Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannnnnnnna

Wyobraz sobie ze masz 600zł na wszystko,

Polecane posty

Gość pannnnnnnna
Chleb w jajku? Smazony? Nie jest chyba zdrowy prawda?

Sposoby są, ale to kosztem jakości pożywienia. Wolenie wiedzieć, jakie to wędliny. :( Ale fajnie, że ludzie sobie radzą i jeszcze przejawiaja optymizm.

Gość tamara_26
mi, poza wszystkimi rachunkami, opłatami zostaje ok 1600 i nie potrafię zaoszczędzić ani grosza...

Gość biedroneczkahahhah
srednio zdrowy ale sycacy i smaczny.

Gość pannnnnnnna
To nie :) Odpada Ma ktos pomysly na jakies sniadanka do pracy?

Moze sprobuj tak: zachowuj wszytskie paragony, po prostu chowaj je do porfela po zakupach. wieczorem wgospodaruj 5min i zapisz sobie co kupilas po tygodniu czy dwuch przeanalizuj co bylo zbedne, co niezbedne, co mozna bylo kupic taniej. bedziesz wiedziec dokladnie na co wydajesz pieniadze oraz na czym mozesz sprobowac oszczedzic albo wyplac tylko 400 zlotych i obiecaj sobie ze nie przekroczysz tej sumy, bedziesz widziala jak uplywaja z portfela, ile masz jeszcze dni do wyplaty i tak bedzie ci latwiej kontrolowac ile wydajesz, a to 200 co zostanie to poczatek oszczednosci :)

Gość pannnnnnnna
Chyba sobie zrobie liste i bede chodzic z lista i planowac wczesniej :) ale nadal nie mam pomyslu na jedzonko do pracy

Gość tez nie umiem oszczedzac
tyle ze mieszkam za granica, sporo zarabiam i wydaje b duzo, kupuje drogie produkty, co miesiac nowe ciuchy czy kosmetyki, praktycznie kupuje wszystko na co mam ochote, wlasnie dzis zamowilam iphona 4s nowiutki, maz jest taki sam jak ja i tez lubi wydawac, poki nie mamy dzieci to mozemy sie cieszyc zyciem :P

Gość pannnnnnnna
Ale ja bym chciala to zmienic :)