Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrowe szaleństwo

Nie wiem jak młody człowiek może siedzieć w sylwestra sam w domu

Polecane posty

"Tyle że Twoi znajomi nie mieli pewnie takich jak Ty problemów, a Wiara i inni mają. To co innego. " Dziewczyny na mnie nie lecą - ot problem.

Gość ale w co nie uwierzymy
prawiczki z kafe maja pojebane w glowie oprocz darkera i offermy po prostu wypadlo na nich ze zostana sami A reszta ma jakies urojone problemy badz realne z psycha

Zresztą ja nigdy nie byłem na żadnej imprezie sylwestrowej. Nie ciągnie mnie do tego. Jeden nie ogłupiony przez propagandę.

Gość maria _tt
"Dziewczyny na mnie nie lecą - ot problem." hmmm? to nie jest Twój problem tylko wynik tego jakie masz problemy. Ciężko się z Tobą rozmawia,

To nie urojone problemy, tylko trzeźwa ocena sytuacji.

"to nie jest Twój problem tylko wynik tego jakie masz problemy." Ja nie mam innych problemów. Może nie jestem uchachanym pajacem którego wszędzie pełno i strach lodówkę otworzyć bo taki może z niej wyskoczyć ale jak widać - to wystarczy.

Gość maria _tt
"To nie urojone problemy, tylko trzeźwa ocena sytuacji." To nie trzeźwa ocena sytuacji tylko zacietrzewienie. Szczególnie w przypadku Darkera, ale inni podobnie

Gość ale w co nie uwierzymy
ok pominalem Argena sorry :D

Gość maria _tt
"Ja nie mam innych problemów. Może nie jestem uchachanym pajacem którego wszędzie pełno i strach lodówkę otworzyć bo taki może z niej wyskoczyć ale jak widać - to wystarczy." Od dobrych dwóch lat piszesz to samo, nawet nie starając się zrozumieć co ktoś miał na myśli (albo raczej nie chcesz zrozumieć)

Gość maria _tt
Inteligentny tępak - Nie radzę się tu zasiedzieć, bo z tego inteligentnego tępaka zostawienie tylko tępak i na dodatek zacietrzewiony ignorant.

"To nie trzeźwa ocena sytuacji tylko zacietrzewienie." Jeżeli po 6-7 latach prób z dziewczynami nie wychodziło to coś w tym musi być, no nie?

Blask siły w oczach i silne więzi Oddanie życia dla wspólnej sprawy Jednoczy nas nasza flaga Biel naszej skóry i duma rasy Białe kaptury, płonące krzyże To jedyna droga dla każdego z nas Białe imperium ciągle rośnie Choć niewidzialne, przeraża was, przeraża was, przeraża was Pełni Nienawiści Pełni Nienawiści Pełni Nienawiści...

no ale o co ci chodzi? przecież próbował "wyjść do ludzi" miał koleżanki które biedaka "używały i nadużywały" powodując tylko coraz większą frustrację. nie podoba się pannom i tyle. co ma zrobić? faktycznie wciągać je w krzaki czy co?

"tej się znowu coś we łbie j**ie. kiedy ty mnie ostatnio widziałaś siedzącego nocami na kafe?" wyluzuj :) nie siedziałam ostatnio nocami to nie wiem :P "Nie widziałem." obejrzyj. dobry jest. i bez scen erotycznych :P towarzysz Kaliban "dręczy" mnie azjatycka kinematografią ;) " Ale widziałem za to ten: http://www.filmweb.pl/film/Pohwasogeuro-2010- 546816" a ściągnę zaraz.

"Od dobrych dwóch lat piszesz to samo, nawet nie starając się zrozumieć co ktoś miał na myśli (albo raczej nie chcesz zrozumieć)" więc oświeć mnie co do moich problemów. Widocznie wiesz coś więcej.

I akurat doskonale rozumiem Darkera, bo ja też takim 'kolesiem od zeszytów' byłem.

ja to nawet od "korków" pomagałem moim tępawym koleżankom nauczyć się ekonomii, ekonometrii czy matematyki. ale nawet to lubiłem. nigdy nie miałem złudzeń że to "droga do ich serca" :D

Gość maria _tt
Skoro po 6 czy 7 latach ktoś ma ciągle te same problemy z kobietami itp. to znaczy, że ciągle robi to samo i owszem wina leży po jego stronie. A czasem potrzeba niewiele.

"A czasem potrzeba niewiele." Jak chociażby 10 lat doświadczenia w podrywaniu dziewczyn :D

"ale nawet to lubiłem. nigdy nie miałem złudzeń że to "droga do ich serca"" To chyba stały schemat wśród takich jak my :D

"owszem wina leży po jego stronie." ale nikt nie twierdzi że nie. nie podoba się bo jest inny niż ci co się podobają, proste. ale co z tego? pytał cię czy wg ciebie ma iść na "kurs uwodzenia" to powiedziałaś że nie. czego chcesz od człowieka?

Gość maria _tt
"więc oświeć mnie co do moich problemów. Widocznie wiesz coś więcej." Skoro sam tego nie wiesz, oprócz tego, że to wszystko przez to że nie jesteś rozrywkowy i nie siedzisz w wiezieniu to znaczy, że opinie o Twojej inteligencji są mocno przesadzone.

"towarzysz Kaliban "dręczy" mnie azjatycka kinematografią" Dawaj co masz. Tytuły, linki WSZYSTKO!