Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forever alone

Nigdy sie nie całowałam

Polecane posty

Gość forever alone

a bardzo bym chciała :( no po prostu zazdroszczę wszystkim, którzy już to robili, tylko ja jakiś biedny lamus jeszcze nigdy. Jakie to uczucie? :(

Gość ppeers
Przyjemne :classic_cool: .

Gość jak masz kompleksy to dlaczego
to fajne uczucie ale zalezy z kim. ile masz lat?

Gość forever alone
18

Gość kochanka twego ojca
to żałuj :classic_cool:

Gość forever alone
co ja poradzę, że nikt ze mną nie chce :(

Gość forever alone
no właśnie nie mam, jestem otwarta na wszystkich (oczywiście prócz pewnych marginesów) i co? i nic

Gość intel
a dlaczego nikt nie chce?

Gość forever alone
za to musze sie pochwalic ze anal mam juz za soba :D kolega z klasy mnie rozprawiczyl

a dbasz o higiene?

Gość co z toba jest
jesteś brzydka czy co?

Gość forever alone
wyżej to podszyw. tak dbam o higienę, ubieram się schludnie, starannie, lekki makijaż, nie jestem niemową, wychodzę do ludzi, bywam na imprezach i nic się nie zmienia

Gość forever alone
inni uważają, że nie jestem brzydka, sama też się tak nie oceniam

moze jestes zbyt niedostepna? za malo sie usmiechasz?

Gość intel
a jakie masz zainteresowania? moze pogadamy na privie...

Gość co z toba jest
a to ty chcesz się przelizać z pierwszym kepszym na imprezie to nie widze problemu w tym chyba że naprawde jestes maszkarą :O

Gość forever alone
15:47 [zgłoś do usunięcia] forever alone wyżej to podszyw. tak dbam o higienę, ubieram się schludnie, starannie, lekki makijaż, nie jestem niemową, wychodzę do ludzi, bywam na imprezach i nic się nie zmienia to podszywacz pisalem ze jestem facetem to sie nie maluje, a z analem jak najbardziej serio pisalem

Gość forever alone
zazwyczaj jestem uśmiechnięta, ale i tak rzadko kiedy ktoś się mną interesuje. sama usiłowałam też czasem zwrócić uwagę chłopaków, którzy mi się podobali, ale mnie olewali, więc co miałam zrobić, odchodziłam ze smutną miną i czekałam, aż mi przejdzie

Forever alone. U mnie też niektórzy się dziwią że nie mam dziewczyny. Może chodzi o twoją mimikę i zachowanie? Jak byś określiła swój charakter? Bo ja myślę myślę że nie mam dziewczyny, m. in. dlatego bo mam wyraz twarzy jak psychopata :D.

Gość kochanka twego ojca
aha tzn że jesteś brzydka tu tkwi przyczyna raczej :)

Gość forever alone
intel - interesuję się muzyką i trochę sztuką, jesli chcesz mozesz podać gg, mail czy cos no i w sumie a imprezie to bym może miała okazję się z kimś "przelizać", ale z niej nie skorzystałam, zdarzyło się tylko raz w życiu Inteligentny tępak - jestem normalną dziewczyną, jestem miła, lubię przebywać z ludźmi, śmiać się itp. nie zachowuję się tak desperacko w rzeczywistości jak piszę na tym forum, bo to już byłaby porażka :(

tez jestem sama, no ale za mna sie faceci czasem jednak ogladaja :P i tez sie ludzie dziwia ze jestem sama, ale jak mam nie byc jesli mam taki spierdolony charakter? :D juz sie z tym pogodzilam :classic_cool:

Gość mrs muscle 22
Ją się calowalam dopiero jak miałam prawe 20 lat. :) Byłam dość ładna, miałam wielu kandydatów ale było tak że jak ktoś mi się podobał to albo był zajęty albo byłam zbyt nieśmiała żeby zagadac Ale trafił się facet który w końcu mi się podobał i vice versa. Nigdy nie odwazylabym się go pierwsza pocałować więc na domowce zaciągnął mnie w ciemniejszy kat i stało się. To bylo coś :)

Gość kochanka twego ojca
jak nie chodzi o wygląd? skoro koleżanka pisze " rzadko kiedy ktoś się mną interesuje. sama usiłowałam też czasem zwrócić uwagę chłopaków, którzy mi się podobali, ale mnie olewali" to o co może chodzić? :D widze że z ta inteligencją to cieniutko u ciebie kłamczuszku :P

Gość forever alone
mrs muscle 22 - czyli jeszcze jest dla mnie nadzieja :D

jak masz kompleksy to dlaczego Masz rację jak ktoś ma zjebany charakter, to mu nawet wygląd nie pomoże. Forever alone Po pierwsze jesteś bardzo młodziutka , jak pójdziesz na studia to będziesz miała wiele okazji to seksu A po drugie może ci się wydaje , że jesteś taka miła i sympatyczna, nie da się obiektywnie ocenić swojego charakteru.

oj, dziewczyno. W wieku 18 lat to jeszcze nie tragedia. Ja mam 24 i też się nie całowałam jeszcze...