Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blue_eyed

Dziewczyny w Londynie laczmy sie:)

Polecane posty

Dzieki sprawdze sobie a wie ktoś może z doświadczenia? Bo byłam w jednym klubie ale forma mi nie pasowała, oni tam grali bardzo zawzięcie :) a mi chodzi bardziej o zabawę, sam fakt grania a nie sciny i profesjonalne granie No ale zobaczę na te linki oczywiście

Gość brumbrum1234
Ja byłabym bardzo chętna na pogranie w tenisa stołowego, ale tak właśnie dla zabawy, bo nigdy jakoś szczególnie tego nie trenowałam, ale zawsze sprawiało mi to frajdę! :)

Gość maluczka8686
przeprowadzam sie na edmonton, słyszałam , że nie jest to najbezpieczniejsza dzielnica . Mieszka tam może któraś z was? Jeśli tak, to bardzo proszę napiszcie jak tam jest ? będę tam co prawda dopiero w lutym, a dokładnie 28. Nie znam w londynie zbyt wiele osób, mam tam przyjaciółke, która mieszka w croydon , a to jest pod londynem i to na południu.

Gość maluczka8686
no to się przeraziłam teraz :( proszę doradźcie gdzie w takim razie jest najbezpieczniej jeśli chodzi o londyn północny. Będę wdzięczna za odpowiedź, bardzo mi zależy, abyśmy z córką czuły się bezpiecznie

Ja na seven sisters mieszkam i tez niby czarnuchowo itd ale mi tu w sumie dobrze :D I odkad tu jestem nic mi sie nie stalo i mam dobre polaczenie z centrum OoO!:)

Gość fchyfdgjj
Seven sister to niebo w porównaniu z edmonton. Ogólnie pn-wsch londyn to szambo ale np Ja mieszkam na leytonstone i w sumie nie jest tak źle, biało w miarę. Leyton też bo zamieszkałe przez Europę wschodnią ale jest spoko i po kilku latach czuje się tu bezpiecznie Do edmonton nawet nie zapuszczam się myślami. Jeśli twoje dziecko nie jest czarne to lepiej się tam nie przeprowadzaj.

Szczerze mowiac slyszalam cos o Edmonton ze tam niezbyt bezpiecznie. Ale Jedni narzekaja drudzy nie, zalezy chyba od osoby:)

Gość humpty dumptyyy
Ostatnio słyszałam o edmonton jak zanozowali chłopaka na oczach jego dziewczyny bo zwrócił im uwagę ( małe debile rzucali w nich kasztanami) Chyba nie chcesz w to wprowadzać swojego dziecka?

Gość maluczka8686
Dzięki za informacje, po tym co tu przeczytałam, zrezygnuję z mieszkania na edmonton,dla mnie bezpieczeństwo dziecka jest najważniejsze. Do przeprowadzki mam miesiąc, więc jak najszybciej muszę znaleźć inną dzielnicę, wolałabym gdzieś na południe londynu, ale ze względu na pracę musi to być północ, pytanie tylko gdzie?Ehh, jestem w kropce

Edmonton jest wtretne jednym slowem. Miszkaja tam polacy ,polskie cyganu to chyba w kazdej ulicy!!!! Bardzo duzo czarnych. Kilka lat temu zgwalcili tam moja znajoma. Seven sisters zalezy gdzie,jedna miesjca sa ok inne masakra. Tez duzo polakow tam jest. Totennham to samo co seven sisters. Ja bym ci ewentualnie plecila Enifield.Mieszkalam tam na spokojnym osiedlu.

Polnoc Londynu: Swiss Cottage - super fajna dzielnica w drugiej strefie. Mieszkam w poblizu. Bezpiecznie, blisko do centrum, mieszkaja tam w przewazajacej wiekszosci Anglicy. To samo Finchley Road. Bardzo polecam. Wczesniej mieszkalam w Hendon Central. Nie jest zle. Duzo Zydow, Polakow (to juz chyba wszedzie), Azjatow. Pol godzinki metrem do centrum. Dla mnie tez bezpieczenstwo dziecka jest wazne, wiec Cie rozumiem. Zycze owocnych wyborow! :)

Zanim sie przeprowadzisz,sparawdz sobie ceny mieszkan w poblizu szkoly do ktorej bys chciala sie wybrac. Dojazdy to wydatek,a kiedy chcesz oszczedzic to wazne zeby byc blisko.Zycze Ci powodzenia w szkole i w pracy ;).

Gość honeyball
co powiecie na Kensal Rise? nie jest az tak drogie

Mieszkalam dawno temu blisko Kensal..w Harlesden i nie wpominam dobrze tej dzielnicy. Bardzo niebespiecznie tam bylo. Byc moze w Kensal jest inaczej..Cenowo napewno duzo taniej niz w Swiss Cotage ;)

Gość ajatakkk
Hey ja mieszkam na Ealingu od pol roku i mam nadzieje ze nie bede musiala zmieniac okolicy.Jest spokojnie do sklepow blisko szkola dla dzieci tez jest ok.Polakow rzeczywiscie jest sporo.Ale w moim kregu to raczej tacy z rodzinami ktorzy mieszkaja tu na stale.

Gość almond cookie
Co myślicie o Chiswick(II strefa)?Bezpiecznie tam jest?Jaka nacja jest ''dominująca''?

Gość pipka sipka
mayor ale zes dowalila, swiss cottage to bogata dzielnica i trzeba niezle zarabiac by tam mieszkac, ilu polakow na to stac? a autorko tematu dokladnie gdzie bedziesz pracowac? sprawdz sobie jak by ci najlatwiej bylo dojezdzac, edmonton, tottenham hale, seven sisters i tym podobne dziury odradzam, gangi, duzo czarnych, turkow, albanczykow, syf i mogila...dla dziecka aboslutnie nie ciekawe miejsce do mieszkania, moze lepiej wyprowadzic sie troche poza londyn i dojezdzac jak nie jest daleko, tutaj jest swietnie rozwinieta siec polaczen kolejowych

Gość numerowaaaaaa
Co do Chiswick to nie mieszkalam tam, ale slyszalam, ze to fajna i dosyc ladna dzielnica.

Gość antyfaszystka
Dziewczyny chce was ostzec przed tomkiem z polnocnego Londynu baunds green, numer jego to 7534970916.Przeleci cie i mu sie znudzisza z seksu i tak zadowolona nie bedziesz bo chlopak niema czym sie chwalic robaczek w gatkach. lepiej takich polaczkow omijac hyhyhyhy :)

Gość maluczka8686
Hej dziewczyny, decyzja zapadła i zamieszkam w Bromley, z tego względu , że tam udało mi się znaleźć inną pracę i Bromley jest na południu londynu , a nawet pod. Żal mi trochu pracy w edmonton,bo była lepiej płatna i na wymarzonym jak dla mnie stanowisku veterinary assistant, ale mam dziecko i mieszkanie w gangsterskiej dzielnicy jest nie dla mnie, a dojazdy z pod londynu nie bardzo mi się uśmiechały, jestem sama z dzieckiem więc pogodzenie pracy, wyszykowanie córki do szkoły i obiór jej to wystarczająco dużo jak na początek, z dojazdami nie dałabym chyba rady. Mam nadzieję , że dobrze zrobiłam, tam będę miała wszystko na miejscu czyli jakiekolwiek dojazdy odpadają , praca 10 min pieszo od mieszkania, a szkoła też rzut beretem, po za tym do croydon z tamtąd jest chyba jakieś 15-20 min więc nie tak daleko od mojej koleżanki

Gość numerowaaa
Super, ze Ci sie wszystko tak ulozylo. Dojazdy w Londynie w godzinach szczytu to masakra, wiec trudno byloby Ci to pogodzic z zajmowaniem sie dzieckiem.

Gość numerowaaa
Fajnie, ze Ci sie tak ulozylo, dojazdy z Londynie w godzinach szczytu to masakra, wiec trudno by Ci bylo je pogodzic z wychowywaniem dziecka.

Gość numerowaaa
Fajnie, ze Ci sie tak ulozylo, dojazdy z Londynie w godzinach szczytu to masakra, wiec trudno by Ci bylo je pogodzic z wychowywaniem dziecka.

Gość numerowaaa

Gość numerowaaa
Sorry, ze sie powtarzam, internet sie zawiesil

Gość kiermiasz
Bromley to bardzo ladna i zielona dzielnica, o wiele lepsza i bezpieczniejsza niz edmonton, tak wiec dokonalas dobrego wyboru, ja mam troche znajomych tam i sobie chwala to miejsce

Gość kiermiasz
Bromley to bardzo ladna i zielona dzielnica, o wiele lepsza i bezpieczniejsza niz edmonton, tak wiec dokonalas dobrego wyboru, ja mam troche znajomych tam i sobie chwala to miejsce