Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Viola

Zerwałam żeby się bawić... czy mogę go jeszcze odzyskać??

Polecane posty

Gość Carr
zapomnialabym ze Ty wiesz najlepiej co on mysli :)

Gość dsja
Nikt nie oczekuje, żeby była dobra i wspaniała choć było by to stosowne ale wszyscy oprócz ciebie carr radzą autorce tak, by za parę lat mogła spojrzeć w lustro bez poczucia wstydu. Autorko ile Ty w ogóle masz lat?

a on mi napisał: przyjdź do mnie do pracy to pogadamy... hahaha idę :D może akurat go przekonam jeszcze dosiebie nie spodziewałam się tego

Gość damulenka magda
Jeszcze mi tu generalizujesz ze kobiety inaczej reagują:) dobre:) Tak jak mówisz trzeba korzystać z życia więc ON korzysta, ma ja gdzieś, żeni się... ułożył sobie swoje życie, nie patrzy na nią i dobrze. ma kogoś na kim mu teraz bardziej zależy... pewne rzeczy trzeba zaakceptowac bo sie nic na nie nie poradzi i nie mow ze kazdy facet poleci za swoja była i ze kazad kobieta lub facet jest w stnie zdobyć kogoś kogo pragnie... wcale tak nie jest...

Gość Carr
zgadzam sie z nati_krk_ tak to jest niedostepny mezczyzna jest o wiele bardziej pociagajacy no i ta idealizacja, tu sie zgadzam, ale nie sprobuje nie bedzie wiedziala czy to jest to czego chciala..

Gość kudna dkamdk
A dla mnie to jest dziwne ze facet po 1,5 roku po zerwaniu juz się chajta. No kurde dziwne bo ludzie 1,5 roku to czasem czekaja po zareczynach na slub a nie ze poznaja sie a kiedy co poznac sie i w ogóle. Zwłąszcza ze z Toba był sporo i sie rozstaliscie. To albo Ciebie nie kochał albo nie kocha jej.

Moze chce sie spotkac zebys dala mu spokoj. Moze chce ci wyjasnic ze wasz czas minal. Nie nastawialabym sie na nic innego bo mozesz sie jedynie rozczarowac.

Gość Carr
wlasnie, ze tak jest, nie mowie ze poleci na swoja byla od razu, ale do kazdego zwiazku inaczej sie podchodzi, kazda osoba jest inna, ale wszystko sie da, jest to tylko kwestia czasu i strategii

Gość Carr
kudna dkamdk lepiej bym tego nie ujela ! dla mnie tez to bylo dziwne od poczatku

Gość Carr
kudna dkamdk lepiej bym tego nie ujela ! dla mnie tez to bylo dziwne od poczatku

Gość bleee bleeeeee bleeeeeeeeeeeee
to jest nie mozliwe, że ci bluzga, czuje do ciebie nienawiśc z tgeo co piszesz i nagle tak z gruchy ni z pietruchy pisze ci bys przyjechała po pracy do niego prowo jak nic, nie mozna byc taka głupia egosityczna baba jak ty i wy jeszcze jej wierzyciecie i rady dajecie chyba tacy sami jestescie, mozna zrozumieć ze ktoś załuje ale tego postepowania nie mzona zrozumiec jak ktos moze taki byc

Gość damulenka magda
T ojak wytłumaczysz to ze pewien chłopak starał sie o mnie 2 lata, były chciał wrócic i mnie meczył przez 1,5 roku? Jak to wytłumaczysz ze olałam przystojnego faceta, który próbował mnie zdobyć jak tylko mógł? oczywiscie pozniej mnie olał zeby sprawdzic czy to poskutkuje i co? jest mi obojetny lubie go i tyle... Nie ma chemii nie ma zwiazku jak dla mnie wiec nie mow ze kazdego da sie zdobyc:)

Gość kudna dkamdk
jezeli serio jej tak napisał, to lepiej zeby tylko chcial jej wyjasnic ze miedzy nimi skonczone no kurde. Troche dziwnie ja na miejscu tej jego przyszlej zony to bym sie wkurzyla. Ale ona oczywiscie nie nie wie

Gość Carr
no widzisz, ciekawe co Ci powie, nastaw sie na najgorsze, badz troche chlodna, zrownowazona, pokaz mu ze chcesz dobrze, ze chcesz miec z nim normalne relacje, nie przypominaj mu milych chwil ! od razu bedzie wiedzial ze go chcesz uwiesc, wiec mozesz mu powiedziec, ze zawsze sie dogadywaliscie i Ty chcesz moc z tym porozmawiac, a nie zachowywac sie jak obcy ludzie :)

Gość Carr
ja na miejscu jego przyszlej zony to bym jej wprala ;p jak to wyjasnie hmm wiesz faceci sa o wiele bardziej podatni, niestety ale tak jest, nie mowie ze wszyscy, ale wiekszosc

Gość Mariolkaaaa
Będziecie sie kochać na jego biurku :P

Gość Mariolkaaaa
Ta jego nowa laska jakaś dziwna jest. Ja bym była zazdrosna i z miejsca bym do Ciebie poleciała by Ci nawrzucać. A ona nic, jeszcze pozwala mu Ci odpisywać.. Super, że moze sobie ufaja bla bla. Ale nie ma miłosci bez zazdrosci, a ona jakaś dziwna jest

Gość Carr
raczej w to watpie, ale gdyby tak bylo to nagraj to zeby narzeczonej puscic :)

Gość Carr
mowilam, ze ta dziewczyna jakas ulomna

Gość dsja
"a na miejscu jego przyszlej zony to bym jej wprala ;p" Widać jakim typem jesteś. Bić się z byłą kobietą narzeczonego. Komedia jakaś. Trzeba mieć godność. Ja bym się nie zdziwiła jakby raczej spotkała tam jego i jego narzeczoną na tym spotkaniu. Chociaż widać, że facet ma klasę. Powie jej co myśli. Nic się nie zmieni generalnie. Ona wróci do Krakowa a on się ożeni z miłością swojego życia. End of the story.

Gość Mariolkaaaa
No ale ta jego nowa dziwna jest. Przecież zazdrość sama sie rodzi, jak go tak bardzo kocha i zależy jej na nim to MUSI być zazdrosna. W koncu pisze do niego jego była, z któą był 3 lata, tak? A nie jakaś laska z imprezy. Ona powinna jakoś zareagować a nie siedzi i czeka na rozwój wydarzeń

Gość myszeczka1234567890
Nie rozumiem czemu Ty tak ciagle go dreczysz faceci nie lubia natretnych kobiet zapamietaj!! moze chce sie spotkac zeby pow zebys sie odczepila...zobacz nawet jak on sie do Cb odzywal wczesniej jak Ci napisal ...witac ze chcesz zeby bardziej Cie znienawidził ...nie bd razem..

Gość Carr
Mariolkaaaa w koncu jedna normalnie myslaca ;) jesli odzew mojego faceta by nic nie dal oczywiscie ze dostalaby po pysku ;)

Gość Carr
jesli nie slowem no to czynem, jesli bym widziala ze kobieta ktora jest zareczona z facetem siedzi na dupie i nic nie robi z tym ze probuje wtargnac w butami w jej zycie, to bym w ogole nie miala juz skrupulow ani przeciwnika

Gość Mariolkaaaa
Tylko nie rzucaj sie na niego w tej firmie i nie pokazuj że Ci zależy. Nie pokazuj mu jak bardzo jesteś zdesperowana. I daj znać jak było : )

Gość Mariolkaaaa
Ja bym od razu zareagowała. I na swojego faceta też bym nawrzeszczała, ze wgl wdaje sie w dyskusje ze swoją ex. A ona co ? Nic

Gość Carr
Autorka chyba nam zniknela, ja to bym to rozegrala w ten sposob, ze bylabym wywazona, zbijala kazdy jego argument typu ze on jest szczesliwy itd, ze przeciez Ty nie chcesz rozbijac jego szczescia, az w koncu dojdzie do niego ze Ty nie masz w ogole zlych zamiarow, zblizysz sie do niego, a z czasem jak jego dziunia zacznie sie wkurzac, bedzie sie psulo to przeciez Ty zawsze sluzysz dobraa rada :) dziala, sprawdzone

Gość myszeczka1234567890
Nie to ze nic nie robi..poprostu ona uwaza tak ze jesli ja kocha to zostanie z nia a jak bd np sie bila to co to da nic..a tak sie dowie przed slubem czy on ja kocha..i ja rozumiem jego obecna dziewczyne.

Gość hahahahahaee
Autorka tego tematu zna bardzo dobrze powiedzienie "PO TRUPACH DO CELU":D:D

Gość Carr
no skoro ona go kocha, to nie powinna czekac na rozwoj wydarzen, zwiazek tworza dwie osoby, obie powinny reagowac