Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość audrey1991

jak go przekonac by zaczal za mna szalec?

Polecane posty

Gość audrey1991

bardzo podoba mi sie facet z ktorym pisze na poczatku on wykazywal duze zainteresowanie mimo to ze to ja zdobylam jego numer, dzownil mowil ze uwielbia moj glos 2 razy pocalowal delikatnie, a ostatnio powiedzial ze zdystansowal bo nie chche dac sie zwariowac i ze troche zmniejszylo sie jego zachowanie bo widzi z obserwacji ze nie jestem osoba za jaka sie przedstawiam nie rozumie, jaka byc..?

Gość nie rozumiem dlaczego zawsze r
myslal, ze bedziesz latwa i dasz sie szybko przeleciec. teraz skapnal sie, ze nie i szuka latwiejszej

Gość sraka_praptaka_...
zmniejszyło się jego zachowanie??? O matko! Coś próbuje w wigilię przemówić ludzkim głosem?????

Gość audrey1991
oj , wcale tego nie oczekiwal tak mysle, nie lecial na spotkanie nie raz odmowil bo byl zmeczony swoja praca w nocy jest ochroniarzem w dzien szkola..

Gość audrey1991
jego zainteresowanie:D

Gość Nie da się kogoś przekonać, by
za kimś zaczął szaleć, to kwestia emocji. Chcesz go przekonać argumentami by się w Tobie kochał ? Jeśli będziesz się narzucać to koleś Cię totalnie oleje, sam jestem facetem, jeśli ktoś by mnie męczył i próbował mi zabierać zbyt dużo wolnego czasu, niż sam chciałbym poświęcić to by mnie to raczej odstraszyło. W każdym razie nie zacząłbym szaleć za taką osobą.

Gość audrey1991
ALE JA SIE SERIO NE NARZUCAM NIE ROZUMIEM JEGO SLOW.. ? mozesz mi wyjasnic?

Gość audrey1991
ech,,

Wiesz, nie mogę Ci powiedzieć co miał na myśli mówiąc to co powiedział, bo go nie znam. Każdy człowiek jest inny, każde słowo może być użyte, w różny sposób w różnych kontekstach. I tutaj rada dla Ciebie, nie staraj się na siłę rozumieć słów wypowiedzianych przez drugiego człowieka, bo tylko się tym zadręczać będziesz. To co powiedział może być testem na to czy w łatwy sposób da się Tobą manipulować. Jeśli mam rację, to mu się udało. Wnioskuje to po Twoim pytanie "jaka mam być", czyli zakładam, że nie chcesz być sobą tylko chcesz nałożyć sobie maskę, która spodoba się chłopu. Być może wykrył, że właśnie nie potrafisz być sobą, być może boisz się być sobą. Pomyśl nad tym.

I zastanów się nad tym kim Jesteś gdy nikt na CIebie nie patrzy ?

Gość audrey1991
juz sprawa wyjasniiona olal mnie:)

Skoro Cię olał to znaczy tyle, że powinnaś znaleźć sobie kogoś innego, kogoś z kim będziesz czuła się dobrze, a on z Tobą. Jesteś młoda, przeżyjesz wiele wzlotów i upadków, najważniejsze jest to by myśleć pozytywnie, a nie w kategoriach "wezmę sobie każdego faceta jaki się napatoczy, bo boję się samotności". Zastanów się nad tym kogo szukasz, opisz sama dla siebie taką osobę, stwórz swoje wymagania. :) Będzie dobrze :), też miałem bolesne sytuacje w życiu, jak chyba każdy, ale one hartują ciało i ducha :)