Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Viola

Zerwałam żeby się bawić... czy mogę go jeszcze odzyskać??

Polecane posty

Gość bleee bleeeeee bleeeeeeeeeeeee
to musi byc prow no nie ma bata, nie było cie raprtem chilwe w tym czasie pojechałąs do urzedu mista ta jasne a po 2 wiem do której jest czynny urzad a to napewno nie jest ta godzina która sie konczy prace Boze ludzie ona z was robi debilów a wy w to wierzycie i tyle, ktoś perfidnie robi sobie jaja a wy jej wierzycie i jeszcze doradzacie no nie wiedziałam ze na tym świecie sa tacy debile

i od poczatku zaczyna się jazda po nim... zaraz bedzie doradzcie mi co mam robic iść do psychologa

Gość dsja
I co "panie mądre"? Trzeba mieć odrobinę mądrości życiowej by radzić innym a nie snuć jakieś pseudodywagacje o powrocie i bzdury o głupiej narzeczonej.

Gość kasia kasiula katarzyna
pisala ze facet ma urlop:) z reszta ja wierze ze istnieja takie osoby osobiscie znam jednbak laske co jest jak taki rzep facet do kibla wyjdzie i jak jest za długo to problem bo napewno z kims rozmawiał przez komorke albo cos:D takze takie istoty jak autorka sie zdazaja ale jak dla mnie to one sa z lekka niedorozwiniete:)

to gmina do której mam na nogach 15 minut a jechałam autem co zajęło mi 3 minuty i jest czynna do 16 jeszcze zdążyłam się wyryczeć zanim tu weszłam

tutaj nie ma co radzic trzeba iśc do lekarza, albo ktoś bardzo fajnie się bawi bo trudno uwierzyć że taki ktoś istnieje na tym świecie i co najlepsze nie dopuszcza do siebie że autorka chora bo inaczej nie można tego nazwac, ona uwaza ze znia jest wszytsko wporządku. to co ona wypisuje nie trzyma się kupy ani dupy

oo popatrz a miałaś iśc do niego jak się konczy praca w gminie wiec jeszcze nie ma 16 godziny, co musiałaś juz wczesniej napisać ze poszłaś by podtrzymać topik

Gość majhdafkjdhashask
było napisane przyjdz do mnie do pracy a nie po pracy - czytaj ze zrozumieniem ;/

mam kilka pytan do viola i do reszty !! ile masz lat ile masz wzrostu jak duze piersi jak duza glowa jaki kolor wlosow ? ile zarabiasz ? jaki masz kat miedzy nogami ile dziennie palisz? co bierzesz ?? co pijesz ? j jaki masz samochod ? i po co to piszesz ? po co jej odpisujecie ? po co to robisz jak i tak cie olewa narazie daje ci to grzecznie do zrozumienia ja wrzucilbym cie w snieg albo w pokrzywy albo w bloto nie mam tyle cierpliwosci

Gość mr eko
w sumie ta viola to bedzie dobra alternatywa jak sie ten jakub ochajta to bedzie miał kochganke na zawołanie i wszystkie opcje dostepne typu oral anal :)

SS s s s s s s s s s s ss ss s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s s ss s s s s s s s s s s s s s ss s ss s s s s ss ss s s

mi żal tylko tych osób co wila przekabacinał na swoja strone i jej doradzaja normalnie to jest żałosne ze do autorki nic nie dociera zbyt pewna siebie jestes, i wkoncu ktoś utarł ci nosa ja bym zrobiła to inaczej poprostu bym ci pierdolła w łeb moze bys sie opamietała i zaczeła myslec:)

Gość majhdafkjdhashask
Moja siostra miała podobnie tyle, że między nią a jej byłym była dość duża różnica wieku - ona chciala się bawić a on chciał się ustatkować. Ona z nim zerwała, a teraz on ma już dziewczynę i za rok biorą slub. Nie dawno moja siostra się z nim widziała i sama stwierdziła, że gdyby spotkali się teraz to inaczej by sie to wszystko ułozylo. Nawet coś tam do niego pisała, ale tak bardziej po koleżensku ale po pewnym czasie urwał sie kontakt - on nie odpisywał, albo niechętnie więc stwierdziła, że nie ma co sie wpieprzac między wódkę a zakąskę. No nic takie życie.

nic mu już nie pisze zrobił ze mnie idiotke nie wiadomo do czego to było podobne:(:(:(:(:(:(

Gość anonimow778
a teraz kocha sie namietnie ze swoja przyszla zona, obydwoje maja cie gleboko w dupie:) Jutro sylwek, ty spedzisz go ponizona, oni przeszczesliwi razem:) Swietny facet, popieram go

Gość anonimow778
idiotki z ciebie nie zrobil, ty juz od dawn bylas idiotka:) moze jak popracujesz nad swoim charakterem to jeszcze ulozysz sobie zycie, bo zlociutka faceci nie leca tylko na twarz, nogi i cycki, patrza tez na charakter ktory ty mialas kiedys wredny pa:)

Gość SzatynkaaaaaXXX
I masz babo placek. Może ma on brata? Zakręć sie wokół jego przyjaciela jakiegoś. Albo brata. Albo taty :D

on ma dwóch braci ale jeden ma 18 lat a drugi 5... zresztą ja bym chciała być z nim... no ale zemścił się za przeszłość ja mu dałam kosza, teraz on mi :(

na nk mi to wysłała... wszystko jej pokazywał i wogóle wszystko razem planowali jestem tego pewna... idiota.. nie mam już szans :(

:) :) :) :) :) :) :)

Gość kametka
Wyslij jej fotke jestem ciekawa jak wyglada;)

Gość SzatynkaaaaaXXX
o właśnie, pokaż ją :D Bierz sie za przyjaciela jego. Albo tate :D

chyba raczej tego nie mogę zrobić bo jeszcze ktoś zobaczy znajomy jej zdjęcie i da jej znać wtedy mnie jeszcze gdzieś podadzą że wysyłam jej zdjęcia boję się różni ludzie siedzą na kafe...

Gość kametka
nikogo z twojej gminy nie ma dawaj na minutke i usuniesz

Gość SzatynkaaaaaXXX
właśnie, usuniesz :) co Ci szkodzi