Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lwtb iggy poper

noxi co to za anemiczny wampir z twojej fotki w stopce?

Polecane posty

Gość lwtb iggy poper

dziewczyno z kim ty sie prowadzisz? to ma być wampir? on wyglada jakby krew pil raz w miesiacu i to z twojego okresu xD wstydz sie dziewczyno bo schodzisz na psy XD jakbyś chciala kiedys gryza mojej klatki to moge ci dać byś wziela lyczek swiezej krwi z mojego sutka x*

Gość lwtb iggy popekkie
noxi ale ten ze stopki to jakas podroba? ile on ma lat 250? hahahahhaxD

Gość lwtb iggy poper
a tak w ogole myslalas o trenowaniu kulturystyki, czy podnoszenia ciezarow? :D masz idealne warunki, twoja jedna noga jest jak dwie moje :D:D:D

Jakby każdy znał moje dane, wiedział skąd jestem jak wyglądam i jakby mnie kazdy z kafe korzył z psychiczną to bym zwiała stąd aby słuch o mnie zaginął i nie mieli tematow do rozmów :D a Ty? błaźnisz się non stop.. co wagi- faktycznie schudnij.

Gość lwtb iggy popekkie
netgartoi zapodaj fotki nog noxi jak masz plis

Gość a co za problem?
wpisujesz noxelia w google i znajdujesz ja na nk czy facebook, noxi nie ma nic do ukrycia

tak.. wpisz w google noxelia:) ma nk i fcb, ale nk chyba wiecej fot.. bo na fcb słabo , chyba 1 .. no ma grube nogi, widac na zdjeciu w stopce co klczyk pokazany .. i te jasny .. bazarówki ;)

Gość lwtb iggy poper
heheh faktycznie xD nox musisz miec jakas diete a nie kurrwa same mcdonaldy jaka z ciebie wampirzyca z takim sadłem? jak ci si wstyd warchlaku xD nożyska jak pudzian ciekawe ile bys wziela na przysiad xD

Gość Gość
Herman Crespo jesteś tępakiem i to nie od dziś wiadomo. Co najwyżej możesz straszyć w ulicy

to nic nowego, ze normalnej postury kobiety sa na tym forum "grube". na szczescie ja mam w glowce nieco wiecej niz wy. widzialam w zyciu takie dramaty, ze brak niedowagi to zandna katastrofa ;)

Gość J.Thorwald
Noxelia jest przeciętnej urody, nie jest ani ładna ani brzydka, nie zgadzam sie z opinią że wygląda pulchnie. Nawet kolczyk moze sie niektorym podobać. Szkoda tylko ze tak sie zachowuje, czytam czasem to forum i widać że dziewczynie troche odbija.

Gość Gość
Morticia Everdark a Ty się tym przejmujesz ?

Gość lwtb iggy poper
ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, taka gruba duupa jest idealna do anala :classic_cool:

Gość Gość
Srac na to i tyle

już się zebrało całe tatałajstwo na tym forum, banda chooya:D:D:D żyć bez Noxelii nie umiecie, a połowa z Was to musiałaby chyba przeszczep ryja zrobić by taka "grubaska" w ogóle na nich spojrzała :D:D:D 🖐️