Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlagamPomocy

STRACIŁAM UKOCHANEGO W WYPADKU

Polecane posty

skoro był za granicą to powinnaś płacić wyższe rachuneczki za roaming przyznaj się ile płaciłaś za eski do ukochanego? :D

Gość superbitch
no to i tak wsiadaj w pociag i jedz do Francji do tego miasteczka i wypytuj lekarzy czy znali takiego Polaka co pare dni temu u nich zmarl.. szybciutko, moze jakis nocny pociag zlapiesz 🖐️

Gość dsja
Jasne, że realne się wydawało bo "przyjaciółka" Cię zna i wie w jakie struny uderzyć. Jeszcze jesteś w fazie zaprzeczenia.

Gość Dijazzzkameron
Masz jego nr komórki ? Zadzwoń. Zadzwoń z zastrzezonego i uslyszysz kto odbierze.

Jego przyjaciółka mnie nie znała, zaczęła mnie odiwedzać jak wyladowałam w szpitalu i tak jakaoś nasza znajomośc sie zaczela

Gość superbitch
daj tu numer do niego, to moze ktos z nas sie dodzwoni :D

Gość dsja
To może być psychicznie chora osoba ta cała przyjaciółka.

Gość ech wiosna wiosna,,,
Z tą przyjaciólką to podejrzana sprawa.Myślałam, że się wczesniej znałyście.ZONK!

Gość dsja
Jak to zaczęła Cię odwiedzać obca dziewczyna?

Gość ech wiosna wiosna,,,
Przestań się z nią widywać, bo coś śmierdzi.

Gość hhhhhhhhhhhhyyyyyyyyyyyyyyyyy
zmienił nr , normalne, jak ojciec mogł gdzies wyjechać na kilka dni a pogrzeb, żałoba? skad masz nr telefonu nagle do jego ojca?

Wydaje sie normalna. Nie wiem to wszystko tak nagle sie skończyło. Czytałam przy niej wiadomość o tym jak poszła operacja. W wiadomosci było napisane, ze zmarł. To tak jakby po niej spłynęlo

Normalnie, zaczęła przychodzic nagle do mnie do szpitala. Nr telefonu do ojca nie mam i pewnie nigdy nie bede miała. Gadam z nim na gg któe kieydś należalo do jego syna

Gość daj nr gg
napisze tam moze sie ktos odezwie

Nie kłamie, mam ciekawsze zajęcia. Umieściłam tu post, bo cos mnie tak tknęlo, zaczęlam łączyć wszystkie elementy i coś jednak nie pasuje. Chciałam poznać jeszcze zdanie osób "z zewnątrz"

Gość Dijazzzkameron
A jak to z ta ostatnia wola? To jego wola było żebyś nie była na pogrzebie? Żebyś nie wiedziała gdzie go pochowaja?:) sorry ale skad on wiedzial ze umrze i powiedział ojcu o tobie? Dał mu swoje hasło czy tam pozwolił wejść na gg i do ciebie pisać? To nienormalne jest.

autorko - jak Wy się poznaliście? może trzeba przeprowadzić mały eksperyment...

Nie chce żebym cokolwiek o tym pogrzebie wiedziała. Ne wiem jak to dokładnie jest z tym gg, ojciec jego laptopa ma

nie kłam bezczelna dziewucho - twój pierwszy post był przepełniony bólem po stracie chłopaka a nie podejrzeniami o kłamstwo z jego strony sama się już mieszasz w swoich ściemach

ojcu syn zmarł a on siedzi na gg i gada z toba, tak samo jak wysyła ci ojciec listy, juz to widze ze ktos inny by sie chciał bawić w takie rzeczy jak ma pogrzeb na głowie, syn mu znarł, katasrofa mozna powiedziec a on osbie gada na gg jak gdyby nigdy nic dziecwyzno gdzie ty masz oczy? a skad znasz ta kolezanke? a jak sie z tym chłopakiem zapoznałas?

Jak sie poznalismy? Pisząc na gg :) Poznałam taką dziewczynę, z którą pisał przez 4 lata i też ona nic o nim nie wiedziala, nie spotkał sie z nia nigdy. Nie wysłal jej zdjęć. On od niej wyciągnął mój nr gg i jakoś tak sie potoczyło

Gość Przyjaciolka zmarlego kolegi
No to ta dziewczyna przyjaciółka niby z tobą pisała ! Podawała się za faceta. Miała 2 zdjęcia to ci wysłała :) Nie dzwoniła bo byś rozpoznała głos kobiety. Wiedziała ze lezysz w szpitalu to cię odwiedziła jako jego przyjaciółka :D Proste. Jak 100 metrów żyłki w kieszeni.

a ta osoba jest ta kolezanka

Gość epizody
Czy Ty normalna jesteś????