Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrowe szaleństwo

Nie wiem jak młody człowiek może siedzieć w sylwestra sam w domu

Polecane posty

Gość o fuj, ale oblesny
sam się goń, tobie się podoba chlanie na umór w samotności, mi nie i wolno mi twierdzić co mi się podoba :D miłej zabawy tak czy siak, o gustach się nie dyskutuje🖐️

Żadna zmiana życia, nie będę tańczył :o🖐️ Kolega z którym ostatnio zaciesniłem więzy zaprosił, będzie tez kilka innych osób z którymi utrzymuję lżejszy kontakt. 🖐️ W pracy akurat dalej z nikim nie utrzymuję blizszego kontaktu. 🖐️

"o gustach się nie dyskutuje" Wtedy nie ma żadnych tematów do dyskusji.

Nie pisałem, że stronię od wszystkich ludzi. Tylko od tych z udanym życiem, bo czuję się od nich gorszy. 🖐️ Tu jest wyjątek, bo to ludzie z okresu gdy towarzysko nie leżałem i kwiczałem, czyli gimnazjum. 🖐️

"Po co masz pić akurat w teń dzień? Odczuwasz przymus?" A ty po co chodzisz do kościoła? Myślisz, że ci się w nagrodę numery lotto przyśnią? :D Skoro inni się w ten dzień bawią to i ja sobie pofolguję. Nie ukrywam, że wolałbym w ten dzień kogoś zgwałcić i zamordować ale trzeba się cieszyć tym co jest :D

Gość o fuj, ale oblesny
tu akurat nie ma nad czym dyskutować, jak lubisz zgona w otoczeniu czterech ścian to co mi do tego

"Tu jest wyjątek, bo to ludzie z okresu gdy towarzysko nie leżałem i kwiczałem, czyli gimnazjum." O! Szacun. Pamiętają o tobie. Ja to jak w szpitalu wylądowałem to nikt ze studiów się nie zainteresował moją nieobecnością a tutaj gimnazjum... fiu, fiu

Gość pzw to byl projekte
Z pewnoscia lepszy jest zgon w gronie znajomych mord :D🖐️

Gość yygjuv
ostatni dzien roku , bilans zyskow i strat a ze bylo zero ruchania to i zapic trzeba 🖐️

"jak lubisz zgona w otoczeniu czterech ścian to co mi do tego" Jakiego zgona? Mam pełen dysk wszelakiego rodzaju rozrywek na ten dzień.

"a ze bylo zero ruchania" I tak będzie. To się nie zmieni. Nadzieja matką idioty.

Chodzę, bo jestem katolikiem i lubię chodzić. Są tam też piękne kobiety i różne ciekawe sytuacje.

Gość yygjuv
popijesz z Panem Ręką twoim najlepszym przyjacielem :D

Gość yygjuv
ciekawe sytuacje w kościele :D no chyba ze jestes niesfornym ministrantem :classic_cool:

"Są tam też piękne kobiety i różne ciekawe sytuacje." Walisz konia do dziewczyn w kościele? Ja pierdolę... co za straszydło.

Gość yygjuv
ciekawe ile sytuacji w całym moim grzesznym zyciu mnie ominęło :( :classic_cool:

Tam przychodzą piękne kobiety na poziomie i pewnie tam coś się zdarzy. Ostatnio jednej ewidentnie wpadłem w oko, a pewnie też innym.

"Ostatnio jednej ewidentnie wpadłem w oko, a pewnie też innym. " Jak się dowiedzą, że jesteś bezrobotnym pasożytem to pewnie zgwałcą cię na miejscu :D

Darker "O! Szacun. Pamiętają o tobie. Ja to jak w szpitalu wylądowałem to nikt ze studiów się nie zainteresował moją nieobecnością a tutaj gimnazjum... fiu, fiu" Nie martw się, jakbyś nagle przestał pisać na Kafe to wszyscy się zainteresują twoim zniknięciem. Automatycznie pomyślimy, że w końcu ze sobą skończyłeś.

"Automatycznie pomyślimy, że w końcu ze sobą skończyłeś." Piszesz jak moja znajoma z grupy.

Gość darker od kiedy gustujesz
w licealistkach?

"Jak się dowiedzą, że jesteś bezrobotnym pasożytem to pewnie zgwałcą cię na miejscu " taaa :D analnie kijem od szczotki :P

"palisz??! o fu, jak możesz." Nie palę tak jak i nie piję. Dla relaksu w ten dzień.

Gość maria _tt
Darker, chyba będzie Ci się nudzić trochę? I aż tyle alkoholu będziesz pił?? Masakra.. ;)