni w miesiacu, a ja mam swoje potrzeby. Niestety kariera jest wazniejsza niz ja. Musze miec jakas odskocznie od tego wszystkiego. Tu gdzie mieszkam, powiem tylko tyle, ze jest to Francja, spotyka sie takie zwiazki. Z jednej strony jestem pewna, ze chce zakonczyc zwiazek z mezem, z drugiej te historie :o

moja kuzynka jest z Arabem, mieszkają w Anglii, jak są tam to wszystko gra w Polsce wszystko gra ale u Niego ona już nie jest milutko traktowana inna kultura no nie szanują ją tak jak trzeba, ma wsparcie rodziny i przyjaciół ale czy to jest szczere? skoro tylko się odwraca lecą zdania że jak mogła zrobić taką głupotę? Póki co jest zadowolona już ponad 5 lat są ze sobą.

Gość zielona laska
Bo widzisz, niektóre polki naoglądały się kiczowatych starych melodramatów ukazujących arabów jako księciów pustynii na białych rumakach. Szkoda tylko, że ich poziom intelektualny był zbyt niski, aby obejrzeć parę filmów dokumentalnych o życiu w krajach arabskich .. w ten sposób wciąż żyją nieuświadomione tego co ich tam czeka ..

Gość oczywiście, że ma sens
wreszcie coś sie będzie działo w twoim życiu. Jak dostaniesz mocno w ryja , aż sie krwiązalejesz, zobaczysz jak bardzo zależy mu na tobie. Kobieteo, to ze zainteresowałas sie arabem, znaczy to, że musisz koniecznie odwiedzić psychiatrę i leczyć się bardzo intensywnie.

Gość Kormoradnna
Tak , tego moga im niekorzy pozazdroscic. Araby sa przystojne, z regoly. Znam wielu , czekoladowa skora, geste wlosy, ciala nie maja owlosione, a jezeli , to mlodzi to depiluja, bo tak maja w religii, pozatym sa czysci i dbaja o siebie . Tez to maja w religii,sa rodzinni, maja swoje zwyczaje. Pozatym zalezy z jakiego kraju on pochodzi. Same zwyczaje i kulture trudno dopasowac, ale przy wielkiej milosci da sie. Znam wielu i sa wspaniali, ale nie zylam z nimi w zwiazku. Pozatym wszedzie sa tacy i tacy, tak jak i Polacy, bywaja rozni. Zyja rodzinnie i na wzajem sobie pomagaja. To nie takie zle.

no pewno, jakiś czas temu byłem u kolegi w Vaterlandzie, jak mieszkał jeszcze w kontenerze i miał za sąsiadów arabów, tak paskudnych ludzi, to ze świecą szukać, inaczej to wygląda na forach dyskusyjnych a inaczej w realu, więc sie aż tak nie rozczulaj.

Gość Kormoradnna
To jedz do Afryki i tam sie przyjzyj im , a nie w Vaterlandzie. Bo ja w Vaterlandzie widze duzo Polakow, ktorzy kradna, smierdza i zyja na koszt Vaterlandu.

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbb
nie, to nie ma sensu

Gość Gabisssssss
Spytam, co sądzi o tych filmikach. Z tego, co mi tłumaczyl. To wszystko jest propaganda.

masz męża kobieto. bądź wierna. chciałabys by twój mąz ciebie zdradzał? typowe myslenie marnej kobiety- jest nie tak, ide w ramiona innego. zastanów sie nad sobą. jakie chcesz dac wzorce swoim dzieciom. jak chcesz patrzec sobie w twarz? jak widzisz swoje małzeństwo?

Gość Gabisssssss
Maz jest tylko na papierze. Po co mi taki? Teraz mam szacunek, zainteresowanie i namietnosc.

Gość Gabisssssss
Ten zwizek rozpad sie z winy mojego meza, ktory nawet nie dzwoni za czesto, a jak wroci z delegacji to i tak spi prawie caly czas. Nie tego oczekiwalam.

Gość Olsa
ja mam kolezanke, ktora wyszla za maz, jej maz tez ma na imie Ali. Maja cudnego synka i bardzo dobrze im sie razem zyje, sa wspaniala para.

Gość Gabisssssss
Olsa, ale to Muzułmanin? Ile są już razem. ps. żona lorda z fiorda ale tez ma pseudonim :D :D

Głupota ale cóż.. Jak napisałaś trzeba przekonać się na własnej skórze, żeby uwierzyć :) Gdybyś była młoda dziewczyną to może jeszcze, ale mężatka z rodziną ? Dla araba to po prostu dziwka.