Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrowe szaleństwo

Nie wiem jak młody człowiek może siedzieć w sylwestra sam w domu

Polecane posty

"Darker, chyba będzie Ci się nudzić trochę?" 2 Tb Anime na dysku. Będzie dobrze.

Gość maria _tt
Ale jak będziesz pijany to raczej mało z oglądania będziesz pamiętał :P już lepiej wyjść na miasto i kogoś poderwać, w sylwestra to wszyscy są śmielsi i bardziej otwarci, Ty też pewnie jak trochę wypijesz :P

żaba Letycja "Wiara, gratulacje" Oczywiście podczepiam się do gratulacji. :) Taki chłopak nie może się marnować w samotności! maria _tt "Darker, chyba będzie Ci się nudzić trochę? I aż tyle alkoholu będziesz pił?? Masakra.." Hmm no w sumie raz w życiu się chłopak zabawi. Sam ze sobą, bo szczerze mówiąc kto by tam chciał go oglądać w Nowy Rok? No właśnie. :)

"bo szczerze mówiąc kto by tam chciał go oglądać w Nowy Rok?" Nie wiem kto by chciał. Wiem, że nie byłoby problemu podpiąć się do chłopaków z pracy. Ja jednak nie mam absolutnie ochoty nikogo oglądać w nowy rok. "już lepiej wyjść na miasto i kogoś poderwać, w sylwestra to wszyscy są śmielsi i bardziej otwarci" Jaaasne. A dziewczyny samotnie po nocy chodzą :D.

Gość PO CO TE KŁÓTNIE
Ja nigdy nie lubiłam sie bawić w związku z tym nie chodze na sylwestrowe bale...

"już lepiej wyjść na miasto i kogoś poderwać, w sylwestra to..." Wyborny pomysł, niech chodzi w sylwestrową noc i zaprasza dziewczyny na kawę. :D

Gość PO CO TE KŁÓTNIE
Dla mnie rozrywka to czasami może zbyt luksusowe rzeczy ale nic nie poradze na to Jest wiele rzeczy które są przyjemne.

Gość maria _tt
"Jaaasne. A dziewczyny samotnie po nocy chodzą . " Nawet jak chodzą z kimś, z grupą to są mniej lub bardziej pijane, rozbawione itp. chętnie podchodzą do obcych ludzi i zaczynają rozmowę. Ja zawsze w nowy rok jak jestem na mieście to ktoś do mnie podchodzi, składa życzenia, czasem prosi o numer telefonu ;) po prostu jest wyjątkowo przyjemnie a ludzie zachowują się jakby nie byli ponurymi Polakami - którzy nie są chętni do zawierania nowych znajomości na ulicy a na uśmiech kogoś obcego reagują groźnym spojrzeniem.. :/ Jest taki przesąd, że jaki jest sylwester taki nowy rok, warto wyjść do ludzi ;) chociaż jak ktoś chce być sam to jego sprawa ^_^

"niech chodzi w sylwestrową noc i zaprasza dziewczyny na kawę." Pustą butelką przez łeb i w krzaki :D

"...warto wyjść do ludzi" No! A już myślałam, że nikt nie rzuci tego kultowego hasła w temacie o prawiczkach. :D

Gość ja w sylwka ogladne
cala trylogie matrixa i jakos zleci :)

"Nawet jak chodzą z kimś, z grupą to są mniej lub bardziej pijane, rozbawione itp. chętnie podchodzą do obcych ludzi i zaczynają rozmowę." Nigdy mi się to nie przydarzyło. "Ja zawsze w nowy rok jak jestem na mieście to ktoś do mnie podchodzi, składa życzenia, czasem prosi o numer telefonu" To, że jesteś dziewczyną ma z tym wiele wspólnego. Jak ja wychodziłem w Nowy Rok to nikt jakoś do mnie nie podchodził ani nie brał numeru telefonu. "Jest taki przesąd, że jaki jest sylwester taki nowy rok, warto wyjść do ludzi" Ja do ludzi wychodzę przez 6 dni w tygodniu a zatem w ten zostanę w domu.

"ja w sylwka ogladne cala trylogie matrixa i jakos zleci" Ja Gwiezdne Wojny ale starą trylogię przed wprowadzeniem poprawek Lucasa.

Gość maria _tt
"...warto wyjść do ludzi" No! A już myślałam, że nikt nie rzuci tego kultowego hasła w temacie o prawiczkach. " Pisałam tylko i wyłącznie o sylwestrze i atmosferze w ten dzień =_= to nie była ogólna rada do Darkera w kontekście kontaktów damsko-męskich

"to nie była ogólna rada do Darkera w kontekście kontaktów damsko-męskich " Moje miasto i tak nie organizuje Sylwestra. Wiadomo - kryzys.

Gość maria _tt
"Ja zawsze w nowy rok jak jestem na mieście to ktoś do mnie podchodzi, składa życzenia, czasem prosi o numer telefonu" To, że jesteś dziewczyną ma z tym wiele wspólnego. Jak ja wychodziłem w Nowy Rok to nikt jakoś do mnie nie podchodził ani nie brał numeru telefonu." Nigdzie nie pisałam, że tak będzie ;) raczej to Ty mógłbyś wyjść z inicjatywą, bo w sylwestra o to dużo łatwiej ;) I o tym cały czas piszę.....

Gość maria _tt
"to nie była ogólna rada do Darkera w kontekście kontaktów damsko-męskich " Moje miasto i tak nie organizuje Sylwestra. Wiadomo - kryzys. To gorzej, ja jestem z wawy

"Nigdzie nie pisałam, że tak będzie raczej to Ty mógłbyś wyjść z inicjatywą, bo w sylwestra o to dużo łatwiej " W czym łatwiej? Hordy pijanej młodzieży na ulicach to ułatwienie? Ja już pamiętam wasze wcześniejsze "ułatwienie" jakim miały być studia - BREDNIE. I co ja miałbym z taką dziewczyną robić? Jesteście tylko stratą czasu dla takich jak ja. 5 lat wyrwane z życiorysu ...

"To gorzej, ja jestem z wawy" Czemu gorzej? Nawet jakby moje zaprosiło Madonnę to bym został w domu.

Darker "Jesteście tylko stratą czasu dla takich jak ja. 5 lat wyrwane z życiorysu" A co, poszedłeś na studia tylko po to żeby hmm 'podrywać' dziewczyny?

"A co, poszedłeś na studia tylko po to żeby hmm 'podrywać' dziewczyny?" Nie. Po to poszli inni.

Gość maria _tt
W czym łatwiej? Hordy pijanej młodzieży na ulicach to ułatwienie? Ja już pamiętam wasze wcześniejsze "ułatwienie" jakim miały być studia - BREDNIE. I co ja miałbym z taką dziewczyną robić? Jesteście tylko stratą czasu dla takich jak ja. 5 lat wyrwane z życiorysu Studia dawno za Tobą, nie wiem po co to tak przeżywasz.. ;) jeszcze jakbyś należał do wyjątkowo wrażliwych to rozumiem.. Poza tym jak zawsze na kafe trochę prowokujesz i mam wrażenie nie piszesz całej prawdy ;) ale to w sumie dobrze, pilnujesz by Cie nikt nie rozpoznał

suwka "Darker, skad w tobie tyle antypatii i brak wiary w ludzi?" Może chce coś zrobić ze swoim wizerunkiem 'przyjaciółki z penisem' i zaczął podrywać na dr Hous'a? :D

"Studia dawno za Tobą, nie wiem po co to tak przeżywasz" Pomyślmy... Bo straciłem masę czasu i nic z tego nie mam? Tak, to chyba to. "jeszcze jakbyś należał do wyjątkowo wrażliwych to rozumiem.." Należę. "pilnujesz by Cie nikt nie rozpoznał " Nie robię prowokacji. A poza tym, mam haka na każdego tutaj kto mnie zna osobiście. Nie muszę się pilnować.

"Darker, skad w tobie tyle antypatii i brak wiary w ludzi?" Ja już doświadczyłem tej waszej... sympatii i wiary w ludzi.

Bielyje Rozy Aaa, że taki cynik i arogant? I like it. Chociaż to zależy. Jak mam zły humor, to takie zachowanie mnie po prostu wkurza ;)

Gość maria _tt
Chyba mamy Darker inną definicje "bardzo wrażliwego człowieka" ale.. nie znam Cię to się nie będę spierać.. Wydaje mi się, że jednak prowokujesz, w sensie wyżywasz się.. czyli pokazujesz swoją złą stronę. To niewiele z Ciebie. Dużo osób zna Ciebie osobiście z kafe? Raczej nie byłeś taki niemiły i oschły jak tutaj ;)