Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrowe szaleństwo

Nie wiem jak młody człowiek może siedzieć w sylwestra sam w domu

Polecane posty

"Skoro sam tego nie wiesz, oprócz tego, że to wszystko przez to że nie jesteś rozrywkowy i nie siedzisz w wiezieniu to znaczy, że opinie o Twojej inteligencji są mocno przesadzone. " Ja nie jestem małpa z cyrku aby cię zabawiać. Zadałem pytanie a ty się wymigujesz od odpowiedzi.

Gość maria _tt
Są osoby które mają duże powodzenie lub są takie które mają bardzo małe lub prawie zerowe - z różnych powodów. Ale nie bycie w związku przez tyle lat, gdy niekoniecznie czeka się na tą jedyną wymarzoną i nie ma się romantycznego podejścia do tego typu spraw.. - to znaczy, że coś jest nie tak i trzeba to zmienić. To wszystko co pisze Darker świadczy o tym, że nie jest szczęśliwy.

Gość maria _tt
Znam samotne osoby od zawsze w wieku Darkera np. tyle, że one zdają sobie dokładnie sprawę z czego to wynika i robią coś w tym kierunku. i to są poważne problemy w ich przypadku, nie żadne "nie podobam się, bo jestem frajerem i byłem na każde zawołanie dla koleżanek ze studiów.."

naprawdę podrywanie lasek to nie jest jakaś wiedza tajemna. moi niektórzy koledzy podrywali je już w podstawówce. i wiem na pewno że nie było to związane z żadną ich szczególną mądrością czy inteligencją. po prostu tak jest że jak jest dwóch kolesi to jeden się podoba bardziej, inny mniej. od tego co się podoba mniej jest koleś który się podoba jeszcze mniej, od tego kolejny i kolejny i kolejny. i gdzieś na końcu tego szeregu jestem ja czy darker. ostatnio pracuję z jednym takim gościem. głupi jak but i mnie strasznie wkurwia bo ciągle go muszę pilnować i pięćset razy powtarzać to samo. zawsze coś spierdoli. no ale laskę ma i mimo tej jego głupoty sam jestem w stanie stwierdzić że z pewnością podoba się pannom bardziej niż ja.

Gość maria _tt
"ja nie jestem małpa z cyrku aby cię zabawiać" zabawisz tutaj wszystkich od lat :D

"Są osoby które mają duże powodzenie lub są takie które mają bardzo małe lub prawie zerowe - z różnych powodów." Super, wiemy na czym stoimy. "Ale nie bycie w związku przez tyle lat, gdy niekoniecznie czeka się na tą jedyną wymarzoną i nie ma się romantycznego podejścia do tego typu spraw.. - to znaczy, że coś jest nie tak i trzeba to zmienić." No niestety. W przystojniaczka z bajerem się nie zmienię. Właściwie to szkoda mi czasu na dziewczyny bo nawet gdybym stanął na rzęsach to zanim by cokolwiek w tej materii zaskoczyło to dobiję do 30-stki. Naprawdę - szkoda czasu. Tylko będę gonił za innymi zamiast zająć się naprawdę ważnymi sprawami. "To wszystko co pisze Darker świadczy o tym, że nie jest szczęśliwy." To dopiero odkrycie ...

Po co te brednie. Każdy z nas ma swój rozum i chyba potrafi wyciągnąć jakieś wnioski i próbować działać, dawać się podrywać dziewczynom ewentualnie, bądź nic nie robić.

Gość maria _tt
!offerma - jakby miłość była tylko dla mądrych to by ludzkość wyginęła

"Znam samotne osoby od zawsze w wieku Darkera np. tyle, że one zdają sobie dokładnie sprawę z czego to wynika i robią coś w tym kierunku." Ja właśnie nie mogę nic zrobić w tym kierunku. To nie potrwa 1 dzień ani nawet miesiąc. To będzie długa harówa okupiona wieloma rozczarowaniami i dlatego tym bardziej nie warto. Nie zamierzam zapieprzać na coś co reszta miała za darmo.

maria _tt Nie zasiedzę się tutaj, bo nie mam znowu tak dużo czasu.Praca na zmiany, od niedawno siłownia, spotkania ze znajomymi którzy mi zostali(choć nie za często). Dokładnie czterech, cztery osoby przy których mogę czuć się swobodnie i pierdolić głupoty do woli. Wątpie żeby anonimowi ludzie byli w stanie mnie zmienić, a czasem można tu porozmawiać na kontrowersyjne tematy bez stresu, niektórzy ludzie mnie tu zadziwiają swoją głupotą, ale jest też wiele wiele ciekawych osób.

"!offerma - jakby miłość była tylko dla mądrych to by ludzkość wyginęła " I ciebie na świecie też pewnie by nie było.

Gość maria _tt
W przystojniaczka z bajerem się nie zmienię. Pisałam coś o przystojniaczku z bajerem? " Właściwie to szkoda mi czasu na dziewczyny bo nawet gdybym stanął na rzęsach to zanim by cokolwiek w tej materii zaskoczyło to dobiję do 30-stki. Naprawdę - szkoda czasu. Tylko będę gonił za innymi zamiast zająć się naprawdę ważnymi sprawami." No.. 30 lat to koniec życia.. :D sam nie wierzysz w to co piszesz

Gość maria _tt
"!offerma - jakby miłość była tylko dla mądrych to by ludzkość wyginęła " I ciebie na świecie też pewnie by nie było. Jak mnie to i Ciebie również ;)

"jakby miłość była tylko dla mądrych to by ludzkość wyginęła" no ale pytanie brzmi czego ty chcesz od tego darkera? męczysz człowieka nie wiadomo po co. nie podoba się, stwierdził to już dawno, wkurwiony jest tym, to też. a tobie o co chodzi? co on ma "ze sobą zrobić"? przecież całe życie "coś ze sobą robi", żyje, studia skończył, jak każdy człowiek. a to że laski na niego nie lecą to trudno. trzeba to jakoś zaakceptować.

Gość nie super plan
zaczynac cos w wieku 30 lat kiedy wszyscy inni mieli to w wieku nastoletnim :D:D

Miałem w swoim życiu pewne doświadczenia z dziewczynami(bo nie kobietami), ale jedynego co dostałem w zamian za moje uczucie to ból i rozczarowanie okupione bliznami psychicznymi......Po prostu nie robię w tej chwili nic, żeby mieć dziewczynę, jedyne czego mi brakuje to kontaktu fizycznego z dziewczynami.

Gość maria _tt
"Nie zamierzam zapieprzać na coś co reszta miała za darmo." To jest kompletnie złe podejście - macie je wszyscy, Ty, offerma, Wiara i tak dalej.. Przypadek?

"Pisałam coś o przystojniaczku z bajerem? " Wrażliwy introwertyk nie pasuje? Pragniesz złożyć zamówienie? "No.. 30 lat to koniec życia.. sam nie wierzysz w to co piszesz " Może inaczej, jeśli sadzisz, że będę zapierdalał aby na pierwszą randkę iść w wieku 30 lat z jakimś klamotem w tym samym wieku któremu akurat się nudziło to chyba upadłaś na głowę.

Gość maria _tt
!offerma - a co ja robię temu biednemu Darkerowi? Rozmawiam tylko. "zaczynac cos w wieku 30 lat kiedy wszyscy inni mieli to w wieku nastoletnim" taa, bo każdy zaczynał związki w wieku nastu lat..

"nie super plan zaczynac cos w wieku 30 lat kiedy wszyscy inni mieli to w wieku nastoletnim" Zajebiste :D "To jest kompletnie złe podejście - macie je wszyscy, Ty, offerma, Wiara i tak dalej.. Przypadek? " Nie nie przypadek. Takie są fakty. Nie zamierzam wychodzić z siebie kiedy i tak nie ma naprawdę po co.

"taa, bo każdy zaczynał związki w wieku nastu lat.." Mnie nie obchodzi patologia. Tak powinno się zaczynać. To, że inni nie zaczęli nie znaczy, ze nie chcieli zacząć.

"taa, bo każdy zaczynał związki w wieku nastu lat.." Większość ludzi tak zaczyna. W pewnym wieku zaczynamy się interesować płcią przeciwną (pomijam istoty homo czy aseksualne).

Inteligentny tępak "Po prostu nie robię w tej chwili nic, żeby mieć dziewczynę, jedyne czego mi brakuje to kontaktu fizycznego z dziewczynami." Drogi... Tępaku, skoro chodzi Ci jedynie o uciechy cielesne, a nie o związek to idź do prostytutki, serio.

Gość maria _tt
"Wrażliwy introwertyk nie pasuje? Pragniesz złożyć zamówienie?" Ty obok wrażliwych ludzi to nawet nie stałeś. Jesteś trochę spaczony, tyle. Introwertycy są ok. "Może inaczej, jeśli sadzisz, że będę zapie**alał aby na pierwszą randkę iść w wieku 30 lat z jakimś klamotem w tym samym wieku któremu akurat się nudziło to chyba upadłaś na głowę." Na randkę się nie zapierdala. Dlaczego Ty ciągle piszesz o związkach, poznawaniu kobiet jakby to była jakaś męcząca praca?

A ja za to miałem doświadczenia w wieku nastoletnim, a teraz od trzech lat nic zupełnie nic... Macie jakieś konta na jakichś facebookach czy coś w tym stylu?Bo teraz to chyba tak się podrywa dziewczyny...

"To jest kompletnie złe podejście - macie je wszyscy, Ty, offerma, Wiara i tak dalej.. " nie dziwię się że tak uważasz. tobie, skoro jesteś kobietą, zależy z pewnością aby jak największa ilość facetów uznała że zainteresowanie z waszej strony to najcenniejsze co można dostać od życia i warte każdego wysiłku i poświęcenia wszystkiego. tak nie jest. tym bardziej że takie podejście jest głupie i nieskuteczne. znałem wielu facetów którzy stawali na głowie dla dziewczyn które im się podobały i skutek był taki że robili z siebie durni i nic w ten sposób nie zyskiwali. zasady są proste - albo się podobasz albo nie. jak się podobasz to "mój chłopak siedzi w więzieniu" temu nie przeszkodzi a jak nie to żeby na rzęsach stanął i tak nic to nie pomoże. oczywiście z punktu widzenia kobiety mieć "wianuszek adoratorów" to fajna rzecz. choćbyś ich nawet wszystkich miała kompletnie w dupie to na pewno ich obecność poprawi ci nieco samopoczucie. choćby wtedy jak ciebie kopnie w dupę koleś który ci się będzie podobał. dlatego właśnie twoim zdaniem to jest "złe podejście".

"Dlaczego Ty ciągle piszesz o związkach, poznawaniu kobiet jakby to była jakaś męcząca praca? " bo dla faceta który się nie podoba, który musi się ciągle "starać" a i tak zostaje co najwyżej "kolegą" tak właśnie jest. ty po prostu tego nie rozumiesz i stąd masz pretensje nie wiadomo o co.

"Macie jakieś konta na jakichś facebookach czy coś w tym stylu?Bo teraz to chyba tak się podrywa dziewczyny..." Nie mam. Zresztą po kiego grzyba zakładać konta skoro w realu nam nie wychodziło? Naściemniam, a potem wyjdzie szydło z worka.