Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kierrah

UWAGA! słyszeliście o tej dziewczynie?

Polecane posty

Gość maryjetta.
pip-chan-ka:)Wow he he lol nieźle to ja w takim razie wystartuje 3 stycznia z moim autorskim szoł jako dup-chanka he he lol i se będę torbę na głowę zakładać he he lol a zanim otworze swoje szoł to jeszcze he he lol w twoim zagoszcze. He he lol będzie wesoło Creepy Helenka.Zagram u Ciebie lampę taka stojąca he he lol i ta laska to się nie będzie w ogóle umywać do nas he he lol

Gość ha aha ha aha aah ah
..he he lol............ he he lol.... he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,he he lol,....... ogarnij sie dziecko yebniete :/

Gość dghdthdf
moze to orzeszki w puszce

Gość maryjetta.
odwal sie ode mnie podszywie ok?

Gość maryjetta.
będe pisać HE HE LOL ile będe chciała he he lol

podszywie kurfa jak ja nie widze tutaj Twojego podszywa, mam swojego nicka a nie Twojego zyebanego dziecko zyebane

Gość AKIMA...................
Wczoraj w nocy widziałam jak do niej przyszedł facet i chyba uprawiali seks.Te kartony dziwnie się poruszały.Jejku!!!

Gość Anioł_Stróź
Aaaaaaaaa widzieliście to????!!!!! Szczeliłem na monitor:classic_cool:

Gość creepy Helenka
Masakra. Fajny temat, ale tyle podszywających się niedorozwiniętych gimbusów, że pozostaje tylko współczuć ich rodzicom, że takie zera urodzili.

Gość creepy Helenka
Tak naprawdę to ja jestem zerem.Rodzice mnie biją kablem od odkurzacza,nie mam po co żyć,mam myśi samobójcze. :o

wiesz co znaczy gimbus ?? Autobus szkolny w Polsce zwany potocznie gimbusem jest autobusem przeznaczonym do przewozu dzieci do i ze szkoły. Polskie gimbusy są zazwyczaj koloru pomarańczowego, oznakowane z przodu i z tyłu prostokątnymi tablicami barwy białej z czarnym napisem "autobus szkolny". Często posiadają one jednak zupełnie inne malowanie. Autobus szkolny jest używany w wielu krajach, m.in. w Polsce, Stanach Zjednoczonych i innych. Autobusy szkolne w Polsce są używane na terenach wiejskich, gdzie zła pogoda i duże odległości między miejscami zamieszkania uczniów a miejscowością, w której położona jest szkoła, mogłyby skutecznie uniemożliwić realizację obowiązku szkolnego. W niektórych gminach mankamentem funkcjonowania gimbusów jest mała częstotliwość ich kursów, co jest spowodowane kosztami. Może ona utrudniać dzieciom korzystanie z zajęć pozalekcyjnych w szkołach w przypadku, gdy jedyny powrotny autobus odjeżdża wkrótce po zakończeniu zajęć obowiązkowych. Wymagania techniczne autobusu szkolnego są nieco inne niż normalnego autobusu, miedzy innymi: Kabina kierowcy musi być oddzielona od przestrzeni pasażerskiej. Drzwi muszą być otwierane z miejsca kierowcy. Tylne drzwi - jeżeli istnieją - muszą być blokowane z miejsca kierowcy. Drzwi muszą się automatycznie blokować po przekroczeniu prędkości 5 km/h. Wymaganie dotyczące wymiarów i umiejscowienia siedzeń są inne. Nazwa ta przylgnęła najbardziej do tego typu pojazdów po reformie administracyjnej z 1999 r. oraz po reformie edukacji z lat ok. 1998- 2001 wprowadzającej sześcioletnią szkołę podstawową i trzyletnie gimnazja w miejsce ośmioklasowej szkoły podstawowej. Samo słowo gimbus bywa też potocznie używane w kontekście pejoratywnym w stosunku do gimazjalistów, mając poddkreślić ich niedojrzałość społeczną objawiającą się niekiedy w internecie. i kurrwa dziecko do szkoły wypiertalay!

Przeczesuję swe włosy na głowie tłustym kotletem w poszukiwaniu pchły Szachrajki:classic_cool::classic_cool:

Ściągam i zapisuje mp3 na baterię od komórki:classic_cool:

Kupiłam sobie ilustrowaną Kamasutrę i teraz co noc wypróbowuję z moim wałem nową pozycję. :classic_cool:

Gość maryjetta.
Ja się też czeszę kotletem także looz i spoko loko he he lol:classic_cool:

glupie dzywki

Gość no prosim pana
powiedzcie mi ktora to godz u niej 6 rano czy wieczor

Gość a gdzie aniol
podobno on tu najbardziej aktywny chodzą sluchy ze z nia spal:D

Gość Aaalllan Allda
Ej a w Korei to czas jest do przodu czy do tylu w stosunku do naszej strefy?!

Gość niejasna sytuacja
No właśnie mam podejrzenie że ten Anioł Pełni tu podwójna rolę:classic_cool:

Gość podejrzany anioł
Do niejasna sytuacja podwójna nieznaczy że dwuznaczna:classic_cool:

Gość a gdzie aniol
pewnie ją więzi:D tak sie nia przejmuje:D

Gość podejrzany anioł
Moje wątpliwości budzi jego obycie z tą sprawą.Szasta cytatami.Piszę jej maile.Ma szybki i łatwy dostęp do odświeżanej transmisji.:classic_cool:

Gość podejrzany anioł
Matka sra na mnie rzadką sraką i każe mi ją zjadać :classic_cool:

Gość Daga 23
No właśnie.W pewnym momencie jak ktoś coś pisze i próbuje podważyć to pojawia się On i natychmiast rzuca na sprawę jakieś fakty,cytaty,linki do zdjęć.Albo siedzi w tej sprawie długo albo....:classic_cool:

nie mowie wyslalem emaila do nie i to nie jednego:D nawet na blog :D udalo sie znalesc operatora jej neta Korea telecom tam tez poszedl email

bo moze po prostu poswiecil kilka minut i przeczytal to,co o niej wiadomo,jest tego niewiele i teraz moze to przekazywac.... na kazdej stronie sa praktycznie te same pytania, tylko ze jemu jeszcze widocznie nie znudzilo sie jeszcze odpowiadanie. ja tez moge zarzucic zdjeciami jej stop, policjantow, jej blogiem, filmikami sprzed roku jak byla bardziej ogarnieta,ale to moze zrobic kazdy kto przeczytal kilka pierwszych stron tego tematu albo na paranormalnych.

Gość podejrzany anioł
22:15-widzieliście go pedzia jak się stara.Teraz będzie próbował ośmieszać nas tu swoimi tandetnymi podsyfami Niech Ci twoja stara kaką włosy użyźni głowoyebie ty:classic_cool:

Gość Daga 23
Sram do gara a potem gotuje obiad dla cyganów :classic_cool:

Gość podejrzany anioł
Znowu sama do siebie pisze? :o Leki nie pomagają... :o