Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrowe szaleństwo

Nie wiem jak młody człowiek może siedzieć w sylwestra sam w domu

Polecane posty

Gość mercanta
chyba zaden z prawikow kafeteryjnych sie nie rozprawiczy.

Gość maria _tt
"Im więcej piszesz na forach tym gorszy stajesz się w rozmowie na żywo" Ja mam inaczej, im więcej rozmawiała na necie z rożnymi ludźmi na rożne tematy, tym łatwiej mi się rozmawiało w realu ;) "To prawda. Sam podpisywałem na siebie wyrok. Teraz już wiem czemu temat: "mój chłopak siedzi w więzieniu" ma tu już trzecią edycję i tysiące wpisów." Nie zrozumiałeś, między byciem za miłym i wkur...ącym a byciem przestępcą jest dużo opcji. "Pisze na serio. Studia się skończyły więc co mi zostało? Sympatia.pl i zaczepianie kobiet na ulicy? Nigdy. Całe życie przeżyłem sam i nie mam ochoty dłużej z tym walczyć. Widocznie nie zasługiwałem nawet na szansę." Net to nie tylko sympatia, wiesz o tym. A poznawanie w realu to nie tylko ulica.. Ale jak Ty wolisz samotnie oglądać anime... (jakby dziewczyny nie miały tego typu hobby)

Gość maria _tt
chyba zaden z prawikow kafeteryjnych sie nie rozprawiczy. A ja stawiam, że przynajmniej połowa stałych bywalców ;) prawiczek bez wiary, Darker..

"Ja mam inaczej, im więcej rozmawiała na necie z rożnymi ludźmi na rożne tematy, tym łatwiej mi się rozmawiało w realu" Nie. Byłaś w tym dużo lepsza wcześniej niż ja. "Nie zrozumiałeś, między byciem za miłym i wkur...ącym a byciem przestępcą jest dużo opcji. " Zapewne. I co? Mam iść na kurs uwodzenia na którym nadrobię 10 lat? "Net to nie tylko sympatia, wiesz o tym." Głupie fora jak to. "Ale jak Ty wolisz samotnie oglądać anime... (jakby dziewczyny nie miały tego typu hobby) " Widocznie nie mają a jak mają to z kim innym.

Ja spędzę sylwestra w domu sam. W swoim krótkim życiu, raczej chodziłem ze znajomymi i zawsze było nieciekawie, bo ktoś coś odpierdolił ewentualnie rozpierdolił(oczywiście wszyscy pijani i naćpani).W tym roku miałem dwie nieformalne propozycje pójścia na imprezę, ale w 60% to ludzie których nie trawię. Tak naprawdę nie mam czego świętować, rozpoczęcie kolejnego roku mnie nie cieszy jakoś specjalnie, dlatego zostaję w domu przed komputerem. Czy jestem przegrany? Mówcie co chcecie mam w chuju zdanie innych, obchodzi mnie tylko zdanie osób które lubię(a jest ich nie wiele)

"A ja stawiam, że przynajmniej połowa stałych bywalców prawiczek bez wiary, Darker.. " tylko jak zapłacę za to.

"prawiczek bez wiary, Darker.. " Wiara to tak, no ale Darker? Bez przesady, no chyba, że Św. Mikołaj czy tam Died Maroz przyniesie mu prostytutkę...

Gość maria _tt
"Zapewne. I co? Mam iść na kurs uwodzenia na którym nadrobię 10 lat?" Jakie kury uwodzenia..? :/ to obleśne Powtarzasz się. Warto wyjść poza schemat, robiąc ciągle to samo, ciągle to samo dostajemy.

"tylko jak zapłacę za to." Twój wybór. Ja tam kasę wolę na żarcie wydać.

Ja też nie wiem jak można zostać samemu w domu w sylwestra, ale jeśli impreza w tym roku się nie uda to za rok przysięgam, że zostanę. Chyba, że ktoś zostaje w domu celowo, ale dziwi mnie fakt, że są młodzi ludzie, którzy spędzają sylwestra z polsatem z przymusu, bo znajomych brak. To przykre, że w tych czasach tak trudno nam nawiązywać kontakty ..

"Wiara to tak, no ale Darker?" Wiara skończy jak Alter; baba w wieku jego matki z dorosłym dzieciakiem. Akurat na studia gówniarz będzie chciał iść to i się frajer przyda :D "Warto wyjść poza schemat, robiąc ciągle to samo, ciągle to samo dostajemy. " Właśnie wyszedłem poza schemat. Pozrywałem wszelkie pseudo-koleżeńskie znajomości z dziewczynami ze studiów. Jeśli mam być sam to na własnych zasadach.

Gość maria _tt
"Wiara to tak, no ale Darker? Bez przesady, no chyba, że Św. Mikołaj czy tam Died Maroz przyniesie mu prostytutkę..." No na na prawiczka bez wiary to prędzej stawiam :D jego musi jakaś dziewczyna nieźle ośmielić... Darker ma szanse, on trochę ściemnia tu na forum, ale ciągle ma nadzieje na zmiany, więc może coś z tym zrobi (z sobą..)

Gość wiara to prodzekt
pewnie od dawna nie jest prawikiem bo juz dobry rok tu praktycznie nie zaglada

kumpel coś organizuje, wynajmuje salę itd. dużo ludzi będzie. a ja to bym sobie najchętniej pospał, przemęczony jestem ostatnio.

Gość maria _tt
"Wiara to tak, no ale Darker? Bez przesady, no chyba, że Św. Mikołaj czy tam Died Maroz przyniesie mu prostytutkę..." No na prawiczka bez wiary to prędzej stawiam :D jego musi jakaś dziewczyna nieźle ośmielić... Darker ma szanse, on trochę ściemnia tu na forum, ale ciągle ma nadzieje na zmiany, więc może coś z tym zrobi (z sobą..)

ewentualnie obalił jakąś flaszkę z kimś a nie jakieś imprezy. chociaż pewnie będzie fajnie, prawie zawsze jest.

Off, jak nie musisz, to nie idź. Ktoś Cię zmusza? Zresztą ja nigdy nie byłem na żadnej imprezie sylwestrowej. Nie ciągnie mnie do tego.

"Darker, oglądałeś Berserk'a?" Akurat tego z linka (2012) nie oglądałem :D "ale dziwi mnie fakt, że są młodzi ludzie, którzy spędzają sylwestra z polsatem z przymusu, bo znajomych brak." Ja Polsatu nie potrzebuje. "Darker ma szanse, on trochę ściemnia tu na forum, ale ciągle ma nadzieje na zmiany, więc może coś z tym zrobi (z sobą..)" Nic nie ściemniam. To Wiara ma napisane w stopce pod nickiem, że jest żywym gównem. A co do robienia czegoś z sobą to mi przychodzą czarne myśli do głowy.

Gość maria _tt
"Wiara skończy jak Alter; baba w wieku jego matki z dorosłym dzieciakiem. Akurat na studia gówniarz będzie chciał iść to i się frajer przyda " Mam wrażenie, że jak komuś faktycznie się uda (ale nie tak jak piszesz..) to będziesz strasznie zdołowany i zazdrosny.. Radzę się przygotować psychicznie. Chociaż jak się uda to pewnie się o tym nie dowiemy, albo niektórzy nie uwierzą i tak ;)

Gość maria _tt
"Nic nie ściemniam. To Wiara ma napisane w stopce pod nickiem, że jest żywym gównem. A co do robienia czegoś z sobą to mi przychodzą czarne myśli do głowy." Wiara to ma chyba niezłe skoki nastrojów albo przesadza. Tak cz siak trzymam za niego kciuki i za tego jego sylwestra :) może kogoś pozna..

"Mam wrażenie, że jak komuś faktycznie się uda (ale nie tak jak piszesz..) to będziesz strasznie zdołowany i zazdrosny." Wszystkim moim znajomym się udało to co mnie jakieś tam nicki na kafe obchodzą.

Gość ale w co nie uwierzymy
ze przystojny koles zarabiajacy 5 patykow na miech ma laske? :D no trudno uwierzyc :D

Gość maria _tt
Wszystkim moim znajomym się udało to co mnie jakieś tam nicki na kafe obchodzą. Tyle że Twoi znajomi nie mieli pewnie takich jak Ty problemów, a Wiara i inni mają. To co innego.