Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nati_krk_

Rozstanie, trudne chwile do przetrwania :(

Polecane posty

Ciche moze wczesniej sprobuj wysilku fizycznego - malowanie mieszkania, kopanie ogrodka a jak nie masz takich mozliwosci to zwykla silownia ale taka z instruktorka/ instruktorem ktory sie pastwi nad Toba - zwykle zajecia fitness tez moga byc;)) - mnie pomoglo , nie nie dalo zapomnienia tylko jak to sie mowi czlowiek radzi sobie z jednym rodzajem bolu , ja tak dawalam sobie do wiwatu ze przez kolejne tygodnie bolaly mnie tak bardzo wszystkie miesnie, ze nie moglam myslec o zlamanym sercu,nawet wrzucenie 1 w samochodzie wymagalo uzycia 2 rok bo bolalo nawet tam gdzie nawet nie wiedzialam ze mam miesnie;)) Ja tak naprawde przetrwalam dzieki silowni/ fitnesowi do dzisiaj tam biegam i do dzisiaj znajduje tam ukojenie, wiekszosc mysli ze to dla miesni, wagi a ja wiem ze dla zdrowia psychicznego;)) nie zapomnialam ale przetrwalam ten najwiekszy bol moze u Ciebie tez pomoze;)

Gość ciche łzy
Na siłownie czy na fitness to na razie nie ma możliwości a prace fizyczne to mam ale najgorsze jest to siedzenie w pracy , bo tutaj najwięcej myślę a pracować niestety muszę. Wolałabym żeby mnie coś bolało niż ten ból który teraz przeżywam , bo wiesz dobrze , że jest nie do opisania.

Gość ciche łzy
Zakwas to mam w głowie i to taki , że hej . Gdybym tak mogła wyjść i gdzieś na łące się wykrzyczeć i wypłakać to wiem , że by mi ulżyło. Do dupy to wszystko jest i wiem, że nie powinnam zadawać sobie tego pytania ale ciągle zadaje dlaczego to mnie spotyka.

Gość ciche łzy
Tak tylko dlatego , że chcemy być kochane i szczęśliwe a tak naprawdę stajemy się przez to nieszczęśliwe ...

Dokladnie tak, tak naprawde same sobie dokopujemy, ja tez to wiem .... ehhhh tylko z drugiej strony fajnie jest byc kochana:) moze tylko trzeba nauczyc sie akceptowac fakt ze tylko przez chwile;)) wiec Ciche moze nie koncz z nim i nie zamartwiaj sie tym co bedzie tylko zyj i ciesz sie poki mozesz;))

Gość ciche łzy
Ale nie mam sił na te rozstania i powroty i na niepewną przyszłość. To za dużo zdrowia mnie kosztuje

Gość ciche łzy
Wiesz ile bym dała za te chwile szczęścia ...

Ciche to nie rozstawajcie sie , nie rozmawiajcie/ nie myslcie o jutrze;) na lzy i bol zawsze bedziesz miala czas;) wiesz bylam ostatnio na " klimakterium i juz" polecam tak na marginesie ale tak siedzac i sluchajac doszlam do wniosku ze zycie tak szybko ucieka a my tracimy go na zamartwianie sie , ja juz tak nie chce ;) i pewnie czasmi dopadnie mnie smutek i melancholia z tego czy innego powodu ale chce zyc , wychodzac z domu usmiecham sie do wszystkich wkolo flirtuje i staram sie cieszyc pierdoletami np sms od 26 letniego dzieciaka;) i co z tego ze to dziecko i co z tego ze nic z tego nie bedzie ba ze nawet sie z nim nie umowie - bo nie chce :))wazne ze przez chwile fajnie mnie poczaruje;) i w nosie mam co bedzie jutro..;) bo moze jutra nie bedzie;)

To polecam wieczorem na jednym wdechu przeczytać "Kto zabrał mój ser" Spencera Johnsona, a jutro prosiłbym abyście się podzieliły tym co wyniosłyście z tej książki. Na necie na pewno znajdziecie jakiś pdf.

:))) suuper przeczytam jak znajde w siecie ale nia na jutro ,,..... bo wiesz fitness i flirty mi w glowie;)))

Gość ciche łzy
wiesz ile tych łez było , a o bólu nie wspomnę . Może powinnam żyć chwilą ale jak pomyślę o tym bólu to nic mi się już nie chce . Nie chce mi się żyć

Gość ciche łzy
aaanati super , że teraz tak podchodzisz do życia , może i ja doczekam takich chwil

Ciche skoro ja najwiekszy smutas doczekalam to Ty tez;))) Warno ja wolalabym swoj stary Smierdzacy ser;)) ale skoro Stary Smierdzacy Ser spierdzielil to no coz ...;))) to rozejrze sie jednak za nowym:))

bo go kochalam, bo uwielbialam z nim spedzac czas bo nawet po ladnych paru latach mialam motylki w brzuchu i .....i juz w trakcie klotni nie chcialam sie klocic tylko przytulic booo ... nie wazne bylo minelo ..... przeszlosc...... Ser wyparowal a ja zamierzam byc szczesliwa ....

Gość ciche łzy
warno po co zadajesz takie głupie pytania. Jak się kogoś bardzo kocha to chce się z kimś być , bo żaden nowy ser nie zastąpi tamtego nawet jak był śmierdzący ale dla Niej kochany

Ciche mysle ze Warno nie zrozumie kobiecej logiki, tak jak my nie rozumiemy meskiej ( bynajmniej ja nie rozumie;)) tak zlosliwosc losu, zycia itp;) Warno na glupie pytania sa glupie odpowiedzi logiczne;))

Gość ciche łzy
Tak masz racje , że nie zrozumie , bo faceci nie znają się na kolorach i dla nich wszystko jest albo białe albo czarne a my jesteśmy małostkowe i chcemy jeszcze koloru różowego i niestety płacimy za to wysoką cenę.

Gość kermit żaba!
W nawiązaniu do kwestii "nie ma głupich pytań", przypomniał mi się jeden kawał: Nowy wykładowca z elektrotechniki przychodzi na pierwsze zajęcia ze studentami. Chcąc wprowadzić dobrą atmosferę mówi: - Nie bójcie się pytać jak czegoś nie rozumiecie. Ja wyznaję taką zasadę, że nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Na to jeden student wstaje i mówi: - Panie doktorze, czy jeśli stanę na torach tramwajowych i rękoma złapię się linii trakcyjnej, to pojadę jak tramwaj? Miłego dnia!!!

A ja się zastanawiam czy wy same jesteście wstanie się zrozumieć. :)

Gość ciche łzy
Kermit dobre to było. Co u Ciebie?