Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_Viola

Zerwałam żeby się bawić... czy mogę go jeszcze odzyskać??

Polecane posty

Gość Mariolkaaaa
A co jego nowa lala robi ? Nic. Czeka.. Czekanie to nic nie robienie. Czeka na to, aż violka rozbije jej zwiazek. Tyle. Faceci to idioci których łatwo zmanipulować. Wystarczy tylko odpowiednie działanie i taktyka. Niestety nie jestem pewna, czy autorka będzie potrafiła go zmanipulować..

Gość Carr
no wlasnie, obawiam sie ze krzywy tekst z jego strony moze ja wyprowadzic z rownowagi i przestanie myslec logicznie, strategicznie, tylko taktyka "tu i teraz"

Gość Mariolkaaaa
Jaka cisza sie zrobiła :)

Gość Carr
Violka pewnie sie szykuje ;)

Gość Mariolkaaaa
Jeżeli Violka będzie tam tak zdesperowana jak tu na forum, to czarno to widze

Gość Carr
najgorsze, ze jak on ja szybko zniecheci to sie podlamie i wtedy bedzie dopiero zdesperowana i robila rzeczy wbrew zamiarom, bo to jest w goracej wodzie kapana, a przeciez od razu sie nie da..

Gość Mariolkaaaa
Facet powinien zobaczyć nową, odmienioną Violke. Niezależną, opanowaną. Powinien dostrzec to, co moze odzyskać albo stracić. Jeżeli zobaczy taka kobiete, to na pewno szansa na drugie spotkanie będzie większa. A jeśli wpadnie mu do firmy zdesperowana wariatka, która gotowa jest na podjecie wszelkich srodków by go odzyskać... No to no

Gość kasia kasiula katarzyna
a skad wiecie czy jego dziewczyna nic nie wie? on ma sie tłumaczyć autorce z tego o czym rozmawia z dziewczyna?

Gość Carr
zgadzam sie w zupelnosci

Gość Mariolkaaaa
Ja na miejscu jego dziewczyny jakoś bym zareagowała. W końcu to jego pierwsza miłość próbuje go odzyskać

z reszta moj były też mial zaplanowany ślub i do mnie krecił... wiec ... faceci tez potrafia byc podli. Myślał ze moze mu wybacze i bede chciała z nim byc a ja trzymał jako kolo zapasowe... i tak sie z nia ozenił bo ja go olałam:)

a skad wiecie czy dziewczyna wlasnie nie reaguje i nie kaze mu tego zakonczyc w cywilizowany sposób?

Od razu zaznaczam, że moje słowa są skierowane do dziewczyn, które wspierają autorkę topiku. Obserwuję ten wątek od wczoraj i aż mnie przerażenie bierze na to co wypisujecie. Same piszecie, że jakby któraś była Waszego faceta do niego wypisywała do byście jej oczy wydrapały itp. A tutaj skrajnej egoistce radzicie jak rozbić związek (zakładam że udany skoro się pobierają ) byłego chłopaka. Puknijcie się w czółka, bo wygląda na to, że wszystkie jesteście takie same - uważacie, że faceci są idiotami, których można zmanipulować jak się chce, a tylko Wy jesteście takie nieskazitelne i kryształowe.

on sobie zrobił ze mnie jaja... szybko się pomalowałam i pojechałam... serce mi tak waliło ale idę do tego pokoju i pytam dzień dobry gdzie kuba a ta baba co tam z nim siedziała taka zdzwiwiona i mówi Pan jakub? on jest na urlopie dopiero po nowym roku będzie.. dzisiaj rano co prawda był chwilę w pracy ale to tylko tak z tą swoją narzeczoną złożyli życzenia i już go dzisiaj ani jutro na pewno nie będzie...

Gość Mariolkaaaa
Jeżeli on coś jeszcze do niej czuje, to moze coś z tego będzie. Podobno stara miłość nie rdzewieje. Nie zaszkodzi spróbować go odzyskać. A jeśli teraz jest na prawdę sczęśliwy i kocha swoją nowa partnerke, to nic z prób violi nie będzie

klione zgadzam sie z Tobą:) Jakby to in ktoś rozwalał zwiazek to by pisały co za su... ze mi psuje w zwiazku ze to ze tamto, a same co robia? Ja tam bym mojej rywalce bym nic nie zrobiła, powiedziałabym facetowi ze ma to zakonczyc i tyle jak nie to zegnam:)

Gość Mariolkaaaa
Widzisz Violu, teraz to juz musisz odpuscić i dać sobie z nim spokój

no i prawidłowo chłopak postąpił:) teraz chyba wiesz o co mu chodziło:)

Gość Mariolkaaaa
Młoda jesteś, zakochasz sie jeszcze :)

a on po sylwestrze wejdzie do pracy i bedzie miał ubaw ze byłas, przyleciałaś na jego zawołanie...

Gość Mariolkaaaa
Teraz wiesz jak on sie czuł pare lat temu, gdy wybrałaś impreze zamiast kina z nim

Gość Carr
po pierwsze jakby probowala jakas dziewczyna rozbic moj zwiazek, to zaczelabym dzialac, doslownie bym ja zniszczyla, trzeba bronic swego. jak to jego nie bylo?! bez sensu

mi się wydaje że oni razem siedzą teraz... kurwa na pewno skoro rano z nią był i robia sobie jaja kurwa ze mnie ;(

mi się wydaje że oni razem siedzą teraz... kurwa na pewno skoro rano z nią był i robia sobie jaja kurwa ze mnie ;(

Gość Mariolkaaaa
To teraz zostaw go w spokoju

Gość Carr
ciezko teraz bedzie to zostawic w spokoju.. zachowal sie jak dziecko, maly chlopczyk, czy dorosli ludzie tak zalatwiaja sprawy?

zachował sie jak autorka kiedys wystawiając go pod kinem:) brawo dla faceta:)

Gość Mariolkaaaa
A po co ma tracić czas na kogoś, kto ma ją w dupie?