Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

michalina87

Julia

Polecane posty

Gość Monia-Liza
serial zakonczy sie w czerwcu wiec jeszcze troche nam zamieszaja w glowach. a swoja droga nic nowego nie wymyslaja tylko w kolko to samo...nuda

Gość fjdfhksfjfksfjh
no dokładnie, ta julia zamiast powiedziec prawde to siedzi taki muł i nic nie powie, zawsze jak zaczyna mówić i chce powiedzieć prawdę to ktoś jej przerwie i nic sie nie odezwie a ona zamiast powiedziec to sie zamyka i nic :o

Gość ewrerererw
a ta monika cała łamie prawo nie pierwszy raz zreszta... powinni ja wsadzic za to . a z tym wybraniem pieniedzy to juz napewno

Gość fanka:)
ale to w czerwcu bedzie przerwa wakacyjna czy serial zakonczy sie ostatecznie???

Gość srututujjjuu
szkoda ze nie pokazuja np ze janek sie zastanawi co monisia robi w wolnym czasie taka obojetnosc jego hmm dziwne a ona wczesniej na 5 minut go nie zostawila

Gość x x xx x xxx
w sumie to Julia sie ciagle usprawiedliwia a przeciez jest niemoralna, oszukiwala rodzine Janickich,,teraz tez kase wezmie od Moniki

Gość a ja wam mowie ze ta monika
nie zrobiła tego tylko dlatego zeby julia odczepiła się od janickich. Na pewno jak wroci Maciek, zapytaja sie go gdzie kasa, on bedzie chcial ja oddac rodzicom a tu konto puste. Zaczną doszukiwac, kamera w banku na pewno zarejestrowała Darka, Monika powie ze on był w zmowie z Julka bo to jej były narzeczony a Julia miala klucze do mieszkania Macka i zakosiła dowod osobisty zeby pozniej pobrac pieniadze i znowu będzie na Julie. Swoja droga niezła ściema, Monika znalazła Maćka dowód a przeciez on od razu po ślubie uciekł a na ślubie cywilnym dowód musiał pokazać więc miał go przy sobie to jakim cudem znalazł się on u niego w mieszkaniu? Scenarzyści czasami nie zauważają takich drobnych błędów

Gość fiken miken
czy ktoś wie kiedy wreszcie janek bzyknie julię lub odwrotnie?

Gość bkkkkkk
w odenku 20122222222

Gość brzaowooka 32
dretwy ten film jak dla mnie,juz wolalam Prosto w serce..

Gość dokładnieeeeeeeeeeeeee
Film jest strasznie drętwy, nie sądzę, że w realnym zyciu ktoś dałby tak sobą pomiatac jak Julka i się w ogóle nie bronić, ona tylko przewraca tymi oczami i nic więcej. Już ktoś wyżej pisał, że niby chce coś powiedzieć, to wiecznie jej ktoś przerywa. Beznadzieja. Oglądam raz na tydzień i tak wiem co się działo, teraz chyba zaczne oglądać raz na 2 tygodnie :)

Gość cccccdd
a mi sie nawet podoa:) chociaż wątek z operacją jest z dupy. na pewno lepsze to niż pożal się boże Majka 'inseminacja' i prosto w serce którego przez aktorów nie umiałam odróżnić od brzyduli. Brzydulo wróć :((((((

Gość Ewelajnnnnnnn
ten serial jest chyba najgorszy ze wszystkich tvn-oswkich produkcji ... juz nawet prosto w serce bylo lepsze , bo mozna sie bylo posmiac z Czarka i Góry , a ten serial jest nudny jak flaki z olejem. Przez kilka odcinkow rodzice macka i janka gadaja o tym samym czyli o macku , monika knuje , julka przewraca oczami ... masakra .. i jeszcze beznadziejne watki z tymi ludzmi co Julia u nicj mieszka, ten ojciec aktor ta mala jakies głupoty wiecznie gada i wymysla zenua. Posmiac sie mozna chyba tylko z tej dziewczyny co gra ja mloda Bohosiewicz , jedyna barwna postac. Reszta to dno dno i jeszcze raz dno.

Gość ileile
Zgadzam się. Serial żenada. Prawie tak samo głupi jak Majka. Co najgorsze słyszałam, że będzie drugi sezon.

Gość mnie najbardziej bawi w tym
serialu matka moniki jak rozmawia z nią i knują coś razem :D Matka moniki jest przezabawna :D

też tak uważam... do tego Janek -kłoda, bezbarwna postać. dorosły facet a tak daje sobą manipulowqać. to tylko zdarza się w kiepskim serialu. scenarzysci są do dupy. dla kogo pisza tekie teksty i zmuszaja do ogledania. niby nie musze oglądać ale w końcu płace abonament...

Gość rzeczywiscie serial nie jest
najwyzszych lotow ale nie porownujcie go do Majki prosze. Majka to bylo dno totalne. Monika przynajmniej jak wymysli intryge(nie mowie ze wszystkie) to sie w miare trzyma kupy.. A ta zona ciachorowskiego? intrygi ktore 5 latka by wymyslila. Chociaz tez mnie wkurza ze Monika zawsze wszystko slyszy, zawsze jej sie udaje. Chociazby z ta teczka dla Janka od Julki. Powinna Anita jej zabrac i zaniesc Jankowi. A anita stala jak slup soli.

Gość Nie wiem dlaczego
Jak patrzę na Krystiana Wieczorka, który w serialu gra rolę Janka, to widzę wicepremiera Pawlaka. Zauważyliście, ten sam styl uśmiechania się, ta sama "życiowa przebojowość". Może mu to zostało z Plebanii (ksiądz Jakub Miller)? I tak myślę, skoro takie rzeczy zauważam, to w tym serialu naprawdę niewiele jest do oglądania. Jak myślicie, czy okaże się w końcu, że Julia Chmielewska jest córką starego Janickiego i Bożenki Miller, przez co jest równocześnie siostrą i Janka i Moniki, adoptowaną przez Chmielewskich, gdy jeszcze mąż Alicji żył?

Gość Monia-Liza
nie rozumiem....czemu julka ma byc adoptowana? i...przeciez janek nie jest spokrewniony z moniką !!!

Gość no nie sa rodzenstwem
ale zakladajac scenariusz twojej poprzedniczki Julka byla by siostra i Janka i Moniki:) bo byla by corka janickiego i matki Moniki - Bozenki:D swoja droga Bozenke lubie najbardziej:) zajebista kobieta ze smiesznym podejsciem do zycia;P

Gość Monia-Liza
kurcze...cos sie pogubilam Monika córką Janickiego ??? Janicki z Bożenka maja Monikę ???

Gość Monia-Liza to byl tylko
taki zart, nie panikuj.

Gość Z CZYM CI SIE KOJARZY MILOSC
- DRUGA PENSJA

Gość Monia-Liza
uffff...:-P

Gość pytajka pytająca
A wiecie że matka Moniki to aktorka,która pariodowała w programie "Szymon Majewski Show" Zytę Gilowską-wrrrrrrrrrrróć :P

Gość Monia-Liza
wiemy wiemy...również hujarską i inne :-P

Gość Monia-Liza
hojarską :-p