Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropeczka.97

Mam tzw. "dryg do pisania? Oto fragment

Polecane posty

Gość milivanilii
sorry wycofuję, bo źle to napisałam nie spojrzałam, ile masz lat jesli 14 to pisz dziewczyno jak najwięcej, ale na razie dla siebie, może koleżanek, jeśli zechcą czytać ćwicz styl nie wiem, czy coś z tego będzie, ale "lekkie pióro" może ci się przydac w zyciu

Gość milivanilii
dziecko... Grochola może jako początek przygody z książką, ale nie jest to autorka najwyższych lotow, sorry

Gość kropeczka.97
Ale wiele osiągnęła i wydała wiele wiele książek.

Gość kropeczka.97
nie czytam romansideł ;p

Gość oidbvwud
okropne :) sama mam 15 lat a wydawnictwa biją się o moją książkę :classic_cool:

Gość milivanilii
książek jest o wiele więcej niż życia na niektóre zwyczajnie brak czasu kiedyś to dostrzeżesz i zrozumiesz a sukces nie zawsze idzie w parze z jakością a właściwie dość często nie idzie...

Gość kropeczka.97
oidbvwud mogłabyś podać tytuł Towjej ksiązki-z chęcią przczytam ?

Gość kontynuacja prawej-tywy
Przegryzając nieco skapciałe chipsy przeglądała najnowsze tematy na stronie głownej forume. "sama patologia tu pisze" - rzekła do siebie w myslach, udając że nie widzi rozgardiaszu w pokoju. Muchy leniwie lizały brudne naczynia, których nie zaniosła nawet sprzed kompa do zlewu. Spod pachy wystawały zawadiacko nieogolone kudły, z wlosów zdawał sączyć się tłuszcz. Niedbałym ruchem rozdrapała wielki pryszcz na czole i założyła nowy temat - jak zwykle prowokację. Przegryzając tym razem draże kokosowe z Biedronki myslała, jak tym razem stac się obiektem irytacji pelnych jadu kafeteryjnych żmij. - Tak, własnie tak napisze, doskonaly pomysł. Powoli wstukala w klawiature pierwsze zdanie, gubiąc odpryski taniego lakieru do paznokci (co za badziewie bazarowe - pomyslała - nastepnym razem wezme ten za 3, a nie 1,90zł). ...."mamy na miesiąc 70 tysięcy i nasza córka ma wszystko co najlepsze" - pisala, starając się nie popełnić żadnego błędu. Ortografia nigdy nie była jej mocną stroną, tak samo jak przedmioty ścisłe. "dobrze, że umiem się ruchać" - pomyślała, poprawiając na biurku oblane colą zdjęcie męża i córeczki. Pisala dalej: -wy, tempe nieroby nie macie nic, harujecie jak woły a i tak stac was tylko na najtansze prosukty - nie to co ja, na święta za pewne dostane kolię diamentowa wartą tyle, co wasze mieszkania na kredyt. Za mało ostro, pomyslała - chyba sie starzeję - podrapała sie znów po końskim ryju i z bólem w oczach stwierdziła: niee, dzis nie jest dobry dzien na prowokację. Ide ogolic peezde, bo przecież mój Misiu musi byc zadowolony - odeszła ocieżałym krokiem, który odezwał się wyraźnym echem po ścianach nowo-wybudowanego domu. Domu z najtanszego prejektu, mimo to jak ciele wierzyła, że jest to okaz przepychu niczym rezydencja billa gatesa, lub sam Wersal.

Gość oidbvwud
oczywiście, ale dopiero w nowym roku zostanie wydana ;)

Gość kropeczka.97
oidbvwud - ale napisz choć tytuł

Gość kropeczka.97
chciałam tylko spróbować coś napisać :)

Gość oidbvwud
"Grafomanka" :D

Gość kropeczka.97
ok,będę jej szukać od nowego roku :)

Gość oidbvwud
... 😭 z takimi to się nie da ironicznie where i am ?!

Gość kontynuacja prawej-tywy
toc to dziecko jeszcze

Gość oidbvwud
a ja mam 15 lat

Gość jesli masz 14 lat i latwosc
pisania, pisz o tym co znasz , co cie otacza bo inaczej wychozi pretensjonalny kicz. Pis o swojej szkole a nie wydumanej Elizabeth za 250 zl. Wtedy moze byc to ciekawe i ,miec jakas wartosc I nie ubierac body tylko wlozyc.

Gość kropeczka.97
przecież rozumiem,że to była ironia:)

Gość oidbvwud
kocham cię

Gość kropeczka.97
ja Ci pisałam inteligentne odpowiedzi ...

Gość oidbvwud
coś mi się wydaje, że nie porozmawiamy :) idź to koleżanek, baj !

Gość Porabana wariatka
kropeczka.97 to jest takie sztywne, trochę nudne. Historia, którą już gdzieś słyszałam, wyssana z palucha. Jak byłam w twoim wieku to pisałam powieści, które może nie były jakoś wybitne, ale były oryginalne, wciągające, no ale ja to ja. Jam jest prawdziwy artysta. Wszechstronnie uzdolniony, porąbany, szalenie zdolny, hehe

Gość kropeczka.97
aha widzę,że mam do czynienia z prawdziwymi artystami na tej stronie -.-

Gość racja, pisz o tym co znasz
a nie takie bzdety

Gość kropeczka.97
jeśli ludzie pisaliby o tym co się wokół nich dzieje to nie było by książek fantastycznych,zmierzchu i innych takich:)

Gość Porabana wariatka
kropeczka.97 nie obawiaj się, jam jest naprawdę zdolny człowiek. Maluję nawet okładki do swoich książek :D Ach, polecam jakieś ciekawe lekturki poczytac, mnie "cudza" twórczośc zawsze motywuje do pisania, no a przy tym, może złapiesz ten "dryg". powodzenia

Gość kropeczka.97
naprawdę to jest aż tak beznadziejne?

Gość karoinkadd
niestety tak, poczytaj Clare Naylor, masz podobny do niej styl pisania, może w tę stronę właśnie pójdziesz

Gość Porabana wariatka
wiesz, bo nim malarze abstrakcyjni, kubiści i wszyscy nie-realiści, zaczęli malowac swoje "twory", opanowali do perfekcji warsztat realistyczny. Może to jest jakąs wskazówka, tak czy siak, musiałabym się w to bardziej zagłębic a mi się nie chcę, dużo czytaj i po prostu pisz, sama do tego dojdziesz