Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrowe szaleństwo

Nie wiem jak młody człowiek może siedzieć w sylwestra sam w domu

Polecane posty

"Nawet jakby moje zaprosiło Madonnę to bym został w domu." masz rację. dla tej starej brzyduli nie warto marznąć na rynku :P

Gość xender
jakiego masz haka?

"Wydaje mi się, że jednak prowokujesz, w sensie wyżywasz się.. czyli pokazujesz swoją złą stronę. To niewiele z Ciebie." A czego się spodziewasz aby było - wiele? "Dużo osób zna Ciebie osobiście z kafe?" Nie. "Raczej nie byłeś taki niemiły i oschły jak tutaj" Byłem. Należę do tej licznej grupy społeczeństwa która nie ma ulg w niczym.

Darker, a czemu już od razu twierdzisz, że nie będę wobec ciebie sympatyczna? Nie mam zamiaru się z tobą kłócić. Po prostu wiem, że wszystkie dzieci neo i kafeterianki lecą na ciebie, więc chciałam tylko to sprawdzić ;)

Gość fdgj,nhjk,,
jak zwykle ci co maja najwiecej do powiedzenia, peawidzowcy opanowaly topik i te ich kooreskie przydupasy plci odmiennej darmozjady i zatruwacze powietrza

"Darker, a czemu już od razu twierdzisz, że nie będę wobec ciebie sympatyczna?" A co mi po twojej sympatyczności?

Gość fdgj,nhjk,,
*prawicowcy

Darker, no powiem ci jak ja to widzę. Jak ktoś jest dla mnie miły, to mnie sie po prostu milej robi, wieczór staje się fajny, no i chyba tyle... czyli dużo, nie? ;)

Gość maria _tt
"A czego się spodziewasz aby było - wiele?" Niczego się nie spodziewam ;) op prostu Darker to takie Twoje alter ego, nie ma nic złego w tym. Rozrywka jak każda inna. "Po prostu wiem, że wszystkie dzieci neo i kafeterianki lecą na ciebie" Hahaha :D to prawda :D Darker powinien pisać bloga, murowany hit :D

A ile ty Darker masz lat? Nie jesteś starym dziadem, by być takim zgryźliwym :classic_cool: Offerma to co innego

"Jak ktoś jest dla mnie miły, to mnie sie po prostu milej robi, wieczór staje się fajny, no i chyba tyle... czyli dużo, nie?" I co z tego? Mam ci kadzić abyś się lepiej poczuła?

Gość maria _tt
"Offerma to co innego" Fakt.. koleś 37 lat to już tylko czeka na śmierć..

Maria, hehe. No bo coś w nim jest takiego, nie? Intrygującego :D Ale ja tam uwielbiam energicznych ludzi, nie, żeby ten coś :P

Darker, kadzić? :P A po co? Można się pośmiać, głupio popisać, w końcu po to się idzie na neta, by się rozerwać. No w twoim przypadku wyżyć ;)

"Po prostu wiem, że wszystkie dzieci neo i kafeterianki lecą na ciebie" Taaa tak jak na studiach ... "A ile ty Darker masz lat?" 27.

Gość mercanta
jak ty to darker robisz że taki cyniczny jestes?

Gość maria _tt
Po prostu gra tutaj takiego trochę "niepokornego złego chłopca " ;) (no oprócz gadania jaką to krzywdę mu kobiety zrobiły..) Gdyby umiał to odpowiednio przenieść na grunt realny to by się nie mógł odpędzić od kobiet ;) ale nigdy nie jest za późno, teraz wie, że bycie za miłym odpycha zdecydowaną większość kobiet

"27? Młody jesteś." To samo piszą tu każdemu. Nawet tym po 50-tce. "Gdyby umiał to odpowiednio przenieść na grunt realny to by się nie mógł odpędzić od kobiet " To miało miejsce; byłem dla was frajerem od załatwiania wszystkiego - nic w zamian. "ale nigdy nie jest za późno" Jest za późno. O 10 lat.

Gość mercanta
pewnie jej facet nie mógł, a ona miała chcicę. to wylewa jad.

Gość maria _tt
To miało miejsce; byłem dla was frajerem od załatwiania wszystkiego - nic w zamian. Gdybyś umiał przenieść to jak się tutaj zachowujesz, jak sobie radzisz w konfrontacjach w necie.. itp. itd. w realu byłeś pewnie zawsze za miłym kumplem, tacy są od razy spisywani na straty Przesadnie młody nie jesteś, ale danie sobie spokój z kobietami? To już dziwne. I tak pewnie nie piszesz tego serio

suwka "Aaa, że taki cynik i arogant? I like it." No na takiego się stara kreować, jednak w 'realu' jest typem chłopaka, którego się spławia. Taki to może budzić jedynie odczucia braterskie. Taki to nawet boi się spojrzeć dziewczynie w oczy, stara się być miły i to wszystko. Po tylu latach porażek na gruncie damsko-męskim został zwykłym frustratem z zadatkami na gwałciciela. Мне очень жаль. :)

"Gdybyś umiał przenieść to jak się tutaj zachowujesz, jak sobie radzisz w konfrontacjach w necie.. itp. itd." To jest zupełnie co innego. Tego nie można "umieć przenieść". Im więcej piszesz na forach tym gorszy stajesz się w rozmowie na żywo. Ja zawsze byłem w niej kiepski więc tym bardziej mi nie szkodzi przesiadywanie tu. Po co mam się stresować i robić z siebie pajaca na żywo? "w realu byłeś pewnie zawsze za miłym kumplem, tacy są od razy spisywani na straty " To prawda. Sam podpisywałem na siebie wyrok. Teraz już wiem czemu temat: "mój chłopak siedzi w więzieniu" ma tu już trzecią edycję i tysiące wpisów. "Przesadnie młody nie jesteś, ale danie sobie spokój z kobietami? To już dziwne. I tak pewnie nie piszesz tego serio" Pisze na serio. Studia się skończyły więc co mi zostało? Sympatia.pl i zaczepianie kobiet na ulicy? Nigdy. Całe życie przeżyłem sam i nie mam ochoty dłużej z tym walczyć. Widocznie nie zasługiwałem nawet na szansę.

"Po tylu latach porażek na gruncie damsko-męskim został zwykłym frustratem z zadatkami na gwałciciela" Już na ciebie czekam.