Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaSIOSTRAmadonny

przystojne chłopaki w Holandii czyli...

Polecane posty

tu znajdziecie odpowiedz co miał zrobic Kevin żeby nie skończyć TAK w Holandii jak skończył. W wieku 15 lat miał sie ożenić z 40 latką i zrobić se z nią dwoje ryżych dzieci. Może tak by go docenili za wygląd. Bo on to jest taki ADONIS - PENIS powiedzą no to by był pedałkiem SORY GEJKIEM - nawet tego nie umiał wymyślić w tym Eidohoven wiecie - ale z tą starą babą i 2 ryzych dzieci może by mu ktoś powiedział Kevin coś ty to zrobił? i tyle. 35 lat starsza żona i 2 ryżych dzieci - tyle mu zostawało bo Holandia tak ceni wygląd. Przez to tak do tych Polaków, ale uczynki to wiecie jak z pól wokół Eidhoven - z farmy zwierzęcej pod Eidhoven i tyle.

Wiecie lepsze zwierzeta na farmie pod Eidhoven niz uczynki Kevina Vosipera ,jego starej i koleżanek z klasy. I tyle :( A czemu nie z podstawówki? Tamte nic sobą nie prezentowały, a ze średniej cos sobą prezentowały. Tyle co stary Figury wiecie. Penisa w odbycie - bo już sie nie wyrażam, ale Poniatowska nic sobą nie prezentowała i tyle :( NO a Kevin Vosiper coś sobą prezentuje? Oni mieli naszym to video puścić jak ją gwałcił jak byk krowę 45 minut i się powiesiła po tym. I tyle. To są uczynki Kevina Vosipera waszej gwaizdy - syna bezrobotnej nauczycielki holenderskiej i tyle :(

Gość taaa co udaje że wie wszystko
potrzebujesz pomocy?

Gość rewtrewr
psychiatra powinien pomóc ci się z tym uporać :classic_cool:

Ni da sie zapomniec TAKIEJ ZNIEWAGI jaka otrzymalam w Polsce. I uwierzcie mi - w domu dziecka bym miala wiecej godnosci niz w tej rodzinie. Jedynie, ze sie nie dalam i ide kiedys na wschod z ktorego sie nie rusze i koniec :(

Gość taaa co udaje że wie wszystko
bezdomna siostro madonny, wszystkich nas w zyciu spotykają przykrości. Przeczytałam słowo w słowo dokladnie co napisalaś. Musisz byc potwornie sfrustrowana, więc Ci wierzę i zycze wszystkiego najlepsze. A zachód nie jest taki zły jak ci sie wydaje...natomiast masz rację, ludzie potrafią popsuc wszystko.

Wiecie o rodzinę królewską w Londynie to sie stoi GÓWNEM W SRACZU. Znaczy przejmij się czy miej przed oczami GÓWNO W SRACZU i to są oni , tak się ich spławia. WSZYSTKICH. Tyle są warci. To są gówna ze sracza. I tyle :( Nie wiem co jest tym kiblem - Niemcy czy Anglia. 2 kible i tyle. Warte siebie. Cóz wiecej napisać? Pieniądze i koniec z nimi czy bez nich. Jak je dostanę to pomyśle o rodzinie królewskiej jak o gównie ze sracza i mogą być - mnie oni TAK nie będą przeszkadzać, a reszta dla mnie bez znaczenia. Jakie ja miałam życie? Jedynie że nie miałam dziecka w wieku 15 lat. A oni też mogą być tylko oficjalnie to należy wiedzieć - UCZCIWIE, że WŁADZA JEST ICH. A na religii w szkole KK niech uczy że zakon brygidek DO DZIŚ ISTNIEJE. I jak ktoraś dziewczyna chce mieć dziecko to może sie tam udać, ale co dalej? Zwłaszcza jesli ma kasę. Bo po co tej mojej matce był mąż? No niby po coś? Ale w sumie. Natomiast stała praca to tam... :(

Gówno ze sracza ma taką zaletę - można je zjeść ze smakiem, a woda ze sracza nadaje się do picia. A do czego nadaje się rodzina królewska w Londynie? SZKODA NA NICH KIBLA - moim zdaniem. Bo jak sie ich pozbyć? TOALETĄ. Po prostu zapchany kibel i tyle :( Bo oni nie srają? Proszę bardzo. Jak ja bym tam była babcią klozetową to by oni wiedzieli co to jest życie. I tyle. A kucharką też. A tak? Nigdy nie docenią Diany że im sie nie dała. Ale moralitet. Nie ma co :( Wziął i zabił żonę bo sie puszczała. Ale rozwód to cóz... a od razu sie zaczęła puszczać. A czemu? Cisza :(

Napiszę wam ,ze ja sie nie poddam. Kiedy to na ten Zachód? Tylko tyle. No to rok w szkole, nie dostałam stałej umowy - na Zachod, zarabiać, szukać stałej pracy. Chyba tyle, nie? Przeszłam cale miasto - nie ma stałej pracy dla mnie, bez znajomości, zero możliwości dokształcania i wyjazd do Holandii , praca fizyczna , zarobek - bo ja chcę kasę a wyjechać nie łaska. A JAK JA TAM WYGLĄDAM? wiecie - ja chciałam być tam 3 miechy w tej Holandii. Holandii nie lubiłam , dali mi POPALIĆ dosłownie 10 lat temu i był koniec. Ale bylam bez forsy. No to 3 miesiace - praca fizyczna i dalej. Czy ten mój pass Niemiecki coś znaczy? Nic. No ale do szkoły caly czas mogłam wrocić. Nie - czemu? Wszystko z zawiści i tyle. Bo wiecie 27-28 lat i mogą mieć pretensje o moje zachowanie, nie? 36 lat, 9 lat pracy w szkole w Polsce. No chyba im bije na łeb. A że byłam w stałej pracy fizycznej to SKĄD JA TO MIAŁAM WIEDZIEĆ? Ja w Polsce 9 lat po szkołach sie plątałam. Bo robiłam doktorat sie dowiem. A co ich to obchodzi? To nic ze szkoła nie miało wspólnego. Tam magister biologii, anglistka i tyle. Studia podyplomowe nawet mam. CO JE TO OBCHODZI? Może coś robiłam w wolnym czasie? Coś pożytecznego? Może czymś sie zajmowałam? Nie wiem czym . Czymś. CO TO KOGO OBCHODZIŁO? Nie mam racji? No a jakby to się mieli zapytać. Np zielnik zbierałam w czasie wakacji dla uczniów czy byłam przewodniczką gorską - też tak mogło być. No a mężatką nie jestem to jak stała pracę mogłam dostać? Przecież to nierealne - na czas określony i koniec :( Bo napisałam biolog. A jaką pracę O ILE mogłam dostać W HOLANDII. Przecież coś z roślinami - co nauczycielka angielskiego? Pomijając juz WSZYSTKO wiecie. bez sensu. W ogrodnictwie i tyle. Ze studiów. Doktorat i tak nie skończony. Tyle :(

Polaki i Polki na zachodzie w tych firmach to są WSZY PO PROSTU. Bo jak ja mogę wrócić. Bo wiem co to są wszy i koniec. W takiej firmie powinno sie być rok - dwa jak chciałam i następnie stała praca, odchodzę. I tyle. Koniec. I ja mam taką możliwość. miałam bo te wszy na mnie. Bo jak ja mogę tam wrócić - z wszy w podstawówce. Całe włosy we wszach - tak tam mogę wrócić. Bo kim oni dla mnie są? Dobrymi znajomymi z podstawówki im. Jana Pawła 2. WSZAMI i tyle. Bo nie mam tu znajomych ze szkoły. Za to Agnieszka Śmieszka nie ma matury. A majtki ma sie dowiem hahaha - a cipkę wygoloną? Bo to jest jej twarz. Wygolona cipeczka - tej...Austriaczki na mnie. Nie - Holenderka starczy. i tyle. Ona nikogo nie zabiła, a USA jest do wyjaśnienia. A jej cipka?Dajcie ją do gina - ona jest po porodzie. Bo ja tak rozmawiam z nimi - z tymi wszami. A ten ogrodnik to też jest wsza - syn królewski - no to do pałacu. Buckingham i tyle. Syn krola KArola - JA PIERDOLĘ. Bo ja sie nie śmieję - no teraz sram ze śmiechu przed tym kompem. Syn króla karola - nie mogę. :(

Jedyny powod , ze nie mogę wrócić do ogrodnictwa w Niemczech i i tak po mnie to , że ... nie lezałam po nagu z właścicielem tego burdelu i tyle. Niesamowite. A wiecie że mogę wrócić na ten Zachod żeby go wypierdolić Z MOJEGO ogrodnictwa? Tego bandytę księcia Karola. CZY wy to rozumiecie? to to zrozumcie i tyle. Że w sumie PRZEZ WAS te pieniądze mi sie należą. Ludzie w Indiach tacy nie są i tyle. I Bóg mi pozwolił tak was przekląc, ze nic tylko kasa, no ale... i tyle :(

A wiecie co możecie zrobić Agnieszce Śmieszce? POCAŁOWAĆ JĄ W CIPECZKĘ bo sobie wygoliła. Na mnie. Ale nie działa. Chyba ze lubicie owłosione. To każcie jej włoski zapuścić. I tyle. Taki tam jest poziom. A Kevin? Ma włosy łonowe? Możecie go tam pocałować. A w nos też, ale który? Nie wiem. Tyle mają kasy z USA - oba!!! :( ps. nigdy nie zrozumiem czemu Katarzyna Figura nie chce zapoznać sie ze swoim synem - nawet bym go do niej zawiozła. Już caryca wiozła go na KUL a ja do matki go zawiozę. W końcu taki skromny - prawda? :(

Możecie Agnieszke Smieszkę pocałowac w cipeczkę za jej poród w USA bo inaczej co... a jedna urodziła w pracy fizycznej. Co prawda w USA i to w burdelu no ale uznajemy i możecie być. Bo by miały dzieci tylko poronienia. No ale Agnieszka Śmieszka w burdelu dziecko urodziła. A teraz szuka pracy w Polsce bo tylko tak po mnie na zachodzie bo... nie chce być lesbą bo ma narzeczonego i tyle. Nie chce być lesba? Coś podobnego. Bo same lesby w tym ogrtodnictwie - wszystko od lesb. No coz... a w burdelu w Niemczech czemu nie raczy pracować? Przecież wie co i jak już. I to z USA. Byłaby gwiazdą. Ona nie jest żadną Katarzyną Figurą się dowiecie - a kim? I tyle. Daję jej rodowod na gwiazdę. Niech sie go pozbędzie ta kochanka księdza. Bo nic tylko była kochanką księdza w tym Vluyn - tak po mnie w kościele. Może go nawet zgwałciła? kto wie? I tyle. Co o tym sadzić? i tyle :(

Wiecie Agnieszka Śmieszka z rodowodem na gwiazdę może szukać pracy w Polsce do końca życia, a jej no ... zle jej nie życzyłam. Jak temu bratu. Zgnoił mnie i wszyscy że dna łeb mi nasrać można. No cóz... niech sobie wiec każdy sam radzi i tyle. A temu Zachodowi też bije na łeb wiecie równo i koniec. I tylko tak nie po mnie wiecie TYLKO TAk... i tyle :( Zeby nie było, ze tylko CALVIN dostał ode mnie rodowod. Agnieszka Śmieszka też. Każdy na jaki zasłużył i tyle. Bo nie umie mu dac rady. A to niech sobie poprawi rodowod i da mu radę. Ale taki żeby mieć wsyzstko co on - i mszę ma, i zwierzęta i pić może i do tyłu genealogię i tyle. Wszystko ma. Za ojca wiecie. A ona? i tyle :( Żadnej konsekwencji. A Mengele na mnie się mści , że dzieci nie mam. Po co mi każe pisać te pierdy. I tak tym nie zarobię bez uczelni, a robić co mam? On powinien siedziec to jest syn KK. i tyle. Uczynki Calvina on ma i tyle :(

Witajcie - patrzę czy jakiś wkład tu uczyniliście. NIC. Żadnego. No to moje górą. Siedze w domu i myślę - dlaczego od roku w ogrodnictwie w Niemczech PO MNIE. I wszedzie po mnie przez to ogrodnictwo. No to zostaje, że ksiądz puszczał sie z Agnieszką Śmieszką wiecie. Tyle z mojej spowiedzi. Nie rozumiem tego. To jest morderca. Ale co? No to chyba co - ma to wpływ na coś? Zresztą - tam każdy zabił wiecie i co dalej? TYLKO TYLE. Ale kto wie czy rozgrzeszenie Agnieszki Śmieszki w sytuacji gdy ten ksiądz jest DLA MNIE normalną kanalią nie jest za seks. No bo ona taka jest dosyć szczera, nie wiedziała jacy ci księża są, ten brat - to sie tak nazywa - powiedział idż do spowiedzi i nie docenił, że ksiądz jej nie rozgrzeszy wiecie. I rozgrzeszył, ale mu musiała dupę dać. On ma dzieci i to jak prostytutka i tyle. Tak pasuje. Ze w domu publicznym była - to musiała mówić i wiecie ona powinna odejść stamtąd, przekląć wszystkim jak ja tę moją wiochę NIE UMIE wiecie. No to się puściła z tym księdzem i sie nie wyspowiadała i tyle. No nic innego nie pasuje. MIMO WSZYSTKO jakaś praca powinna się znaleźć. Nie. I ksiądz miałby rację, ale ona ścigana listem gończym i tak UMYKAM KK. I tyle. Polskiemu bo to polski ksiądz jest - rozgrzeszenie za kurestwo. Może jak był młodszy ten ksiądz to musiał na dziwki chodzić - to jest ojcobójca i sie z niej śmial i ją przeleciał i tyle. Tylko to pasuje bo jednak COKOLWIEK by drgnęło, cokolwiek - jakiś żal, nic. Nie było mnie. A PAPIERY? I tego ten brat nie rozumiał i przez to nie poszedł do spowiedzi do tego księdza. Coś mu nie pasowało i tyle. No - tacy są wasi księża i tyle. tak spowiadają. Nie widzę tego inaczej i tyle :(

Wiecie ja przez to nie mam od roku pracy i gdyby nie matka i BABCIA to mogę się teraz iść powiesić. A tak nie. I wiecie - ona miała tego żałować ta Śmieszka i tyle. No to nie ma rozgrzeszenia idę do innego. PO PIERWSZE spowiadać miała sie w Polsce i tyle. Nie. Tam. Czemu? I naiwna myślała, że istnieje cokolwiek oprócz rodziny, a rodziną leci. Nic tylko jej zapłacił za numerek i tak rozgrzeszył to jest NIELOGICZNE że ona jest taką chrześcijanką i taką katoliczką , a szmata gorzej niż zero i tyle. Tak tylko to można wytłumaczyć. I spokój ma i wszystko. Ze dupę dała księdzu. A dziecko? No to dziecko se miała zrobić. Ale głupia. No bo wiecie on że dziecko z nim se zrobi i tyle. A ta? I by miała dziecko i ma tam stałą pracę, a tak? i tyle. Wiecie moją babcię tu gdzie mieszkam ksiądz w konfesjonale zgwałcił i zaszła. Więc to jest normalka i tyle ich. No i nie pasuje nic. Jakąś pracę bym w tych Niemczech dostała. Nic. A jak dostanę? Wiecie ja mam swoje wartości - ja takich wartości nie potrzebuję - to z tego sie dowiem i że ją zgwałcił. To miała zajść i ma stała pracę. I to pasuje wiecie bo ten ogrodnik z tym księdzem tak się nienawidzi, a ona, że siedzi w burdelu, burdel robi to dupa za rozgrzeszenie i tyle. Niezłe nie? To jest polski ksiądz w Niemczech. Noż wiecie co ta Bona ze mną wyprawia. I tyle :( Nic innego nie pasuje i strzeżcie sie. Tyle wam napiszę :(

Zobaczcie jak ja mam wszystko żle - spowiedz w Niemczech i bym mogła być , a tak? W POLSCE bym mogła być... chociaż - tyle ile. Z rodowodu. A tak? Ja tylko z kasy w Polsce przez Bonę mogę być. Bo wiecie wiedziałabym jaką mam sytuację i o to się tak obraziłam i babci szukałabym. Po prostu nie umiałam sie połapac że na kasę jestem wzięta. I ten zły rodowod - bo bym zabiła tę Bonę cała. Ona się miała mnie bać i tyle. Teraz mam co robić - jak zwykle, ale to wszystko tak mi wygląda i ksiądz przegrał policją. No policją przegrał czyli mam rację i tyle. Może nie zapłacił Agnieszce - dziecko se miała z nim zrobić. Nie docenił że dziecko zabiła. Wszystko od niej leci. Z zabitego dziecka? Z poszukiwania przez policję? Z seksu z księdzem - z tego i tyle. No nie wiecie :(

Ta Agnieszka Śmieszka nic tylko na kibel z Calvinem Harrisem i w SUMIE ona jego żona - germanistka z wyższym. Ale czy będzie chciał? Ona jest bez matury. I powiedzą lepiej bez matury niż bez majtek. No własnie - jako siostra Calvina uważam, że skreśli ją za tę maturę i tyle. Że ją skreśli. No znam go czy nie? i tyle. I zostaje mu ślub z Iwonką - czy ona jest skreślona? A czemu nie i tyle :( I patrzcie Śmieszkę skreśli a Iwonkę zostawi i ON JEST DOBRY. Przestańcie. A ciekawe co by powiedział na księdza w ogrodnictwie w Niemczech. Wiecie jaki jest? Dałby mu dupę za rozgrzeszenie. Taki jest. I jak chce do spowiedzi, chrzest to polecam mu tego księdza- dupę wypnie rozgrzeszenie ma - tyle wszystko warte powie ksiądz, ale po nim w Niemczech. A tak nie po nim. Jak ograć takie coś? Nie wiem :( Macie jakieś pomysły. I ciekawe czy pani Penelopa Harris tak nazwijmy matkę Calvina by się zgodziła na synową po studiach bez matury? Ciekawe? No nie wiadomo ale może?

Witajcie w tym wątku ponownie, patrzę co tu napisaliście ale nic. pewnie nie wierzycie, że ksiądz może chodzić wręcz na kurwy i tyle. A w Bone wierzycie?A co sądzicie o doktorze Mengele? Ja dziś wiecie trochę się zdrzemnęłam juz i piszę dalej WYPOCINY DLA MENGELE - całe życie służę jakiemuś POLACZKOWI jak pies czy suka raczej przez ciula w dupie niewartego księcia Karola SZWABSKIEGO CIULA NIE WIADOMO SKĄD wiecie. Takie mam życie. I jeszcze robię rodzinę z pospolitych idiotów. Bo pomyślałabym - a w domu dziecka lepiej niż tu, to nie moja rodzina to dzięki chuja w dupie niewartego ojcu taki koniec mój wiecie - rodowod na Adolfa - ale którego, a Mengelemu służę jak kretynka bo mi rozwalił rodowod. On miał kurwę se zatrudnić - taki ma poziom. Ale rzymski rodowod on wymyślił. Choć wiecie NORMALNY rodowod i na chuja patrzeć nie chcę 11 lat, a ja poszłam doktorat robić. Wy tego nie rozumiecie - ja ani pić nie musialam w tej Polsce taka byłam jebnięta i bez wódki. A teraz PIERWSZY RAZ W ŻYCIU mam normalny rodowod i jestem normalna. Gdzie ja bym tam wiecie doktorat robiła gdybym miała normalny rodowod. Nie ma szans. Czy wydana bym byla? Trudno powiedzieć wiecie - te pieniądze matki mnie zajeżdżały i to było straszne, no ale Mengelego to bym osrała gównem rzadkim, a nie na doktorat poszla Z KSYWKI że kurwą jestem. A tę firmę swoją to też ma od Bony, że ja jestem BARBARA RADZIWIŁÓWNA. I wiecie matka była zgwałcona, ale ona mnie chciała i miała środki do życia. A te bękarty Karola to wy tego nie rozumiecie - ot tam jakaś kurwa zaszła i się dziećmi przejął, a nawet nie wiedział czy jego. Jakieś tam dzieci, żeby NA MNIE i tyle. Wielkie dzieci królewskie - dwa bobki i tyle. Już ja miałam więcej wartości i wiecie INTELIGENTNY on jest - jak gówno z dupy - to do banku dzieci miał dać i wiecie takie życie z takimi zerami na wsi, obsrana przez wszy bo on nie mógł grać w gry liczbowe - jeszcze im te gry liczbowe zostawiłam i chce pieniądze matki Z AFRYKI i tyle. I niech po prostu te owłosione cipy angielskie się ode mnie odpierdolą za tego Mengele bo chociaż rodowod - takie życie miałam i dziadki siię powiesiły i ja musiałam mieć studia i DOKTORAT wiecie, a stałej pracy 11 lat nie mam , teraz bez środków do życia - co ta Bona wasza sobie nie myśli? Że ja nie wiem po co siekiera jest? Jak ja wyglądam tu z tą kurwą normalną. BO ONA MA MĘŻA. To kurwa miałaś ciulico dzieci oddawać jak masz takiego cennego męza. Po co ci kurwa mać byłam? Tak ją zapytam w dniu sądu ostatecznego i na ryju jej gówno wysmaruję - tyle mnie obchodziła ta rodzina. Wy tego nie rozumiecie - myślałam, że są do ZARŻNIECIA jak rodzina Iwonki Blajt - do zabicia piłą spalinową ale MOJA rodzina. Ja wiecie żyłam jak sierota GORZEJ!!! no ale MOJA rodzina to była. Z czego ja to mam? Ja miałam się w domu dziecka zameldowac - tyle mnie to obchodzi NA ZAWSZE. Ja w ogóle kiedyś KONTAKTU nie będę miała z tymi oprawcami i wiecie wy se w Polsce na zachodzie FENOL zamówcie na takie osoby jak ja. Wiecie co to jest? Do szpitala i FENOL się podaje takim osobom bo zawsze powiem że Niemcy dla Maksymiliana Kolbe w Auschwitz mieli więcej litości niż Polaki dla mnie w życiu. Żeby żyć jak idiotka nie wiedząc, że matkę masz samobójczynię i samobójców dziadków - no wybaczcie. I tyle :( I służyć Mengelemu z Polski. Ten Karol wiecie niech WYKURWIA z tego pałacu jak pieniądze nie przyjdą albo będą zabici tam i tyle. A ten bank z ziemią zrównają jak te pieniądze nie przyjdą - tak potrzebowałam MENGELEGO w życiu. No wybaczcie. To wszystko jest przez ojca i popsuty rodowod - na Adolfa. Normalnie nie utrzymuję od 11 lat stosunków z rodziną. I tyle. A tak jestem córką Mengelego. No chyba wam bije na łeb. I tyle :(

Wiecie kim jest dla mnie WIELKA BRYTANIA? NIEWYGOLONĄ CIPĄ. Taka mają opinię u mnie bo taka opinia im nie przeszkadza. Jak ktoś ma włosy łonowe niewygolone do kolan to im to nie przeszkadza. No to tak mi się jawią jako śmierdząca cipa i niewygolone do kolan włosy łonowe, a te swoje ogródki niech sobie wiecie wezmą i wypalą. Tyle to warte co praca w banku STAŁA dzięki kasie trupa. No to mogli mi powiedzieć - wiesz co sraj tego Mengelego , TRUPEM czy wypadkiem śmiertelnym się w tej szkole ustaw. Bo ja sobie tak jadę po Zachodzie. A nie zasłużyli? Takie niewygolone cipy to są - oprócz brygidek. A brygida szwedzka? Jak ja miałam zyć bez Brygidy Szwedzkiej? I to jest takie pytanie - po co babom dzieci? Ta moja bratowa sie do domu wprowadzi tym dzieckiem, a brygidki? Co to robią? I tyle. I nawet rodziny przez nich nie mam. To co ja mogę dobrego o nich napisać. Wygolona cipa więcej warta niż całe moje zycie przez nich. A książę karol też sie dowiem bo ma dzieci. Ja pierdolę - na chleb się nauczył zabójstwami zarabiać to się na dzieci NAKURWWIŁ i tyle. I z rodowodem jak ser szwajcarski dał sobie radę sie dowiem. No właśnie. Ilu on zabił to w ogole po co sie pytam. Radził sobie. Ja też bym sobie poradziła bez niego zwłaszcza i jego chuja w ryju i nosie. I tyle. I jego ciulatych bękartów w Polsce i Niemczech. Bez zmiany daty urodzenia. A ten ciul wie kiedy i gdzie sie urodził? Bo z czerwca jakbym była to też mam inne życie. No wiecie - oni są nienormalni i tyle. I ten KK to jest CIUL W DUPIE dla mnie i tyle. Nic więcej. I W CIPIE. Co jeszcze to jest? Co oni mi zrobili wszyscy? I nawet na fenol nie mieli. To ja go im wstrzyknę - tyle mnie obchodzą. Ja chcę pieniądze po matce i koniec kontaktu bo ich opęta KAIN albo ANALIZA MICHAEL bo to miało być do porządku wyjaśnione wiecie ta cała Analiza , że to z ksywek, a nie takie coś jak jest i mogą być, a tak nie mogą już od 1976 roku i tyle :( Jak umarła to juz było po KK i tyle :( Przez nich. I wiecie czego sie boję? Śmierci głodowej też, ale OPĘTANIA i konca w piekle przez polski KK. Tego. I to wszystko. Widzicie jak sie przez nich wyrażam. Jakie oni matki mieli, że Bona jest Ok to nie wiem. Nic tylko kasa. Przez to państwo miało być inne. Choć 1 wartość inna niż kasa. ŻADNEJ. ROdowody. Ale po cichu? I tyle :( No to mi mogli zmienić na dobry żebym za maż wyszła. Ja im tego NIGDY nie przebaczę. NIGDY!!! Takie chciwe ciule. A OŻENIĆ SIĘ TO KRÓL? To mieli być żonaci i dzieci mieć - jak pastorzy anglikańscy na przykład. Skurwiele chore umysłowo - ja im się nigdy nie dam. To zwykłe ciule - klienci burdeli. I jeszcze ja sie mam wydać - niech sie sami wydadzą - szmaty jebane w łeb :( Niech idą do MACIEJA wiecie - najbardziej to ten Maciej ich mnie urządził. Do wszystkiego sam doszedł. Ja to miałam wiedzieć jaką on ma synową wierzącą... i tyle. No ale cóz... bo to moja wina się dowiem w Anglii - wszystko!!! A najbardziej te 11 lat bez stałej pracy. No to pieniądze z Afryki i nie ma mnie po wieczne czasy tam. W końcu miałam rodowod, nie? i tyle :(

Ja jestem winna wszystkiemu wiecie, a Bona niczemu. A ja bym nazwała ten dzień - dzisiejszy. KOLEJNY DZIEŃ Z CIULICĄ BONĄ. I co wy na to? To wszystko jest JEJ WINA i Mengelego. Moja? I tyle. A ta wieś niech mnie nie wkurwia. Tu każdy z każdym kopuluje, a ja jestem orginalna i się wyrażam. I tyle. Bo nie zamierzam mieć indiańskich dzieci i tyle. Ja chcę pieniądze matki albo niech ich szlag trafi wszystkich za to jak mnie książę Karol urządził. A on do piekła za matkę i tyle :( KONIEC :( Bo się miał z matki opamietać - nie. No to do piekła jak muszę trzymac z Mengele i koniec. A z Boną też. Bo mam pieniądze po matce i dawno jestem męzatką - słowo prawdy chociaż albo ten rodowod dobry, a tak? I TO JEST MOJA WINA OCZYWIŚCIE wszystko. WSZYSTKO. No ja chyba oszaleję. Nawet Adolf Hitler to moja wina. No ale to juz odbijam wiecie. I tyle :( Ale historia :(

Wiecie - a już pomijając moje wyzwiska na Mengele , Bonę i całą te rodzine w Polsce i w Holandii, Niemczech NIE MOJĄ BROŃ BOŻE - to nie uważacie, że ten książę karol jest gdzieś we Francji nalatany? Gdzieś się stara puszczała we Francji albo ten jej mąż Francuz bo zeby takie coś robić i głowy urywać i wszystko. MOIM ZDANIEM do pewnego czasu wiecie ci Niemcy w Londynie to tylko te zwłoki jedli ludzkie, a puszczać we Francji zaczęli sie żeby nie być kanibalami. Ale od czasu do czasu są. A teraz? Nie powinni wrócić do swojej NIEMIECKIEJ historii - co Unią Europejską są? I wiecie pasuje im urwać głowy i koniec. Po cichu. DO domu wejść, łeby pourywac i koniec. Za moje studia. NO NIESTETY i tyle. Cokolwiek miałam wiedzieć i normalna osobą jestem. Moze w sierocińcu dostałabym pracę? Może byłoby normalnie, a tak? Jak ja wyglądam - no teraz dobrze, ale tak? I tyle. Co - ja pracy nie mogłam sobie bez Mengele szukać? Tylko miałam wiedzieć ze ADOPTOWANA. Ja tak żyłam, ale ja myślałam, ze mam bujną wyobraźnię. Żeby nie zwariować na tej wsi przeklętej. I całe 11 lat obiecanek cacanek że będę mieć mieszkanie. I siostry to ani słowa, to brat tu - on ma studia dzięki mnie bo ja go nie chcę słuchac - ja mu ciula urwę a nie słuchać go będę. A Bona widzicie jaka jest ja do dziś Barbara Radziwiłowna o grosza nie dostała i dzieci CIULICY woli bo sie tak nie wyraża. Ale ma prace od ojca ta wariatka. Nie szkodzi mi powie - takie wyzwiska radż sobie sama i na złość mnie z tym dzieckiem wszędzie będzie jeździć - zobaczycie.I pracę ma od ojca, z szefem zachodzi i to jest dobrze, a ja nie. TO CZEMU MNIE NIE ODDAŁA? Nie powiedziała prawdy. Ona się jak Mengele mną w stałej pracy urządziła. Po co ona mnie wzięła? Ja jej nienawidzę i ja ZABIJĘ jeśli nie dostanę pieniędzy z Anglii. Za to że nie wyszłam za mąż bo zrobiła ze mnie Barbarę Radziwiłownę. I tyle. I koniec :( Ja ją naprawdę zabiję jeśli ona nie zabiła mnie bo jej tak nienawidzę za zniszczone życie i nie zamierzam w ogóle się z nią kontaktowac :( I wiecie nie zawaracajcie mi CIPY tym ogrodnikiem w Niemczech że doszedł do czegoś i tak dalej a ja nie mogłam w Polsce? Książę Karol zrobił WYBUCH w ogrodnictwie rodziców matki i tak jest to ogrodnictwo. Tak pasowało ono temu CIULOWI, który zabił własną matkę. NO to ja robię to samo - tyle mogę. Ten ciul jeszcze zarżnął 4 swoich dzieci z kurwami. Tyle on dla mnie umie wiecie,ale WSZYSCY NA MNIE, że co? A ja tam musiałam jechać? Po amazon? A ciul na amazonie zabił rodziców za rodowod - że mu nie dali. Wyobrazacie to sobie? Z kim ja tam miałam rozmawiać? A ta ciąża bratowej może jest c ciulic staryuch polskich tam , ze mi porod tam zrobiły. No mówię wam ciulstwo wszędzie i tyle :(

Wiecie ja chcę pieniądze na życie od OWŁOSINEJ CIPY I CIULA zwanej Wielka Brytania bo pójdę na nich do gazet i ani tego nie będą mieć z życzeniami, zeby ich szatan opętał bo tak lubią grać w porno i tyle mnie obchodzą wiecie. I codziennie będę tu na kafe i WSZĘDZIE OPOWIADAĆ jaką ciulicą jest KRÓLEWSKA Anglia i koniec. Nie dam sie nikomu i tyle. I ich zbrodnie wyjdą bo wiem o co poszło z tymi banmkierami , zajadę ich i może USA wysadzi im w luft wszystkie ich historyczne zamki za Holandię - za to, że trzymają z Holandią na mnie. Bo widać. Tak sie to skończy bo jednak ludzie chcą żyć normalnie i uczciwie. A co robi KANIBALICZNA rodzina królewska w Londynie to nikogo normalnego nie obchodzi. A zwłaszcza mnie - po studiach. A ten Wiliam to chyba umie dzieci zrobić, nie? Niech idą do gazet. Oni na mnie chca iść. Oni niech dziecko se zrobią wiecie w gazecie. Chyba umieją. Żeby nie było, że im dzieci zawiszczę. NIe. I tyle :( I ja dopiero dzis jestem normalna pośród ZASRANYCh bękartów Karola. ZASRANYCH - ale wielkie syny królewskie w swoim mniemaniu to są. SYNY KURWY KAMLII i tyle. Która nawet nie wiedziała, ze 2 dzieci nalatała. I niech sie te ciule trzymają ode mnie z daleka bo siekierą ich rozpierdolę za gry liczbowe ich ciulatego starego. Obydwu. I zasadniczo tyle mnie obchodzi ta rodzina królewska jebnieta w ciula i cipkę. Co to kafe - tacy są. Ale wielka inteligencja. 4 języki - nie ma co. To mieli sie wykazać tymi 4 językami inaczej niż w 4 ścianach. I tyle. I wiecie co mają mi do powiedzenia, że na mój ślub ani jeden gość nie przyjdzie. Toteż nie zamierzam za mąż wychodzić. I tyle. Albo bez gości. A oni mi nie są do niczego potrzebni. Nawet jako papieru toaletowego bym ich do własnej dupy nie użyła. Tyle mnie obchodzą bo tak i juz :(